Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 36 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Hug

Зелда, с тези пистолети ме върна в ученическите ми години, когато ходех с с едно по-голямо момче, за което майка ми беше много против и все ми мрънкаше, че не е за мен и така ooooh! И тя белята не закъсня де.И той като теб си ходеше с пистолет в джоба Shocked, бяхме в едно заведение в двора на болницата, какво направи тоя човек и като гръмна тоя ми ти пистолет и ме застраля #2gunfire в ръката CryДобре, че бяхме съвсем близо до болницата, хукнах аз да бягам, то шурти една кръв ooooh!Доктора, който ме прие ме пита кно стана и аз да излъжа му викам, ами на едно стрелбище бяхме Rolling EyesИзвадиха патрона и добре, че беше заседнал между двете кости и нищо ми няма сега.Държавата съди младежа, а ние се разделихме, естествено Mr. Green Че такива мити работи де, гърмян заек съм аз hahaha

Деси, Тони и от мен имате стиснати палчета Praynig

Ние утре пътуваме за Търговище.Събота и неделя имам изпити в Шумен да стискате палци, че определено ще имам нужда Simple Smile

Лека нощ Hug

# 106
  • Някъде там
Добро утро момичета !!!!!
Цеци Извинявай че се разписвам преди теб ама малката заспа и аз използвам момента Mr. Green.
 Благодаря Ви много момичета за поздравите  Hug Уникални сте така ме зарадвахте  newsm51.
 Честит празник на всичките ни съкровища нека са живи и здрави и много игриви Наденце Леле ужасно преживяване си имала и ето че майката винаги е права. И аз като теб ходих с един олигофрен който майка ама изобщо не го харесваше и накрая се оказа права за него ама влюбени загубени какво да се прави.
 Зелда Наистина сушилнята е голямо удобство ние си купухме преди да се роди малката и съм мн доволна само дето тока ни доста скочи нагоре ама какво да се прави то тея дъждове няма съхнене ужас. Тая година май месец много се изложи   Mr. Green Честито за шевната машина  Hug
Сийнгърл Нашата лятна количка е тази много съм доволна лесно се сгъва маневрена е и е много лекичка в сравнение с комбинираната ни количка http://www.pumpal.net/product.php?id=2920
Деси Много ме разсмя с коментара за пилетата  Laughing
Петкова Това с падането от леглото си е голям стрес моята бонбона още е малка ама и тя като ви настигне ще ми трепери и на мен дъто Колкото повече порастват по щури стават  Laughing
Ахилея Ох много неприятна ситуация е при вас в момента имаш една силна  Hug. Дано скоро нещата се подредят  Praynig
Хариелка Страхотен поздрав благодаря ти  Hug
  Приятен ден ви желая и дано днес да не вали че да се почерпим за празника  Heart Eyes

# 107
  • Куциндрел
Добро утро и от мен.
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

Йоан има нов номер. Вчера се смях с глас. Като стои на столчета се хваща за таблата и започва да се клати. Това е с цел да падне шишето с вода в края на таблата, за да може той да го вземе. Вчера стои, гледа го и по едно време започна да се клати. Шишето падна на таблата, той се протегна, но не го стигна и продължи да клати, докато шишето не се приближи към него. След това го взе и започна да си играе с него.
Снощи едвам го приспах. Явно пак е в крив период. Спа неспокойно, в 5:30 се събуди, но пак заспа.

Ахилея, много е неприятно това с безпаричието. Дано скоро нещата при вас да се оправят.

Лек ден ви желая.

# 108
Добро утро Hug

Честит празник на всички деца! Да са здрави, много щастливи и игриви!

За лятна количка ние сме с Макларън и аз съм доволна.

Ахилеа, дано се оправите, че това с безпаричието е ужасна работа.

Деси, Тони, дано всичко е наред с изследванията Praynig

Елица, как е Лили?

Хариела, да те питам нормално е като се обадих за интервю при хомеопата на 2ри май към 9.30-10, когато успях да се свържа и още да не са ми се обадили обратно за дата?

Да ви питам давате ли вече жълтък на децата? С млечните продукти докъде сте? Кашквал и маслини след 1 година ли се дават newsm78 И последен въпрос с каква марка памперс и номер сте?

Иначе ние сме добре, Миа си е все такава миниатюра, но е много активна. Дано това време се оправи, че е ужасно.

Сетих се още един въпрос какво ще подарите за празника днес на децата си?

# 109
Добро утро момичета,

Честит празник на нашите прекрасни съкровища, да са ни живи и здрави и все така чаровни всички!   bouquet

Seengirl нашата лятна количка е тази:
http://malechko.net/bebeshki-kolichki-letni/126-bebeshka-kolichk … n-plus-hauck.html
малко място заема в багажника, маневрена е и има почти пълно легнало положение, като заспи малката, да й е по-удобно.

# 110
Честит първи Първи Юни на малките ни палавници! Hug

Юлето определено влиза в тази графа! Снощи установих,че тя наистина съвсем спокойно си слиза от спалнята ни-явно това ще е нейният начин за изправяне на крака, понеже в креватчето си още не се изправя hahaha А и е е дна шавлива ooooh! не мога да си я гушкам ей така. вчера гушнах едно друго бебе и то се кротна в мен, много мило ми стана. а Юлето не се задържа на едно място Laughing

А тук като гледам, по всичко личи, че Зелда ще се грижи за лятната колекция на нашите бебета, а Блекчето ще плете за зимните дни Wink

# 111
  • Варна
Честит Първи Юни на най-красивите бебета!  Heart Eyes Да са ни все така усмихнати и здрави!   bouquet
dessy encheva браво на Юлето!  Heart Eyes Ние продължаваме да клюкарстваме какво има на пода надничайки от спалнята. Може би ако се движихме назад, а не напред щеше да е различно. А бе като се обърна за по-сигурно ще го слагам директно в кошарата или на пода.  Mr. Green
nadenceto84 стискам палци.  fingerscrossed
Смуси за млечните и жълтъка не давам, ама то аз не съм критерий. Той продължава да не иска да яде твърда храна.  ooooh! За памперсите - следващия пакет ще е 4-ка. Аз купувам Премиум Кеър, но се чудя дали да не пробвам нещо различно. Актив Бейби не ми допаднаха.  Naughty Подаръка ще е играчка.  Mr. Green
Съни, ми се губи тия дни, а е нетипично за нея...  newsm78

# 112
Здравейте, момичета!

Аз казах, че снощи щях да си дописвам ,ама не успях. Та ето мен сега Hug

Днес Кали става на 9 месеца! Кога мина това време наистина не разбрах ooooh!
Честит празник на всички малки и големи деца! Нека запазим детското в себе си! Hug Hug Hug  bigdance2  ura Tada

Елита- Честит Рожден Ден на патерица! Да си жива и здрава и мноого щастлив с любимите хора Hug  bouquet

# 113
Прецака се нещо и постът се публикува преди да съм си дописала.
Смуси- аз давам през ден по половин твърдо сварен жълтък, мисля че по4нахме на 7 месеца, със сигурност първата седмица в която давах жълтък бе6е по 1/4 по съвеет на педи. От мле4ните съ мдавала извара, сирене и кисело мляко: в този ред ги въведох. Сега през ден в зелен4уковото пюре и слагам 1/2 жълтък и бу4ка обезсолено сирене с големината на кибиритена кутийка, тя си го хапва. Редувам един ден месно пюре, един ден зеленчуково с жълтък и сирене. И аз също се 4удех от кога може да се дават маслини ooooh!А вие почнахте ли месото ве4е?
Наденце- стискам палци за изпитите. Ще се справиш, сигурна съм, такава интересна магистратура караш Hug
За лятна количка- няма да купуваме, нашата е комбинирана, ввърши ми работа и съм доволна.
Това е за сега от мен. Като се сетя нещо пак ще се включа.
Хубав ден от нас с Кали Hug

# 114
Здравейте, момичета,
аз докато ви изчета и започна да пиша и той Жорчо се събужда.
Съни, мерси, че питаш, мила. Ами мисля, че вече е добре. В понеделник бяхме при педи и аз като влязох при нея и се разплаках. Не мога да се успокоя, седя и плача, 5 минути не мога дума да кажа, а отвън чакат сто човека Sad Накрая й казах, че малчо е вдигнал темп., че има секрет от очето, оказа се конюнктивит. Педи го прегледа обстойно и понеже изследванията му са ОК каза, ако пак вдигне темп., да отиваме в болница Sad Там да видят от какво е. Вечерта след прегледа пак качи на 37,5, но повече не е вдигал. Жизнен е, храни се, изхожданията са му ОК и май са зъби, защото от 2 дни е супер неспокоен - в смисъл пъха си всичко в устата. Много гадно съвпадение, пада му имунитетът и всичко му се лепи. Горкото ми детенце Sad
Иначе качих снимки в албумчето и се налюбувах на дечковците ни!
Яна на Анбибиан е страхотна! А на Калоян на Звездичкова да му изям малките краченца! И Ава как цопка в морето! Радостина 87, и ние имаме същото суичерче – кафяво на бели раета Simple Smile И Елиза с прекрасната розова диадема! А Иво как говори по телефона Simple Smile И Стела под чадъра Simple Smile И Алинка с чушката! И Дани на Миша 1 с тези теменужени очи! И Димо с памперсчето на главата! И Ивайло на Фифи, какъв красавец само! И Йоан на пазар! И Ивайло на кончето! А Даринка с тези къдрички ми напомня на моята дъщеричка като бебе! А Пламенка с новата прическа.....  Heart Eyes

# 115
Момичета, кокичета, влизам да честитя празника на всички октомврийчета и да им пожелая да растат здрави и щастливи!
Мен ме стегна шапката и тези дни нищо не ме спира да стоим с Леда по цели дни навън. Прибирам се на обед само между 12 и 2, след като сме излезли в 9.30 и после чак към 7 вечерта, я къпем и тя се трупясва. Гледам постоянно да и уговарям срещи с други бебета, плоскам я на тревата или още по-лошо на цимента и разчитам на премиум кеър да си свърши добре работата  Mr. Green Така е много щастлива  Simple Smile Захранена е за сега с малко неща, но пък си ги хапва с кеф. Плодовете са ябълки и круши, а зеленчуците са тиква, морков, броколи и понякога малко картоф. Макар, че картофа я продрисква и малко ме тревожи, но съм упорита. Опитвам се да вярвам, че моето дете няма алергии и със телепатия да му внуша и повлияя  Laughing
Режима под, който я храня не по-някаква школа, а ние си го нагодихме да ни е удобно. Тя си вкара нощно хранене сама в 5 (което няма да махам, защото това значи да будувам, а не ми се ), после суче в 7,8. Към 9.30 и давам овесена каша разстворена в 50мл. кърма и плодово пюре. Суче пак в 12, после яде зеленчуково пюре в 3. Суче в 6 и 9 и така се получава, че яде с 2 хранения повече за възрастта си  Sad Но ме е страх да махна кърмене, а искам да яде и друго. Тя хапва с голямо удоволствие по около 180мл. пюре.
От към умения, какво да ви кажа, гука, писка, пее. Пълзи по корем като войник и като я изправя прави крачки. Седи стабилно седнала, даже веднъж я оставихме легнала, а я намерихме седнала, но само веднъж! Не се изправя в леглото, но тя не стои в него, като и подам ръце се изправя веднага от всякакво положение без да я дърпам. Блъска играчки една в друга и така. Яд ме е, че не пълзи на 4 крака, но нищо не мога да направя.
За първи юни и подарих дълга рокля и лента за коса. Като я снимам, ще кача снимки!
Поздрави на всички от нас!

# 116
  • Куциндрел
Честита месечинка на Кали.
Наденце, стискам палци.

# 117
  • Пловдив
Честит празник на всички сладки дечица - малки и големи!   bigdance2 Tada  Party Time  4uu
Благодаря ви за отговорите за летните колички, днес ще ходим по магазините и ще изберем  Grinning
Честита месечинка на Кали   bouquet
Смуси,нашето педи жътък каза най-рано 9ти месец  Peace От млечните съм давала сирене и кисело мляко  Peace За маслините не знам, и аз се чудя  Rolling Eyes
За памперсите - ние до сега бяхме с Памперс Актив бейби, преди седмица минахме на 4,обаче явно партидата нещо е кофти и на Благовест му излезнаха едни пъпчици покрай ластитците на памперса и по гънчиците  Rolling Eyes Веднага ги смених и сега взех някакви немски Пило,много ми харесаха  Peace
За празника днес - нищо специално... То и без това сме малки още и не разбираме  Rolling Eyes

# 118
Пак здравейте от мен!

Излязоха ни преди малко резултатите от стерилната урина. Няма промяна от миналия път. Приемам това за добра новина. В понеделник ще ги занеса на педиатърката.
Кали сега спи, чакам я да се събуди да и дам пюренце. За днес съм и приготвила малко пюре със спанак и картофи със сметана на Хип и към него съм добавила печена чушка, жълтък и сирене  chef Дано да и хареса  chef Praynig

# 119
Здравейте и ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН НА ДЕТЕТО НА НАШИТЕ СЛАДУРКИ И СЛАДУРКУВЦИ

Преди малко се върнахме от Борисовата май видях форумска среща  Mr. Green на каката не и беше особено забавно , а Дарина проспа градината  hahahaмай само аз се забавлявах  Mr. Green

Смуси жълтък давам когато имам преси домашни яйца ако някой ми даде или си изпрося  Mr. Green по 1/4 , кисело мляко давам веднъж седмично с бисквити и някакъв плод , сирене сутрин с попарата и това за кашкавал и маслини нищо не знам и ме е любопитно , памперсите са ни 4-ка но следващите ще са 4 +  Hug

Цеца безкрайно много ти благодаря за линка с бебешките кухни днес аз изобщо не знаех , има кухня от 6 до 9 месеца днес  ядохме за първи път много и хареса на Дарина и поръчах за другата седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт