И тя белята не закъсня де.И той като теб си ходеше с пистолет в джоба
в ръката
Добре, че бяхме съвсем близо до болницата, хукнах аз да бягам, то шурти една кръв
Доктора, който ме прие ме пита кно стана и аз да излъжа му викам, ами на едно стрелбище бяхме 

Уникални сте така ме зарадвахте
.
. Дано скоро нещата се подредят 

И последен въпрос с каква марка памперс и номер сте?

А и е е дна шавлива
не мога да си я гушкам ей така. вчера гушнах едно друго бебе и то се кротна в мен, много мило ми стана. а Юлето не се задържа на едно място
Да са ни все така усмихнати и здрави!
Ние продължаваме да клюкарстваме какво има на пода надничайки от спалнята. Може би ако се движихме назад, а не напред щеше да е различно. А бе като се обърна за по-сигурно ще го слагам директно в кошарата или на пода. 
За памперсите - следващия пакет ще е 4-ка. Аз купувам Премиум Кеър, но се чудя дали да не пробвам нещо различно. Актив Бейби не ми допаднаха.
Подаръка ще е играчка.

А вие почнахте ли месото ве4е?

Накрая й казах, че малчо е вдигнал темп., че има секрет от очето, оказа се конюнктивит. Педи го прегледа обстойно и понеже изследванията му са ОК каза, ако пак вдигне темп., да отиваме в болница
Там да видят от какво е. Вечерта след прегледа пак качи на 37,5, но повече не е вдигал. Жизнен е, храни се, изхожданията са му ОК и май са зъби, защото от 2 дни е супер неспокоен - в смисъл пъха си всичко в устата. Много гадно съвпадение, пада му имунитетът и всичко му се лепи. Горкото ми детенце 
И Елиза с прекрасната розова диадема! А Иво как говори по телефона
И Стела под чадъра
И Алинка с чушката! И Дани на Миша 1 с тези теменужени очи! И Димо с памперсчето на главата! И Ивайло на Фифи, какъв красавец само! И Йоан на пазар! И Ивайло на кончето! А Даринка с тези къдрички ми напомня на моята дъщеричка като бебе! А Пламенка с новата прическа.....
Захранена е за сега с малко неща, но пък си ги хапва с кеф. Плодовете са ябълки и круши, а зеленчуците са тиква, морков, броколи и понякога малко картоф. Макар, че картофа я продрисква и малко ме тревожи, но съм упорита. Опитвам се да вярвам, че моето дете няма алергии и със телепатия да му внуша и повлияя
Но ме е страх да махна кърмене, а искам да яде и друго. Тя хапва с голямо удоволствие по около 180мл. пюре.

От млечните съм давала сирене и кисело мляко
За маслините не знам, и аз се чудя 
Дано да и хареса

май само аз се забавлявах 
Препоръчани теми