АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 073
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • в очите на дъщеря си
Здравейте, Hug Hug Hug

Вили,    bouquet

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!!!

Аз в анкетата отговорих на шега-"Не мога да броя до толкова." hahaha hahaha hahaha

Гледам , че има и отгово 6. Joy

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 10:56 от ·٠•Sasy•٠·

# 16
Добре, а какво ще рече "Очите трябва да гледат смислено" ? Нещо не схващам смисъла. newsm78

Ако имаше опция 10,  бих отбелязала и 10 hahaha hahaha Колкото толкова - стига да са заедно Heart Eyes

# 17
Здравейте, Hug Hug Hug

Вили,    bouquet

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!!!

Аз в анкетата отговорих на шега-"Не мога да броя до толкова." hahaha hahaha hahaha

Гледам , че има и отгово 6. Joy

Joy

# 18
# 19
Добре, а какво ще рече "Очите трябва да гледат смислено" newsm78 Нещо, не схващам смисъла.

Ако имаше опция 10, и 10 бих отбелязала hahaha hahaha Колкото толкова - стига да са заедно Heart Eyes

Nesi  bouquetза превода.
Може би има предвид,да не е празен поглед,без живец,безинтелигентен.Да е топъл,приканващ,омагьосващ.Така си мисля аз. Simple Smile

# 20
Nesi  bouquetза превода.
Може би има предвид,да не е празен поглед,без живец.Да е топъл,приканващ,омагьосващ.Така си мисля аз. Simple Smile
Може , може. Първоначално като го прочетох се засмях, но после си помислих, че има друго в предвид.

# 21
Nesi  bouquetза превода.
Може би има предвид,да не е празен поглед,без живец.Да е топъл,приканващ,омагьосващ.Така си мисля аз. Simple Smile
Може , може. Първоначално като го прочетох се засмях, но после си помислих, че има друго в предвид.
А ти какво мислиш,че има предвид?

# 22
  • Стара Загора
Айде и аз да се разпиша.  Hug

Желая ви един усмихнат ден! Благодаря много на Неси за превода на статията, прочетох я с най-голямо удоволствие. Хареса ми.  Hug   bouquet

# 23

Както казах отначало не схванах много смисъла, но според има предвид от очите й да се разбира всичко. Когато я погледне в очите да разбере какво й има, а не погледът й да е празен.

# 24
  • в очите на дъщеря си
Неси, какво пише на колието на Хазал?

# 25
Жената на страданията съм.

# 26
  • в очите на дъщеря си
Жената на страданията съм.

Rolling Eyes Мн тъп надпис.

Неси, благодарско.  bouquet

# 27

Както казах отначало не схванах много смисъла, но според има предвид от очите й да се разбира всичко. Когато я погледне в очите да разбере какво й има, а не погледът й да е празен.

Точно. Peace

# 28
Вече и крилца му сложиха Flutter

До снимката пише "Сякаш е ангел, идващ от рая"

# 29
Добре, а какво ще рече "Очите трябва да гледат смислено" ? Нещо не схващам смисъла. newsm78

Ако имаше опция 10,  бих отбелязала и 10 hahaha hahaha Колкото толкова - стига да са заедно Heart Eyes

Ще рече,че трябва да изглежда като Хазал,да гледа като нея,да се движи като нея ,да има нейната коса,да има нейната усмивка и нейното излъчване. Mr. Green Mr. Green
Охххххххххх,че съм недосетлива,тя е артиска,а той е ревнив,освен това тя е заета с индЖенерЪт и  не може да си носи стълбичката навсякъде. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Но все ще намери някоя ,която да го дели с всичките му фенки ,артиски и манекенки около него.
Горкото девойче ще трябва да е   nnnuu
Неси  bouquet

kiss kissДа  де,да иска Хазал, ама нейсе. Joy Joy Joy Joy

П.п.Ако ставаше с поглед отдавна трябваше да е разбрал,какво и има , ама той май трудно разчита погледа на жена си.(Емо имам на предвид,дано Чаги не е като него) ooooh!
За тези ,който не са го видяли от Вилито е постнато сутринта,но е гот.
http://www.youtube.com/watch?v=WwcVis_YxVo

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 11:31 от emila123

Общи условия

Активация на акаунт