Ветеринарен техникум Ловеч

• 1 846
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам дъщеря в 6-ти клас. Още от малка иска да стане ветеринарен лекар. Видях в нета, че в Ловеч има техникум. Прием след седми и след осми клас. Ако някой знае някакви подробности по въпроса за база, учение, подготовка нека сподели. Смятах да се разходя до техникума, но ще видя само фасада и местоположение. Интересува ме също близост да автогара. Ще съм благодарна на всякаква информация. Simple Smile

# 1
Аз съм от Ловеч, но не мога да ти кажа нищо на Ветеринарния, освен местоположението му.
Знам, че преди години обучението беше добро, но какво е сега, нямам идея. Дъщеря ми миналата година беше приета в друго тукашно училище и понеже само то и беше желанието, не съм се интересувала от другите в града.
Мисля, че училището скоро кандидатства по някакъв проект и пообновиха базата, но не знам подробности.

Та Ветеринарният се намира точно под самия пазар. Не е много близо до гарата. Пеша е поне 20 минути.

# 2
Аз съм от Ловеч, но не мога да ти кажа нищо на Ветеринарния, освен местоположението му.
Знам, че преди години обучението беше добро, но какво е сега, нямам идея. Дъщеря ми миналата година беше приета в друго тукашно училище и понеже само то и беше желанието, не съм се интересувала от другите в града.
Мисля, че училището скоро кандидатства по някакъв проект и пообновиха базата, но не знам подробности.

Та Ветеринарният се намира точно под самия пазар. Не е много близо до гарата. Пеша е поне 20 минути.

Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт