АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 056
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Лека Ви нощ момичета. Hug
Хич не искам и да ги мисля повече ФЕмир, особено кекса им, и като на филм бебе, ще има но заченато непорочно. Joy Рали много хубаво бебче ангелче е публикувала, сигурно ФЕмир са си дали заявка за него. Joy
Напълно съм съгласна с мненията относно това, че ФЕмир не са същите и не ни докосват както преди, дори самата игра на Хазал и Чаги ми се струва различна, а да не говоря, че Фери докато казваше на Емир, че и тя го обича не го гледаше право в очите както той нея, и леееко беше отместила поглед, а когато казваш на някого, че го обичаш трябва да го гледаш в очите(поне за мен е така).
Надявам се поне в оставащите епизоди да се завърне магията ФЕмир, че в тази серия за мен липсваше. Cry

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 23:58 от Neidjal

# 481
Нарекох те Фериха
епизод 62
http://dox.bg/files/dw?a=3d68c97b3e

# 482
  • в подножието на планината
Диде, и аз очаквам да ни зарадваш с ФЕмирски клипчета! Heart Eyes

Тинче, успех на дъщеричката ти и от мен!  bouquet

Санем падна толкова ниско, че вече няма накъде.
Много ми е интересно какво ще измислят сценаристите за Корай,Ханде и Гюлсюм? newsm78

# 483
Като те видях на балкона по това време и предположих, че, ще я пуснеш за сваляне сега, затова и изчаках малко. Благодаря ти.   bouquet

# 484
  • в очите на дъщеря си
Вили,   bouquet

Благодаря на всички. Hug

# 485
Вяра,аз защо нямам твойто въображение,че да видя този влюбен и съзерцаващ Емир,достъчно бях в лагера на добрите,аз се връщам към черните краски и за мен най-добрия сценарий си остава онзи първия,с влачещия се пред вратата на 9 Емир,време е да усети последствията от действията си,трябваше ли Г.да наговори онези неща,че да се усети накъде духа вятъра и как изглеждат в очите на хората.
Е,тук да попитам и аз .Той заради хората ли и се извини,затовали се сдобриха , за да не изглеждаттака в очите на хората,това е подло точно толкова, колкото фалшивата покана на Чепикови.Ай  ooooh! ooooh! ooooh!стига толкова , че май и аз тръгнах по нанадолнището.

Тинче успех на щерката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виле  bouquet

# 486
Наде, лека Hug

Виолетка, благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 487

Благодаря  Hug Hug Hug

И лека нощ от мен

# 488
Виле бабче златна си,  bouquet  bouquet
Ох аз след малко почвам да се трудя над новото си произведение  Whistling Whistling Whistling

# 489
Момичетаа  Hug Hug Hug Hug

Направо ви я пуснах даже не съм я гледала серията уморено ми е  ooooh!

Лека вечер Hug

# 490
Лека нощ Simple Smile

# 491
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ Hug Hug Hug

# 492
Много изкусно са подбрали сцените във фрагманите, а всъщност не бяха чак толкова вълнуващи като ги гледах в епизода тази вечер! ooooh!

Лека нощ и от мен! Hug

# 493
Аз сега ви догоних, че гледах от Дизито. Peace Серията горе - долу ставаше, ама можеше по - динамичен и скандален да бъде рд на Корай. Очаквах повече неща да се случат, особено с появата на Явуз - а то едно голямо НИЩО.
Претупаха и близостта на Фемир. Те нали много ласки показват, че и тези ни откраднаха. Crossing Arms Ето затова ме е най - яд. ooooh! В предните серии само ни натрисаха Санем и нейните креватни изяви, а за Фемир - йок. А те са главните герои и ние тях искаме да гледаме!!! Confused
Този Акиф ми се струва перверзник. Thinking
За финала - добре беше! След като излезе фрагмана с тази сцена аз ви споделих, че Ръза според мен не заслужава тази чест - целуването на ръка. Ама Емир извади късмет, тъкмо Ръзата излизаше с измити ръце - да целува на воля. Mr. Green
Благодаря за преводите!  Hug
Тинче, успех от сега на малката принцеса!  bouquet

# 494
  • Варна
На мен серията ми хареса,но чесно очаквах повече.ФЕмир макар и да се сдобриха ми останаха малко чужди един към друг.Във фрагментите усетих с пълна сила магията помежду им ,но тук нищо не ме докосна.В този едпизод единствено Джансу достигна с изповетта си на гробищата до мен,никога не съм мислила,че ще напиша такова нещо и то за Джансу,но е факт докосна ме.Радваме и факта,че агонията за Корай и Гюлсум свършва,това фияско не можеше да продължи.Санемката се запъти към провала си и най-голямато си падение.Но тя си е такава и Левент и го каза.А и до колкото разбрах и нещата в хотела не вървят никак добре.Сахер и тя най сетне ще покаже истинското си лице на върти опашка.
Последната сцена за мен самата бе много трагична.Реза за да прикрие всичко и да не се изложи пред Акиф покани Емир и Фериха,но не е простил и забравил.А Емир и Фериха имаха такива надежди.Това ще е една трудна вечеря за всички и тази памучна връв която в момента ги всързва или ще се скъса или ще се усуче здраво.Но това затваряне на очите и покриване на истината с бял воял няма да доведе до нищо добро докато не си подадът ръце наистина.Но според мен този момент още не е настъпил.
Тинче,не мисля че нулата е необходима,та кекс имаше.Въображение,момичета,та ако нямаше така ли ще се кокори Емо да съзерцава Фери до сутринта,а и думите му"Сега знам,че си ми и простила".Е според мен си имахме и кекс и вече си имаме и заченат наследник.Просто оставиха всичко на въображението ни сценаристите.
Но от Явуз се страхувам определено,че ще удари Емир по най-слабото му място и Фериха ще пострада.Имаше снимки от унито/не помня кои ги посна/където Явуз е там и може би в следващият епизод ще видим какво ще направи на Фери,но и така мисля,че Едже ще пострада също жестоко.Колкото и да не искам да мисля за това,но тук при така създалата се ситуация някой ще бъде убит-или Явуз или Едже.Никак,не удобрявам насилието  и насилствената смътр,но не виждам при това положение как ще се изяснят нещата без да пострада някой.Явуз е обигран играч и няма да отстъпи,каквото и да стане,а и парите и голямата власт му дават силата да си разиграва коня както си иска.Халил е като блян в сравнение с Явуз.
Ферда,ariimeri  bouquet  bouquetблагодаря много за превода.
Тинче успех на малката и стискам палци.
newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт