АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 137
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Ферда, извинявай, но не е това.  Sad Аз имах предвид разговорът между Ханде и Фериха в университета, ако не се лъжа там бяха, и после с Гюлсюм у тях.  Peace Обаче не искам да те притеснявам и затруднявам.  Hug Hug Благодаря все пак.    bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Ферда, мерсаж за превода и поздрава. Досмеша ме клипчето, дори и като се целуват хвърчат огън и жупел както се казва. Joy
Венци, та ти си сложила сама доматите а после да не те замеряме. Joy Няма да те замерям, нали сме от една партия, но не го искам този ти сценарий и това си е. Crossing Arms Знам, че такава връзка, като ФЕмирската може би не би била реална в действителността, но поне в сериала искам да се насладя на ФЕмирски финал и всякакви други вариаций не приемам.

Сложих ги измити да улесня и мен и вас и подчертавам измити,а финала е ясен ще ни мотат,ще ни късат нервите и накрая ФЕмир ще са щастливи въпреки всичко и всички,но може и да не са. newsm78 Joy

# 662
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
...
Ферда ,разкажи и ние да чуем как си се минала? Mr. Green Mr. Green
За мен ще е удоволствие да се докосна до една от твойте истории.
Hug Hug Hug Hug
 Joy История йок, докосване още по-йок. Просто навремето отказах да правя абитуриентски циркове (мисля, че преди месеци го бях споменавала, когато Еси си търсеше рокля). Ама, де да съм знаела, че имало подаръченцааа...  Twisted Evil Та затова съм се минала, съвсем прозаично.

Ферда, извинявай, но не е това.  Sad Аз имах предвид разговорът между Ханде и Фериха в университета, ако не се лъжа там бяха, и после с Гюлсюм у тях.  Peace Обаче не искам да те притеснявам и затруднявам.  Hug Hug Благодаря все пак.    bouquet  bouquet  bouquet
Аха. Добре.  Peace

# 663
Ферда,благодаря за поздравчето!Страхотно е!Абе,момиче ти си страхотна,хем ни превеждаш,хем ни поздравяваш!Браво!!!  : Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много благодаря! Ама, нали знаеш: много баби - хилаво бебе...  newsm78  (Ъ-ъъ, така ли беше?... За малко да напиша "Много баби - срам за майстора".  Joy Joy)
Скромност ли долавям тук?Или нещо съм се заблудила? newsm78
...
Ферда ,разкажи и ние да чуем как си се минала? Mr. Green Mr. Green
За мен ще е удоволствие да се докосна до една от твойте истории.
Hug Hug Hug Hug
 Joy История йок, докосване още по-йок. Просто навремето отказах да правя абитуриентски циркове (мисля, че преди месеци го бях споменавала, когато Еси си търсеше рокля). Ама, де да съм знаела, че имало подаръченцааа...  Twisted Evil Та затова съм се минала, съвсем прозаично.

Всеки обича подаръченцааааааааааа,но не всеки обича цИлУвки,като се наредят да те мляскат Ужасссссссссс,цялата рода барбар с приятелите и може човек да се ужаси от цирка в ,който се е вкарал. Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Отивам да приспя,тежката артилерия и ще се ВЪРНА,Ако те не приспят мен. Mr. Green Mr. Green

# 664

Това дали е Чаатай или неговя дубльор в гръб? newsm78 Как мислите?А може въобще да не е Чаатай. Peace

# 665
  • Стара Загора

Това дали е Чаатай или неговя дубльор в гръб? newsm78 Как мислите?А може въобще да не е Чаатай. Peace

Ама как Чаатай? Този има огромен задник.

# 666
# 667
Лека нощ на всички!Приятни Фемирски сънища.И днес се разминахне с фрагмента,дано утре да го пуснат!Много ми е интересно,как ще действа Явуз,какво ще направи Фери за да откъсне Емир от клуба и от Едже,как ще премине вечерята при Ръза  Hug Hug Hug

# 668

Лека Soi4е. Simple Smile
Лека нощ Simple Smile

# 669
Мамче, тоя да не е турският певец, дето ги представи на Евровизия?

Явуз, като го гледам как реже ябълката, смятам, че, ако докопа Емир, ще го направи на парчета.
Shocked Mr. Green

# 670
Мамче, тоя да не е турският певец, дето ги представи на Евровизия?

Явуз, като го гледам как реже ябълката, смятам, че, ако докопа Емир, ще го направи на парчета.
Shocked Mr. Green
Да,маме,Сан Бономо. Hug

Fragman büyük ihtimalle yarın çıkıyor Simple Smile
Herşey yarın Engin Abi'ye verilecek Mazemeye , yani Sahnelere bağlı Wink
Dua edelim istediği Sahneler olurda Fragman yarın bizimle olur Simple Smile .

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 23:22 от megi7

# 671
Здравейте отново.
Време е вече да ви представя новите си клипчета дано ви харесат  Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=sJtiU9J6kpU&feature=plcp
http://www.vbox7.com/play:490b60753e

# 672

http://www.youtube.com/watch?v=lVMpNrNalcE&feature=plcp
http://www.vbox7.com/play:4fb2cecd5bЕто го и другото клипче днес съм на сръбска вълна и затова се получи това  Hug Hug Hug

# 673
Влизам за да Ви пожелая лека нощ Hug и да видя новите творения на Диди.   bouquet

Selin Boronkay twitter:
Cagatay Ulusoy yarin Robert Kolej de

# 674
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Едже: Вай бе. Звуците на щурци и прибори. Ей на това му викам аз празнична/парти атмосфера.
Ханде: Такава е атмосферата, за която говориш - бързо угасна.
Ед: Между другото, никой от познатите ми не ми е отказвал. (Или: ?- от това, което познавам няма "не" за мен). Нека малко се посближа с тези, които не познавам. Левент, нали? А ти как попадна тука?
Л: (поема си въздух за отговор...)
Х: Левент е моят приятел (гадже).
Ед: Всъщност знам. Затова го попитах.
Л: И моето беше изненада, най-малкото колкото твоето.
Ед: А-аа, а ти беше поканен заради кого, кой да се почувства некомфортно? (Гюлсюм се усмихна горчиво.) Схванах (или "закачам се/шегувам се") - Ханде е малко неспокойна от присъствието ми тука.
Корай вдига чашата си: За рождения ми ден и изненадите, които му придадоха цвят.
Х: Да увековечим този миг, нали? (Донася фотоапарата.)
К: Този ден има нуждата да бъде увековечен, нали. Имаме си незабравими рождени дни. Например, миналата година. Великолепната четворка. Къде бяхме, Ханде?
Х: На някакво тъпо, незначимо място.
Фери: Много време измина, много неща преживяхме.
Емир: Много неща забравихме.
Х: Разбира се - тези, които не искат да забравят, помнят само лошите неща.Спори се затова, дали от старите приятели стават врагове, но ако враждата на стари врагове е била искрена, могат да станат приятели.
(Фериха се усмихва.)
Гюлс: Едже, и ти беше от много старите, нали? А-а, ама ти имаше и татуировка... За Бога, Фериха, такива неща са противни за нас... (?)
Ф: Гюлсюм, не пий вече.
Г: Защо? Е, моята случка беше вино, целият ми случай е вино!
Ф: Хайде, ела Гюлсюм, да пием по кафе. Да се поразходим.
Г: Нали?! Нека скъпият ми съпруг не се срамува от мен...
К: Гюлсюм...
Ф: Хайде, Гюлсюм, ела, моля те!
Гюлсюм към Корай и Ханде: Не можеш да снемеш очи от нея. Виж. Ето, не можеш да снемеш поглед. (Всички се чувстват неловко.) Когато ме погледнеш, виждаш нея, нали? Навсякъде нея виждаш.
Ф: Хайде, Гюлсюм, моля те! (Фериха става от стола си, за да вдигне Гюлсюм.)
Г: Един момент, един момент! Ти ли ще ме съвземаш (ще ми помагаш да се съвзема)?! Ти ли ще ми оказваш помощ?! Фериха, а тебе кой да те събере/съвземе? Пшшт, татуираната! Тебе аз те поканих тука. Айде, казах си: и от мен една игричка да бъде за вас. Игричката на горкото момиче на лелята. Исках да Фериха разбере за мен. Исках да види в какво състояние съм. М-м, а освен това, тази не е единствената ми игра. Имам още една, Корай. Налиии, нашата къща...Пардон - нали в твоята къща влезе крадец. Онази нощ нямаше никакъв крадец. Със Сехер разиграхме игра... Тоест от номерцата.... За да бъдем повече като съпрузи, за да оставаш повече вкъщи. Ето това е, Корай.
Левент: За днес толкова от мен.
(Ханде отива след него)
К: Хайде, Гюлсюм, ела.
Едже: Единствената бомба днес не съм била аз...

Гюлсюм ми скъса сърцето обаче, много ми е жал за нея и актрисата успя да ме убеди.

Влизам за да Ви пожелая лека нощ Hug и да видя новите творения на Диди.   bouquet

Selin Boronkay twitter:
Cagatay Ulusoy yarin Robert Kolej de

Туитерът на Селин Боронкай:
Утре Чаатай Улусой ще бъде в Роберт колеж. (О-ооо!)

Лека нощ Наде, от вчерашните си постове допълних само тези на стр. 18 и 20.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт