АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 086
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Поне щяха да намекнат като в 53 епизод след като се върнаха от острова, а сега ни намек, ни нищо.
Е в леглото ги дадоха какво искате
Емир така голичък какво мислите че е правил  Mr. Green Той обикновено горнище носи като спи  Peace Х и К колко пъти ги дадоха и тях в леглото

# 451
   Всички сме на едно мнение,че това решение на Емко да се прави на мачо,ще доведе до това Фери да пострада. newsm78 newsm78 newsm78Аз поне така си мисля  newsm78 newsm78 newsm78

# 452
Лека нощ на лягащите. Hug
Ферда е права, че Емир, ще се усети за Едже, но Явуз тръгна по нанадолнището и набира инерция спрямо Емир. Няма да излезне надобре тази работа, нямаааа. Пак, ще има пребит или отвлечен, но да видим кой от двамата, ще е този път Емир или Фери. Мерси за разяснението ти относно Едже и клуба.
А Гюлсум толкова се унижи, че няма накъде повече и добре, че с Корай, ще сложат край на този фарс, защото си е жива мъка, и за двамата.

# 453
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Поне щяха да намекнат като в 53 епизод след като се върнаха от острова, а сега ни намек, нинищо.
Емир така голичък какво мислите че е правил  Mr. Green Той обикновено горнище носи като спи  Peace Х и К колко пъти ги дадоха и тях в леглото

За мен нямаше кекс и това си е, но е хубаво, че си го представяте кекса с голичък Емирчо. Joy

# 454
Благодаря сърдечно за преводите, с които ни помогнахте! Много разтягане, според мене ненужно. Защо ли удължиха с оюе 2 серии, ако все ще са такива?
Разговорът беше последващ, имало е нощ, помиряване, ледовете бяха разтопени, не се чудете повече!
Лека нощ, мили дами и до скоро!

# 455
  Всички сме на едно мнение,че това решение на Емко да се прави на мачо,ще доведе до това Фери да пострада. newsm78 newsm78 newsm78Аз поне така си мисля  newsm78 newsm78 newsm78
Ммм, даа Thinkingкато, че ли сега е нейн ред, Емир си мина по реда през ръцете на Явуз.

# 456
  • Варна
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Поне щяха да намекнат като в 53 епизод след като се върнаха от острова, а сега ни намек, нинищо.

За мен нямаше кекс и това си е, но е хубаво, че си го представяте кекса с голичък Емирчо. Joy
Според мен няма да показват всеки път като правят кекс  или ще трябва да сменят жанра на сериала и да сменят часа на излъчване  Joy

# 457
Искам да попитам някой сърди ли ми се че неможах да преведа  Cry Cry
Защото никой не ми обръща внимание  Cry Cry

# 458
Хриси, далеч съм от мисълта, че всеки път трябва да показват подобни сцени, но винаги дават поне маааалък намек(в сериалите, които съм гледала досега включително и АФК до този момент), а сега кекса е йок, мок и за мен две мнения по въпроса няма.

# 459
  • в подножието на планината
Едже въобще не ми харесва как си играе ролята, много ми е изкуствена. Sick

Лека нощ на лягащите! Hug

# 460
Едже въобще не ми харесва как си играе ролята, много ми е изкуствена. Sick

Лека нощ на лягащите! Hug

И на мен, и като започне да си криви устата имам чувството, че, ще и падне долната челюст.

# 461
Ако искайте ме ругайте,но за мен Емир прекали,Наистина не знам Фериха още какво прави при него.Значи той си прави каквото реши,а Фери безгласна буква!
Аз не бих те ругала,мен също много ме дразни наглото му поведение,незнам защо сценаристите решиха да обърнат образа му в тази посока ,но то не се търпи,голям мачо голяма работа,ай стига бе. ooooh! ooooh! ooooh!
Съгласна съм, даже и с предният ти пост. И аз като теб нещо не мога да усетя ФЕмир както преди, не ме грабват по същия начин, не знам защо!? newsm78
Защото онези ФЕмир,който гледах ме и който ни изпълваха с любов и топлина и нежни чувства ги няма,сценаристите толкова ги промениха,че не остана нищо от образите и на двамата,да не говорим , че и ласките им и целувките им в последно време са някак насилствени и изсмукани от пръстите,абе малко остана,ще гледаме началото и ще си спомняме за Фемир,защото вече няма да ги видим,както на нас ни се иска,химията отлетя,но не знайно къде и май няма да се върне.
Лека на лягащите
Добре дошли на новите и приятни минути в темата.

# 462
Какво говориш, Дидка! Какво сърдене! Я пази сили за компаса другата сряда! Целувки!

# 463
Какво говориш, Дидка! Какво сърдене! Я пази сили за компаса другата сряда! Целувки!
О не ми напомняй за компаса че ми иде да го връча на някой хора да го изядат.
Мерси иначе  Hug Hug

# 464
Искам да попитам някой сърди ли ми се че неможах да преведа  Cry Cry
Защото никой не ми обръща внимание  Cry Cry

Няма такова нещо.  Hug Hug Hug Ти си ни обяснила причината, така че няма защо да се сърдим.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт