Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 36 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Влизам, за да честитя днешния празник на всички малки съкровища и да пожелая много усмивки и приятни емоции!  Party Time Tada  ura

# 121
Ехооо,здравейте! HugНе съм писала няколко дни,ама нямах никакво време ConfusedАлина беше болна,беше много кисела,а и аз покрай нея....Но пък не пропускахме разходките в хубавото време и по цял ден почти бяхме навън.
Сега вече е добре,по-спокойна е,успяхме да се наспим снощи и така...
Честит празник и от мен на всички дечица!Нека винаги да пазят детското в себе си! Hug Hug Hug

Боян имаше тържество в яслата днес,а иначе ходихме и на сладкарница с децата и приятелки...Подарих им по един подарък и на двамата,та това е...Нищо кой знае какво...

Петкова  Hug Hug Hug

Тони,честита месечинка на Кали! Simple Smile

Флучия,много се радвам,че Жорчо вече е по-добре!

За памперсите-ние сме на Памперс актив бейби,четворка. PeaceАз съм много доволна,не сме имали проблеми.

Ох,ами толкова засега,не мога да изчета всичко,а и не се чувствам много добре...Утре повече! Hug

# 122
  • Sofia
Честит празник на нашите малки и големи Слънчица!!! Да са ни живи и здрави и винаги щастливли, друго не искаме!

# 123
Честит празник на всички бебоци и от нас   ura
Смуси по твоите въпроси - жълтък не давам, но доктора каза да почвам по 1 четвърт в пюрето и да го редувам с месното пюре. Само не разбрах как един ден месно на следващия жълтък или един ден месно, почивка, жълтък, почивка и т.н. Аз, обаче и месо не давам от както Яна се изрина. Млечно нищо не съм вкарвала все още и аз не знам от къде да го почна. Памперсите са ни Бейбилов 3.ка. А пък за подаръка за 1ви юни - купих на Яна нови биберони и малък надуваем басейн. Ходихме с бабата в Хипо, чудихме се чудихме се какво да купим и бабата взе от тези книжки на Фишър прайс дето пеят и говорят, а аз друго не харесах и така - биби. Хареса ми един лаптоп, но беше 12 плюс и реших, че може да почака.
Иначе като избирахме играчките й показвах на Яна и взехме тази, на която пищя най-силно в магазина  hahaha

# 124
  • Куциндрел
Добро утро.
Нещо тези дни съм разсеяна и не ви чета много, много.
За празника вчера Йоан получи балон на пръчка. Много му се радва, защото като хване пръчката и я размаха, балона се движи и е ново усещане за него. До сега не е размахвал такива неща. Вчера го базъкахме, че е готов за манифестация на първи ред със знамето. hahaha
Аз давам жълтък и месо, но не много редовно, че нали не иска да яде понякога. За памперси е 4+, не са му нито малки, нито големи.
Като отидем във Варна ще накарам дядо му да му купи някаква по-фешън играчка. Дядо му без това вече разглежда детските магазини и прави планове какви играчки да му купува като порасне. Едно време на мен подаряваше пистолети и коли, сега за внука сигурно ще изкупи де що има патлаци в магазина. Предният път ми разправяше какво моторче е видял и как, ако бил дете щял много да се радва на такова нещо.
След малко заминаваме на разходка в Пловдив за един ден.
Лек ден на всички.

# 125
Влизам на бързо, да се похваля , най-после си имаме зъб  newsm47 после ако ми остане време ще пиша пак  Hug

# 126
Здравейте  Grinning Таткото ни спи, а Зори и Коко си "играят" та викам да намина на бързо  Grinning
cvm, ха честито ви зъбче, да е беличко и здравичко и всичките след него все така.
Ахилеа, много си радвам, че се разписа. Ще ми е много приятно по-честичко да те чета. И стискам палци да се уредят финансово нещата при вас и гриживите ви да останат в миналото.  Hug
Ивета, ние много обичаме да пътешестваме барабар с каката. На нея май само заплахата, че ще пропусне някое пътешествие й действа отрезвяващо.  Mr. Green Дребния още не изказва мнение, но пък търпи детето. Сега трябваше да сме на палатки в Гърция обаче чакаме едни резултати на таткото, които не излизат и аз съм бясна и съм като болна направо. Надявам се следващата седмица да измислим нещо, че той е отпуска. Ама и вие действайте, всяко излидане извън града действа толкова освежаващо.  Grinning
Деси, много хебаво, че на танците Лили ти е напълнила душата. Малките мамини радости са това.  Grinning А за проходилката не се кахъри. Идеята е детето да не стои непрекъснато в нея. Два-три пъти на ден за по 15-тина минути едва ли нещо лошо би се случило. Дано и млекцето да се увеличи та да не се притесняваш. А пилетата на грил ги киснат в едни окрехкотяващи маринати дето е по-добре да не знаеш какво слагат в тях. Един приятел е управител на цех за пилешки разфасофки и от него знаем за съжаление доста от скритата информация за пилешкия, и не само пилешкия, бранш.  Sad
Зелда  Hug Ама тази твоята одисея с чаршафите е уникална.
Петкова, дано да няма повече плашещи падания. То сега се започва с тях де, ама дано да не са сериозни.  Hug
Цеца, нагушкай го от мен малкия ти сладкиш, виж какъв е умник само.
Смуси, дано скоро да се похвалиш с по-сериозни мерки. А с изследванията какво стана? Всичко ли е наред? Аз едва ли мога да съм ти коректив за храненето, че с нашия Грахчо ще го караме по-бавно. Но при отсъствие на проблем го дават че на тази възраст може да се редуват ден месно пюре и след това ден зеленчуково с жълтък. Започва се от 1/16, само дето не знам как изобщо се постига такова количество  Laughing и се увеличава докато се стигне до половин жълтък и май след годинката можеше и по цял. След 7-8 месеца се въвеждат разни млечни чудека - първо сиренце и масълце, после извара и накрая кашкавал - след 1 годинка май беше той. За маслините идея си нямам. Ние сме с памперс актив бейби, за сега сме с 3-ка, но май това ще му е последния пакет и минаваме на 4-ка, ако пак не ме изненада с някой минус в грамажа.  Mr. Green
Тони, ха честита ви месечинка!  Grinning
Флучия, за крачетата на Коко сме много народ на опашката  Mr. Green ама ще видя дали не мога да ти заделя поне едното  Mr. Green аз мога и с гушката да се задоволя.  Mr. Green Охххх, аз нещо все не стигам до албумчето  Embarassed
Лусин, и на крачета ще пропълзи, не се притеснявай.
Наденце, успех на изпитите!
Бреййй, дадоха ми повече време от предвиденото.  Mr. Green Аз да ви се похваля и оплача едноремено. Вчера на Зори й и извадихме първите две зъбчета. Не паднаха сами, а отдолу вече вървят постоянните и за да не се изкривят зъболекрактата улесни процедурата. Тя малко се уплаши, че я заболя, но бързо й мина и сега е горда-горда, както и аз  bowuuММ обаче вчера как не го разчастих след зъболекарката не знам. Ейййй, това мъжете не знам изобщо що за твари са. Бяхме приготвили в жабката на колата едни гривнички и един ластик за скачане (мисля да я уча девойката на игри от нашето детство ама съм много смешна като скачам  Joy), че зъбите отдавна се клатеха и докато бяхме на вилата да няма изненади се подготвих. И по пътя към колата й обяснявам как сега ще увием зъбчетата в салфетка и ще ги сложим под възглавницата, а през нощта феята на зъбките ще й донесе подаръци. И тя изтича пред мен към колата да се похвали на тати как й ги няма зъбчетата - и тоз хубосник моинкият взел, че й дал подаръците  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ауууу, направо ми идеше да го обезкосмя, обезкостя и обезкожа наведнъж. Ама той видите ли не знаел, че вечерта, интересно тая книжка за Франклин дето я четем от една година къде ли е дянал написаното в нея - сигурно в най-затънтената гънка на мозъка си. А и покрай нас и други деца посрещат въпросната фея, не е като да сме в небрано лозе. И понеже вече късно беше да тичам по магазини отскочих до близкия ни Т-маркет, ама там само боклуци. Сигурно половин час се чудих за кой боклук да си дам парите, че поне малко да има някакъв смисъл в него. А и не ми се ще да свиква на скъпи подаръци за зъбките, а не дреболийки. Накрая след много размисъл взех един комплект тесто за моделиране и за второто зъбче приготвих едно метално левче. Още ме е яд като се сята. Иначе за първи юни каката получи един динозавър дето костите му са заровени в едно парче гипс и с чук и длето тя си ги изрови и си го сглоби. Грахчолан получи голям брой разнообразни кубчета наследство от кака си  Embarassed Embarassed Embarassed Нищо не му купихме на човека, ама то толкова неща има от Зори, че как да дам пари за още нещо дето само ще се дублира. По-натам като навлезе в света на мъжките играчки ще му се реванширам.  Grinning

# 127
Айде и аз да се разпиша Simple Smile
Здравейте!  bouquet
Днес не сме се спрели вкъщи и сега вече съм каталясала.Милка бяха в нашия град,че сутринта бяхме в центъра да се разходим и да се снимаме с кравата Simple Smile После следобед направихме една дъълга разходка в парка,и преди малко се прибрахме.Не си усещам краката.
Аз се позагубих малко,но нали беше настинл Ивайло,след това като оздравя...дупето се подсече ама зверски и аз се побърках да се притесняхвам. с часове се разрастваше това червеното,направо си е грозна гледка(беше).сега е   много много по-добре.водихме го на преглед и педи каза,че не е конкретна реакция към някоя храна,ами към храните като цяло-ново било за организма,и затова така станало(като се има в предвид че от поне 2м аз НЕ ползвам мокри кърпи за дупето,ами само го миия).Каза и,че урината е по-силна сега ппак от храните и затова така сме се подсякли.
Аз обаче съм набедила лайката вече на 100%-първо тия пусти кърпи на Бочко с лайка,после нали се опитах да се убедя,че е от зеления бобП ,и мазах с  крем Бюбхен ПАК с лайка (подарък ми е,аз не бих купила такъв крем).и откакто мажа с тоя крем дупето не беше подсечено,но не беше и перфектно.... и миналия ден като въведох домат явно вече в повече му е дошло(ама и теория развих!) и ми се подсече. сега сме с един правен крем и минава успешно,скоро ще е като ново(дупето),после ще си взема Бепантен (или бях писала и преди за един правен крем от Варненска аптека) и така,никаква лайка вече,че аман ooooh!

Имам 500мл крема на Бюбхен и един на Авен пак за дупе (пак ми е подарък)  ако някой ги иска веднага ги пращам,аз няма да ги ползвам!
Та така де,последните няколко дена(до днес) не бях твърде на кеф,не съм ви чела,ама реших да се поразпиша ,и сега ще ви попрочета.

Да ви се похваля на 1ви Юни ни проби и първото зъбче  tooth

# 128
Здравейте, моичета!

Днес май всички са по разходки като гледам никой не пи6е по4ти ooooh!
Честити зъбчета на Ивайло и Дарина! Hug Да са белички и здравички!

Ние днес се разходихме до летището в Божурище, че имаше някакво авиошоу по повод 100 години Българска авиация, а ММ много обича самолетите . Един час и десет минути сме патували от нас до там, задръствания, светофари, дупки..... направо без комнтар Shocked На връщане се прибрахме по околовръстното и то само за 40 минути.
Искам да питам: има ли някоя мама, която да е давала лук вече и как и по колко? То е ясно, че той не е за наяждане, а само за вкус, но все пак да попитам; пресен, стар, праз лук-какъв давате ooooh! Също така ме интересува риба и свинско месо от кога се дават и с каква риба се почва ooooh! Свекърва ми е купила едни пюренца на Плазмон със сьомга и се чудя кога да ги д ам на Кали? newsm78
Това е за сега от мен. Приятна вечер на всички Hug

# 129
Тони, аз лук съм даваала само зеленките перрца.няколко 2-3 малко преди да дам пюрето,пасирам си го с другите продукти и така го давам.Бях направила на Ивко пюре от картофче  и сложих вътре малко лук,магданоз,масло,сирене и жълтък-е няма такова нещо! много вкусно стана,чак и за нас с ММ варих после   chef

# 130
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера си направихме много хубава разходка. Ходихме до Пловдив, до манастира в Куклен, след това пак до Пловдив. Йоан се видя с братовчед си, пообщуваха си по бебешки, а леля му го храни с домати и кебапчета. Той пък взе, че яде, направо ни учуди. Толкова горещо беше в Пловдив, че Йоан се изрина от топлина, хем беше по лятно боди и без чорапи. Накрая го съблякохме по памперс и го мокрихме, милото дете, не знам какво ще правим лятото.
На това дете гласа му не се чува когато сме навън. Само гледа и се усмихва. Всички казват - какво спокойно дете имаш. Едвам каза 2 приказки на братовчед си. Ама като се прибрахме в София и като почна... разказа си всичко на играчките. hahaha Явно ще става философ, поне пред хората. hahaha
Във вторник заминаваме за Варна. Ще стоим там около седмица. Няма да пиша във форума, имате си от мен едно задочно "добро утро" всеки ден. Mr. Green
Зелда, Петкова и т.н., ако случайно ме прочетете преди вторник сутринта, пратете някой друг телефон на лични, може да се видим в Морската градина.
Тони, прати ми мейла си на лични, за да ти препратя файла за захранването. Там са описани храните и кога се дават.
Лек ден. Hug

# 131
Здравейте,ние вчера бяхме кръстници на една малка госпожица Simple Smile и вече официално си имам кръщелница Grinning
Днес ще стягаме багажите,че нощеска тръгваме към морето.Сигурно няма да имам време да пиша днес,но стискайте палци Алина да кротува по пътя,а времето да е с нас! Simple Smile
Ще си взема лаптопа,така че като пристигнем и остане време,ще драсна 2-3 реда!

# 132
Съни, лек път, толкова хубаво ми стана като те прочетох, все едно аз ще ходя на море  Simple Smile Честита кръщелница.

Честити зъбчета на Дарина и Ивайло.

Приятен ден  Simple Smile

# 133
  • София
Здравейте мами!
Да се обадим и ние, че сме живи и здрави и сме добре. Но от разходки в морската градина и скиторене нямаме време да надникнем в темата.
Надявам се всички да сте добре, малчовците да са здрави Hug
Сега отиваме да си вземем детската кухня, която Елица си хапва с апетит и пак ще обикаляме из Варна Mr. Green
Слънчев ден!

# 134
  • Sofia
Честити зъбчета на Даринка и Ивко!   bouquet   bouquet Здравички и много белички да са!

Съни, лек път, хубаво време и страхотно изкарване ви пожелавам!

Крисанка, вие на кухня ли сте? Браво на Ели, щом й харесва, да папка.  Grinning

Цеца, вие сте следващите заминаващи на море. И на вас пожелавам много слънце, прекрасни мигове на плажа и послушно детенце.  Hug

Ние излизаме на разходка, да събираме слънчице.  sun

Общи условия

Активация на акаунт