АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 418
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Наде Hug, надявам се скоро да ти мине. Аз имам една позната, която със седмици не можа да спи след земетресение. Sad

Диди, здравей Hug
Надявам се скоро да забравите този ужас. Не е лесно, но дано има хубави неща, които да ви ангажират вниманието. Praynig

Аз пък съм много гладна, дали мога да ям толкова бързо и да изпреваря Джумхур. newsm78

...
А за бала един ден почивка не ми даваш- да се съвзема,да си почина от целия стрес, който изживях.. Тц....И аз не съм толкова недосетлива. Naughty

Каква почивка: тиии... писала-недонаписала матурата и веднага във война се хвърли тука... почивка искала уж... Аз да не съм от вчера на този свят.  Типична Фериха!

........
Уууууууууууууууууууууууууууууу! Crossing Arms

П.П. Поне при мен е така- преди изпит и след изпит- никакво спане. Crossing Arms

# 76
Аз пък съм много гладна, дали мога да ям толкова бързо и да изпреваря Джумхур. newsm78
Me too newsm22

# 77
ББ Благодаря Ви момичета, само, че не пия нищо за да спя, защото се страхувам да се отпусна и предпочитам да патрулирам напред назад цяла нощ. С времето, ще отшуми, но дано Praynig повече не се случва. Даже в чанта съм приготвила личните ни документи и милото все ме майтапи като ме пита закъде съм се приготвила и къде съм тръгнала!? CryСойче, Диди, привет и на Вас. С такова вълнение очаквам този фрагман, че не е истина просто. Чудя се, с какво заслужихме към финала през ден трейлърче и озет в Сряда? newsm78 Да не са решили да ни компенсират за проявеното от нас търпение досега? newsm78

# 78
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Айде, давайте фрагмана, че си имам работа, бре.  Joy
Оффф , и аз уж готвя ама повече тука вися фрагмата да видя. Laughing

Де да можеше поне самó да се рефрешва... Joy

Наде, с майка ми май много си приличате - и тя си е подготвила чанта, даже днес ми разказва,че е излизала на разходка, за да се разнообрази, обаче... барабар с чантата, разбира се, та ако стане нещо да не й затрупа докИментитИ...  Joy И нещо за преобличане си сложила вътре, една приятелка се майтапила с нея, че ако остане без покрив така или иначе няма да има къде да се преоблича...  Joy Хич не е смешно, но какво ни остава... Hug

# 79
# 80
Тука съъмммммммм!

Сойче,здравей и на теб Hug

Честит 24 май!  bouquet

# 81
Охооо Емир ще иска прошка от Ръза. Shocked Аз съм против! Crossing Arms Нищо нередно не са направили, за да искат благоволението му.

# 82

Е: Готова ли си?
Ф: Готова съм.

И Емир целува ръка на Ръза.

# 83
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Неси, мерси за фрагмана!  Hug  bouquet
Чудо невиждано, не мога да повярвам, наистина краят наближава.

Зори, защо прошка - това е в знак на уважение към по-възрастните и родителите. Според мен, много хубав обичай, жалко че у нас вече е забравен...

Сойче, привет!  Hug

Е, хайде всеки по делата си... Joy

# 84
Честно казано очаквах бамбашка нещо, ама нейсе. Най-накрая ледовете започнаха да се стопяват.

# 85
Да, това е незабравим момент в сериала..
Семейството на Фериха наистина се отнесе ужасно с нея, но  те са нейното семейство, тя ги обича въпреки всичко. Хубаво е, че се сдобряват, защото ако не бяха направили това, до края на живота й нямаше да бъде пълноценно щастлива и щеше да чувства празнина в живота си. Щом тя иска това, аз много се радвам за нея.

Неси  bouquet

# 86
Според мен Ръза не го заслужава. Stop

# 87
С голяма мъка изгледах трейлъра, но успях. Супеееер, Ръза омекна и позволи на Емир да му целуне ръка. Май наистина приказката, в която вярва Фери накрая, ще се сбъдне. Heart Eyes
А ФЕмир са толкова хубави и неотразими заедно, че нямам думи просто, от хубави, по-хубави са. Heart Eyes
Неси.    bouquet

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 18:12 от Neidjal

# 88
Видяхте ли мъжа с бялата риза и с мустаците?! Да не би да е Акиф(сина на Хатидже)?! hahaha

# 89
  • в очите на дъщеря си
Нещо  не съм мн впечатлена,нооо си замирисва на SON. Confused

http://www.facebook.com/photo.php?v=238156209627124

Общи условия

Активация на акаунт