Филми по романите на Джейн Остин и други с подобна тематика - тема 5

• 71 199
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
"Анна и Краля" е наистина много романтичен и хубав филм.

# 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Birdsong е вълшебен Heart Eyes

# 437
  • в сърцето на един мъж...
Абе не случайно има изписани вече 5 теми, каквото и да се гледа от списъка, всичко е подходящо, затова е и дадено в началото на темата. Затова и вече пета тема систематизираме нещата.

# 438
  • София
Аз мисля да гледам Булки... най - ми хвана интереса от обсъжданато в последните страници.

# 439
Както я "ядем" тази пета тема, Ването ще трябва да мисли вече следващата анкета  Grinning. Стискам палци да се базира на пропуснатия тук "Хобит" /любимо неординарно превъплъщение Thinking/.
Каролайн, ще се видиш в чудо  Wink, романтика бол, любопитна съм какво ще избереш накрая. За мен най-романтичният филм си е "Гордост и предразсъдъци" 1995, следван от "Разум и чувства" 2008. "Анна и кралят" е невероятен, много харесвам и книгата.
Ване, добре че каза за "Булки", някак съм го пропуснала, а звучи интригуващо.   bouquet
Матю Макфейдън е избран за най-секси татко на планетата  bowuu. Едни гърди пред Брад Пит...

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 19:53 от Suriyotay

# 440
  • София
Мисля, мисля... трябва да направя и останалите списъци подредени. Малко по малко ще стане.

# 441
Ване, направила съм ги по твоя начин. Laughing Да ти ги пратя ли да ги прегледаш или да ги пусна за обсъждане.

# 442
  • София
Въх! то и аз имам един списък, ама не ми остана време да го пусна тук.
имам и предишните списъци.
Пращай на ЛС да ги сравня, че да не спамим тук, да няма излишни постове. Ще гледам да пусна всичко в най - много 3 поста със спойлери. така май ще е най - добре, а? да има повече място за снимки и обсъждане  Hug
Без теб нямаше да успея да свърша толкова много филми!

За Булки вероятно ще дам отчет още утре, но не знам по кое време ще заседна!

# 443
Да кажа - Булки го имам свален от доста време, но все го оставях, защото предполагах, че ще е тъжен. Явно днес ми е ден за тъжни филми. Хареса ми, много много ми хареса, препоръчвам горещо. Много хубава история, невероятно направен, не ми досади нито за минута.
Благодаря, че ми напомнихте за него!

# 444
Нали? Heart EyesВеликолепен!Аз също доста време го заобикалях.Но когато го изгледах...Ах! BlushОставя едно такова чувство...

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 22:35 от dt

# 445
  • София
Момичета, идвам да ви кажа, че dt е свършила неописуемо много работа за нас, за да имаме какво да гледаме и обсъждаме. Списъците са изпълнени с чудесни филми и нашата библиотека ще бъде една от най - разнообразните.

Имам няколко процедурни въпроса, предложения, за които очаквам до края на тази тема.
Идеята е всички списъци да се сложет в скрити текстове, оставяйки само заглавията на темите/авторите. имате ли други идей за по - чист изглед и удобно използване?

знам, че има момичета в чужбина, искате ли някакво обозначение, ако торентите, които са посочени не са замунда или мастерс?

Ако имате предложения за смяна на заглавието, моля посочете го.

Ако имате идея дали и как да се промени първи пост също кажете.
 (аз лично бих го оставила с английските класики, тъй като от там тръгна темата, а и те са най - обсъждани)

и изобщо нека в тази тема ако има организационни предложения нека ги изчистим, за да пишем по - нататък на чисто и подредено без спам.

Извинявам се за дългия пост и още веднъж благодаря на dt, която заслужава нашите аплодисменти.

# 446
Ето тоя съм го пропуснала Les Rois maudits.Мисля,че ще стои добре при биографичните.

# 447
Благодаря ти, че ми напомни за него Hug Оставя едно такова горчиво-сладко чувство за силата на любовта, за тази невъзможна, изненадваща любов...

# 448
dt свърши страхотна работа още в началото на темата, то не беше ровене до световъртеж по списъците  Joy...  newsm10,  Скрити списъци изглежда идеално. Аз си държа на същото заглавие - класиците тръгнаха именно от Джейн Остин, тя привлича новите, а ние все така я обсъждаме. Единственото ми предложение е снимката й в първи пост да е с уважителни размери, а класиците - редно е да са представени най-"гледаните" /което значи да включим Дюма и братя Грим  Thinking/. "Прокълнати крале" е към историческите, струва ми се - биографичните са за конкретна личност. "Другата Болейн" е исторически, "Амадеус" е биографичен... ами "Анонимус" ??? Айде, биографичен...  Joy... на теория, поне. Много ми се иска да можех да помогна реално!
За "Булки" /още не съм го гледала, отлагам за по-голямо удоволствие  Wink, че както гледам, рядко се срещат такива/ - сетих се за "Дъщерите на краля", книга от поредицата "Канадски дневници", кралят даваше зестра на всяка жена, която замине от Франция за Канада, за да се омъжи... вероятно не са единствените подобни случаи в историята.
Ммм, гледам, че в първи пост нямаме "Една добра жена" по Оскар Уайлд, не си спомням и да сме го обсъждали, а кастът е супер.  http://DMCA-removal-from-Google/download.php/22803/A%20Good%0Woman.torrent
http://imdb.com/title/tt0379306/
Да видим дали този Хю Джакман става за тук, води се исторически:  http://DMCA-removal-from-Google/download.php/282424/Snow.Flower.and.The.Secret.Fan.2011.480p.BRRip.XviD.AC3-AsA.torrent
http://www.imdb.com/title/tt1541995/

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 16:13 от Suriyotay

# 449
Тегля първата серия на " Съпруги и дъщери "  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт