АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 147
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Мери здравей Hug
И аз нищо не намирам днес.Пустош. Peace
ШЪ НИ отвличат момичето в гори тилилейски май и да видим Емирчо какво, ще прави тогава без Фериха!? Crossing Arms Ще си скубе косите както се казва и, ще проклиня пътите, в които не чу молбите й да се откаже от тази война с Явуз. То поне да си струваше, ми то заради Едже, която навремето му е сложила рога с някакъв си доктор, а сега се сетила, че си иска отново Емир. Да, ама не, той вече е женен, но не, тя е нагла като конска муха и все го следва я с поглед, я припкайки след него. Crossing Arms

# 646
# 647
  Меги  Hug Hug Hugдушке  Hug Hug Hug Hugтуй ли изрови бе ДЖАНЪМ Hug Hug Hugто старо,макар,че не съм го виждала Hug Hug HugХазал с майка си,а според тУвалета беше май от галата на филма,който снима лятото newsm78 newsm78 newsm78 То това бюстие явно й създаваше проблеми и как не изпадна-ни нам,че да покаже нещо по-хард Joy Joy Joy Joy Joy

# 648
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Снежи, това ли искаше (слагам го тук):

Х: Дали Едже се е успокоила? Виновниците са вътре (в затвора) - колко хубаво. На нейно място не бих била сигурна, дали трябва да съм тук.
Ф: Тук дойдохме заради Корай, нали?
Х: Прекалено си спокойна. Е, още по-ясно можем да й покажем, че не е желана.
Ф: Та има ли друг, освен мен и теб, който да не я иска тука?! (Та тука няма друг, освен мен и теб, който да не я иска.)
Х: Ревнуваш ли?
Ф: Винаги съм била сигурна в любовта на Емир. И в най-трудните ни моменти това беше нещото, което ме държеше на крака. Още съм сигурна,... но...
Х: Хайде Фериха (Стига бе, Фериха!) Никоя жена не може да бъде толкова спокойна.
Ф: Едже не е тази, която ме прави неспокойна. Това, което ме безпокои е честолюбието/амбицията на Емир. (Бел. пр.: Думата, която използва означава честолюбие, амбиция, злоба, гняв)
Х: Честолюбие (амбиция)?
Ф: Ами, всичко, което Емир направи за Едже след нападението, го направи от честолюбие. Виждам - познавам го. Това, което ме безпокои е амбицията безстрашно да стои до старото си гадже.

Гюлсюм: Лека работа. Нека и аз да помогна...
Х: Всеки със задълженията си (всеки си знае задълженията). Нека аз да се погрижа за гостите навън.
Г: Значи, аз не съм била единствената изненада за деня. Де да ме беше поканила ти вместо Ханде.
Ф: Грешка! Де да не те беше канила Ханде, а Корай.
Г: И ти ме мачкаш, нали?
Ф: Гюлсюм, никой не те мачка. Даже и Ханде не те мачка/гнети. Ти самата се мачкаш.
Г: Ти кога стана такава към мен? Защо така се държиш?  (?- Не знам какво е  el olmak)
Ф: Гюлсюм, ти си моята душа (ти си моят живот). Но виж къде падна заради един брак. Струва ли си? Наистина ли си струваше?
Г: Не знам - ти кажи. Ти какво правиш тука в този момент? Ти не си ли тука заради брака си? Погледни - съпругът ти е навън. Докато седи заедно с бившата си, заради която преди седмица пострада, ти тука режеш домати и чушки. Хайде, сега ти кажи... Каква е разликата помежду ни?!

Според мен, Гюлсюм е много, много права!

# 649

тю... хубава пазва бееее... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedкакто казват бабите на село  Wink Wink Wink Wink Wink

# 650
Поздравче:

# 651
Привет отново момичета. Hug Hug Hug
Наде,за Д.Д. и вкусния чай  bouquetще гледам това в 15 еп.да видя дали и там е така,но по принцип Ферда е права ,от фрагмана зависи как ще се приеме филма или серията,може би затова се получава така.
Сойче прекрасно клипче разплака ме .  bouquet
Еси,няма нищо лошо човек да се поглези с много хубави подаръци,весело изкарване на започващите от тук нататък веселби,попътен вятър в живота и на 28 , ако не греша ,ти пожелавам най-незабравимите мигове.А когато останеш свободна свиркай,че Емир пак се изложи точно ,както и предположих,време му е да си палти. Joy Joy Joy

Аз мисля,че всички чака ме точно това да бъде отвлечена,затова ще измислят нещо ново и пак ще има бомби.Но ,ако случайно я отвлекът,да незабравяме ,кой ще я спаси не Емо , а Левент и после какво....................................... тук сценария е ясен и финала Емо пред 9,а Фери вътре. ooooh!
Сега да не ме погнете с доматите. ooooh! ooooh!
Скрит текст:

Измила съм ги , не са като онезимръсни яйца Joy Joy Joy
Тинче,весело изкарване Hug Hug Hug Hug Hug
Ферда, а на теб ще ти благодаря след корекциите,че да не се повтарям. Mr. Green Mr. Green
П.П.Ферда,за поздрава и превода ,много си бърза.  bouquet  bouquet

# 652

тю... хубава пазва бееее... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedкакто казват бабите на село  Wink Wink Wink Wink Wink
Гледах,че майка й, бая дебелшка.Да сигурно е старо,но и аз не съм го виждала,та затова. Peace

# 653
Наде,точно казано!Много си права!И за Емко и за тази лигла и нагляра Едже!

# 654
Ферда, а на теб ще ти благодаря след корекциите,че да не се повтарям. Mr. Green Mr. Green
И се подиграваш, а?! А-ма-хааа!  smile3511 smile3511

Еси, добре се е наредила с подаръчетата,сега разбирам как съм се минала....

# 655
Ферда,благодаря за поздравчето!Страхотно е!Абе,момиче ти си страхотна,хем ни превеждаш,хем ни поздравяваш!Браво!!!  : Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 656
Ферда, мерсаж за превода и поздрава. Досмеша ме докато гледах клипчето, дори и като се целуват хвърчат огън и жупел както се казва. Joy
Венци, та ти си сложила сама доматите а после да не те замеряме. Joy Няма да те замерям, нали сме от една партия, но не го искам този ти сценарий и това си е. Crossing Arms Знам, че такава връзка, като ФЕмирската може би не би била реална в действителността, но поне в сериала искам да се насладя на ФЕмирски финал и всякакви други вариаций не приемам.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 22:09 от Neidjal

# 657
Ферда,благодаря за поздравчето!Страхотно е!Абе,момиче ти си страхотна,хем ни превеждаш,хем ни поздравяваш!Браво!!!  : Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много благодаря! Ама, нали знаеш: много баби - хилаво бебе...  newsm78  (Ъ-ъъ, така ли беше?... За малко да напиша "Много баби - срам за майстора".  Joy Joy)

# 658
И се подиграваш, а?! А-ма-хааа!  smile3511 smile3511

Еси, добре се е наредила с подаръчетата,сега разбирам как съм се минала....

Божеееееееееее,аз толкова много да те обичам,особено като поведем войските в битка,а ти да не приемеш радушно мойте благодарности,затова ще те нацелувам,да видиш че съм искренна.
  love001 spoko hug hug Ай,стига ти толкова, да не се разглезиш  smile3534
Ферда ,разкажи и ние да чуем как си се минала? Mr. Green Mr. Green
За мен ще е удоволствие да се докосна до една от твойте истории.

# 659
Ferda и аз благодаря за поздрава.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт