АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 092
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • в подножието на планината
Ох, най- после ви прочетох и настигнах!

Ферда, благодаря за преводите  bouquet  

ariimeri, добре дошла и благодаря   bouquet

Гледах серията оттук, оттам, но сякаш очаквах нещо повече.Емир ме дразни с тази Едже. #Cussing out

# 436
Ето ме пак. Какво стана накрая? Случи ли се нещо въобще?

Тинче, успех на дъщеричката ти!

Наде, според мен Едже остана в клуба, нали беше на работа, когато шефът й каза, че Емир щял да отсъства.

Я да ви питам и аз - имаше ли кекс или не, че аз нали като пиша и не гледам, т.е. не разбрах. Загатнаха ли нещо?

Според едни девойки е имало,според други е нямало.Та не знам. Laughing

# 437
Всъщност Фериха и Емир въобще от началото до днешната серия кекс имаха ли или само увъртат в тая посока?

Да, цели два пъти. Peace

Добре дошла при нас. Hug
Много благодаря за преводите още веднъж.  bouquet  bouquet

Лека нощ от мен. Hug

Оооооо много ме зарадва .... плюя си на петите и отивам да наваксам, че и турски да понауча.   newsm44 newsm68 newsm44

Хубава вечер на всички  newsm51

# 438
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Я да ви питам и аз - имаше ли кекс или не, че аз нали като пиша и не гледам, т.е. не разбрах. Загатнаха ли нещо?

Според едни девойки имаше,според други нямаше. Laughing

Ейй, много мъдър отговор.

Значи - на мен серията не ми хареса - просто нищо ново, освен това в трейлърите  не се случи. Може би новото е, че Сехер флиртува с новия, Корай ясно поиска развод и айсун се обърна за помощ към Фериха, като й каза да си включи акъла, защото го умее.

Аriimeri, и от мен добре дошла и благодаря - по време на серията не можах да те приветствам...

# 439
  • в подножието на планината
И аз мисля, че кекс е имало, защото сутринта в леглото за мен беше като след кекс! Peace

# 440
  Айде,айде Hug Hug Hug Hug големи сте НАТУршчици Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink
дайте и малко въображение,че като Фери започне да спи по ъглите-дане се чудите Joy Joy Joy Joy

# 441
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Поне щяха да намекнат като в 53 епизод след като се върнаха от острова, а сега ни намек, ни нищо.

# 442
Ако искайте ме ругайте,но за мен Емир прекали,Наистина не знам Фериха още какво прави при него.Значи той си прави каквото реши,а Фери безгласна буква!
Аз не бих те ругала,мен също много ме дразни наглото му поведение,незнам защо сценаристите решиха да обърнат образа му в тази посока ,но то не се търпи,голям мачо голяма работа,ай стига бе. ooooh! ooooh! ooooh!

# 443
Лека нощ ,Фемирки!Сладки сънища!

# 444
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Поне щяха да намекнат като в 53 епизод след като се върнаха от острова, а сега ни намек, ни нищо.
Прегърнаха се бабе стига толкоз  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 445
...Айсун се обърна за помощ към Фериха, като й каза да си включи акъла, защото го умее..

Айсунка направо ми хареса. Peace Ама вярно - цяла година го лъга, пък сега от един клуб не може да го измъкне.  Хайде холан. Grinning

# 446
Ако искайте ме ругайте,но за мен Емир прекали,Наистина не знам Фериха още какво прави при него.Значи той си прави каквото реши,а Фери безгласна буква!
Аз не бих те ругала,мен също много ме дразни наглото му поведение,незнам защо сценаристите решиха да обърнат образа му в тази посока ,но то не се търпи,голям мачо голяма работа,ай стига бе. ooooh! ooooh! ooooh!
Съгласна съм, даже и с предният ти пост. И аз като теб нещо не мога да усетя ФЕмир както преди, не ме грабват по същия начин, не знам защо!? newsm78

# 447
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
И мен Емир малко ме дразни, макар че всеки един би постъпил по същия начин. Но може би ще се усети, защото разбра, че на Едже нищо й няма... само че междувременно Явуз му набра. Но и Фериха е мнооого груба и необуздана.

Лека нощ на лягащите.

# 448
Благодаря на девойките за превода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мен си имаше кекс, на сутринта се гледахамного мило, а и от доста серии спаха в едно легло без да се сърдят един на друг, всичко е намек и въпрос на въображение, при мен е в изобилие  hahaha hahaha hahaha

Както казах серията ми беше скучна, бях се настроила за доста по-пикантни моменти, но пък от друга страна имаше доста повратни точки, които са едно добро ново начало. А Сахерлита е повече от уникална, тя е душата на филма, жена та дрънка  Mr. Green Mr. Green

Добре дошли на новите девойки - Аriimeri страхотно включване направи, точно навреме  Hug Hug

Тинче, успех на детенце другата седмица Simple Smile

# 449
  • в очите на дъщеря си
Ферда,Търсеща, благодаря. Peace

п.п Нз за какво дори ще ходим ама няма начин. Децата все не могат да се съберат и да си отработят съчетанито и не ми е ясно какво ще правим там-май цирк.

Общи условия

Активация на акаунт