Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 36 118
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Куциндрел
Искам да попитам как се кандидатства за детска градина? Мислех че е от година за година и чак сега разбрах, че колкото по-рано - толкова по-добре.  Whistling
Година за година е. Ето тук можеш да регистрираш Хриско: http://kg.sofia.bg/isodz/
Вече тече 3-то класиране за тази година. Местата са кът и майките постоянно преизчисляват шансове. Ето я темата за ясли и градини в София:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656755.0
Ако имаш въпроси, питай.

# 91
  • Някъде там
Здравейте момичета  Hug
 Лили вече е по добре сега е на венозен АБ мн е гадно но по добре да се излекува миличката ми че с тая температура се бях видяла в чудо. Пътуваме всяка сутрин и вечер за да и сложат АБ иначе другия вариант беше да лежим в болницата Sad.
  bouquetЧестит рожден ден на патерици на zellda и Ивета   bouquet Бъдете здрави и много щастливи нека всичко което си пожелаете стане реалност  Hug
Ахилейка Дано успеете да се запишете за кухнята  Praynig
Звездичке Честити ви и горни зъбчета нека са белички и здравички. И аз вече с нетърпение ги чакам да избият че малката иначе пощурява  Laughing
Тони Дано левкоцитите са в норма на Кали  Praynig  Praynig  Praynig
Хариелка Браво на детето мн добре си е наддало  Hug
 Днес имаме годишнина от сватбата!!! Дано още дълги години сме си щастливи заедно

# 92
Благодаря Ви,милички newsm51

Зелда,така е хубави хора сме,честит рожден ден и на теб-абе здраве да е ,другото го умеем Grinning..и честита шевна машина-най-най-красивите тоалети на Стела да ушиеш и модно ревю да ни спретнеш/може и на живо след месец Mr. Green/
Спомням си навремето към 6-7 клас бях решила да си шия дрехи по модели от списания  Mr. Green и понеже не обичам да тропосвам а дирекшън режа и шия и  не предвидих подгъв и си бях направила супер Минижуп hahaha.Смъкнах си го малко надолу и така си го носих,пък то след време ниската талия стана модерна.Изпреварила съм модата,значи.Втория ми опит беше по-успешен-къс гащеризон и за да не си изхабя плата,изхабих на майка един чаршаф JoyКолко ми мърмори женицата hahahaДа бях станала моден дизайнер,а пък то скучно счеки Mr. Green

E♥L♥I♥T♥S♥A,благодаря за съвета,но Плами има навика като отвори очички и да си играе тихомълком и се събуждам чак като я чуя да се напъва да ака Joy

Съни,благодаря ти.И аз си я харесвах повече с дълга коса,но така се беше сплела и като го орязах стана дупка и хайде на фризьор .Пак  ще порасне.Сега я мислят за моменце Joyособено като й облека едно якенце на  батко й и дънки,нищо че сме с розова количка.

Да се успокоя,че не само моите деца се карат за играчките.Между другото Най-новата ни играчка е апарата за кръвно на свекъра-разлепя,залепя,разлепя,залепя голям смях пада Laughing

Сийн,ще пробвам и аз да направя от твоите кисели,на баткото правих само от готовите Sick

Анбибиан,да не би заради зъбите да не яде Яна?Пламена беше така миналата седмица-ядеше по 60-70 грама мляко,пщре ако изядеше 30 гр,беше събитие.бях се притеснила доста,но на РД открих причинителя за гладната стачка:2tooth:Тъй де да се похваля имаме си първо зъбче-горно newsm78

Ия,честита люлка на Дарито.И аз много искам люлка,но от тези за градина,да я вържа под някое дръвче на сянка.

Мартинито Praynig Praynig Praynigдано няма повече трусове.

Зелда,да не си агент под прикритие #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy

Звездичке,кефя ви се на вашето фемили,всяка седмица сте някъде извън града.И аз искам така,но ...само да се преместим.
Тони, при нас порциите са по 190 гр.Стискам палци за Кали Praynig
Хариелка,как приготвяш  копривата ?
Ахилеа,браво на Хриси-смело и безотговорно да крачи напред!
E♥L♥I♥T♥S♥AЧестита годишнина! Пожелавам ви огънчето никога да не угасва, а да става все по-голямо, и по-голямо...

# 93
  • Куциндрел
Добро утро.
Ох, не знам какво да ви пиша, спя още вътрешно. Само се отчитам за "добро утро" и като ми дойде някоя муза (не помня колко броя бяха) ще пиша.
Лек ден за сега.

# 94
  • Sofia
Добро утро!

Елица, честита годишнина! Любов, романтика, красиви мигове и винаги уважение и разбирателство да има по между ви...!

Иветка, първо попарвам за няколко часа копривата с гореща вода, после я измивам хубаво, подварявам и пасирам с малко водичка (тази, в която се е варила). Добавям сварен ориз, малко зехтин и малко морков за овкусяване, пак пасирам и е готово. Очаквах хич да не я иска, но си хапна, е сега... не с голямо желание, но щом успя да изяде 120г, значи не е много зле.

Мартинито, включвай се по-често.  Hug

Сийн, за киселите само да кажа, че АМ не се слага на котлона, топлинната обработка убива всичките му качества и няма смисъл от него. Добавяй го накрая, непосредствено преди предлагане.

Ако позволите моята рецепта за кисел е следната:
Слага се да заври на котлона 200мл вода с 2 суп. л. захар (аз го правя без захар, след година и половина вече добавях кафява захар, но 2 малки лъжички). Отделно се разтварят 2 попрепълнени суп. л. нишесте (натурално, без аромати и оцветители - пшенично или царевично) в съвсем малко водичка и се прибавят към врящата вода. Бърка се непркъснато. Когато нишестето кипне, се бърка още около минута и се маха от котлона. Добавя се плодово пюре на вкус или ситно настърган пресен плод. Когато поизстине, се добавя АМ - толкова лъжички, колкото съответства за 200 мл вода за съответната възраст по таблицата на кутията (аз съм го добавяла непосредствено преди предлагане на кисела).
Съотношението е следното: 1 препълнена суп. л. нишесте, 100мл вода, 1 суп. л. захар.
АМ не се вари и не се слага във врялото нишесте, за да не му се загубят хранителните свойства!
За да бъде пълноценна бебешката  храна, трябва да съдържа плод-мляко-зърнена култура, така че кисела без мляко или без плод не е за препоръчване!

По същия начин съм правила грис с плод, вместо нишесте.

Ахилеа, значи Хриско вече иска да ходи, а? Браво на него, много бързо напредва това момченце.  Laughing  Laughing

Аз отивам да гладя, че ме чака цял куп дрехи на спалнята.  ooooh! Все си викам това ще е за последен път и все си гладя...  Tired  ooooh!

# 95
  • Пловдив
Добро утро и от нас  Hug
Честита годишнина,Елица   bouquet Дълъг семеен живот и много щастие  Hug
Хариелка, и аз съм писла,че Ам се слага като изстине  Peace Писала съм,че слагам 2 лъжички от Ам нишесте и за това така си помислила  Grinning
Ахилеа,как ще си нахална  ooooh! И как няма да качиш снимки на Хриско  Crazy То хора,дето не пишат изобщо в темата имат някакви претенции, пък ти да се мислиш за нахална  Rolling Eyes
Ставам,че се оправяме за разходка  Hug

# 96
Здравейте!
Хайде да се разпиша,че ме забравихте май newsm78

Тони, и ние след проблемите с урината на 6-тия месец ще правим пак изследвания и вече втора седмица не мога да си изпишам детето ooooh! така че за сега ми стискай палци да я свърша тази работа поне до утре,а после и за резултатите Praynig

Ахилея, много ми става мъчно като чета,че сте зле финансово. направо са ви се сбъднали моите най-големи страхове ooooh! аз съм израснала с много лишения като дете и съм се заклела,че няма да допусна това да преживеят моите две принцеси, пък ако ще и чистачка да стана Confused дано ви се подобрят нещата Praynig

Мартинито, реално погледнато тези вторични трусове ще ги има още доста време,но всички учени убеждават,че те няма да са опасни. знам,че отстрани е лесно да се говори, но ако не можете да живеете повече в това напрежение, не можете ли да отидете някъде за известно време Thinking сигурно трудно ще ви вземе някой с кучетата, но поне ти и детето, понеже цялото това психясване ще му се отрази не много добре, предполагам ooooh!

Вчера Лили имаше празник в ДГ и не мога да спра да я хваля! първо я бяха включили като декор малко-заедно с още 5 дечица, които предполагам като нея не са от най-редовните, държаха и мятаха едни воали за дъга. беше в края на сцената и едва я снимах. но пък после имаше реванш за детето ,з а и за мен. тя ходи на спортни танци и от групата по танци направиха страхотно шоу. тя явно много добре ги схваща нещата,макар че и там не е редовна. много се забавляваше и страхотно се справи Party Heart EyesДовечера ще я водя на безплатен лунапарк в Мола,а утре ще я заведм на някое заведенийце. За ПЪРВИ ЮНИ и купихме топка и книжа-малко символично,но след 20 дни е РД и сме и подготвили ДЖАГА за подарък. Скоро холът ми ще заприлича на плейцентър hahaha Юлето вече получи проходилка за празника и мног и се радва. знам,че има много мнения против проходилките,но аз смятам,че всяко нещо е добре,когато е с мярка. а и тя иска постоянно на крака да стои Peace

Иначе започна да се храни на закуска, уж с кус-кус,ама май предпочита сандвичите,които аз си приготвям Mr. Green и на обяд яде там някакви работи, които готвя. даже и следобедна закуска има винаги плод, натурален.но като гледам какви количества цитирате, ние не ги стигаме и на половина. остава си при нас да разчитаме май на кърмата,а другото е за подкрепление и опознаване, както е казала Звездичкова Wink Лошото е,че преживах стрес,понеже баба получи инсулт, а няколко седмици след нея баща ми постъпи в болница с учестен пулс и аритмия Sad сега уж са по-добре и двамата и аз се надявам с това зачестило денонощно кърмене да ми се регулира кърмата,ако не-ще давам добавка, та поне да не се тревожа,че е гладно детето. стига ми това, че е мрънкалива ,заради зъбите. на всичкото отгоре е започнала да реве,когато излизам от стаята, а като види,че отивам към вратата,входната.,почва да плаче и изглежда разтревожена да не би да я оставя Confused

# 97
  • Sofia
Ааа, Сийн, извинявай тогава. Наистина не съм те разбрала.  Hug Правилно си го правиш.  Peace

Деси, аз гледах снимки на красивата кака Лили във Фейса. Много е хубава и усмихната, личи й, че се е забавлявала страхотно, а като видиш детската усмивка, това сгрява и твоето сърце.  Grinning
А и моята Елиза щом ми види гърба и започва да плаче и то силно, понякога истерично. Вече се страхуват малките маймунки да не бъдат изоставени. Душички златни...  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 12:58 от Hariela

# 98
Момичета, може да видите новата бейбибонус програма в ДМ
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/linkableblob/bg_homep … f?v=1338450673000
Аз май само от пюренцата ще се възползвам. Чудя се кашите на Хумана дали са хубави. Бих взела грис, ако са качествени и е безмлечна.  newsm78

# 99
От една седмица се оптивам да си изпера и изсуша чаршафите, всеки път ги вали дъжд и пръска кал, голямо забавление си имам - от простира директно в пералнята и от там пак на простира и след това отново в пералнята и така - една седмица  Tired Днес за малко да ги прибера сухи и докато приспя малките пак ги наваля  Twisted Evil Подаръкът за моя РД беше шевна машина, а юа мъжа ми май ще е сушилня  Mr. Green

Елица, честита годишнина!

Хариелка, ами така без пълнител както го носех нямаше как да мога да стрелям  Mr. Green Всъщност щях да го използвам като хладно оръжие за поразяване на противника по главата  Mr. Green  Толкова рано и тъмно си беше доста страшничко, сега и със зареден пистолет не бих бягала сама. Ама тогава бях много голяма глупачка  Whistling Със стегнат задник  Mr. Green Иначе съм стреляла - освен с прашка, воден пистолет и фунийка, с въздушна пушка, също така и с Калашников 5.45, със 7.62, с Макаров 9 мм, разглобявала съм ги последните, забравих за колко секунди  Mr. Green, беше много отдавна, когато бях още по-голяма глупачка и се бях набутала във военно училище. Добре, че навреме се измъкнах.

Ивета, ама щеше да си уникален дизайнер, щом от чаршаф можеш да сътвориш нещо за носене  Mr. Green Браво на теб  Simple Smile Аз пък на шевната машина на баба шиех ... рокли за куклата си  Embarassed Mr. Green Не знам колко голяма съм била, ама щом съм ги шила на машината, няма да е било в първи клас  hahaha И на мен много ми се караше баба, сега като си вземах платове от "горе", където ги пазеше и има толкова много с подозрително липсващи квадратчета със страна 30 см, от които съм си отрязала за куклата  Mr. Green

Анбибиан, аз бях писала, че и Стела нищо не беше качила за миналия месец. Не съм променяла нищо специално, но пък сега си хапва пюре на обяд - малко, ама за втори ден, де  Mr. Green и каша оризова следобед - пак малко, но повече от седмица яде от нея. Забелязвам, че изведнъж стана по-голяма някак, а и има значение като я теглят - може предишния път да е било по-скоро след ядене и да не е акала, напр., а сега да е била по-скоро гладна и така  Simple Smile Дано Яна пак започне да си яде с удоволствие млякото.

Ахилеа, дано при вас нещата да се наредят скоро.

Ей, заради скапаните чаршафи вече не знам кой ден не можем да излезем, имам три комплекта и трите са мокри  Twisted Evil Сега като си купя плат и ще си ушия  Party Стига да успея да се измъкна от вкъщи, а довечера не знам на какво ще спим  Twisted Evil

# 100
  • Варна
Детето спи, заспа на връщане от разходка и аз ще се възползвам.  Mr. Green
Почвам от dessy encheva , че именно умението на Юлия да слиза от леглото ни е най-наложащо да научим и усъвършенстваме. Днес паднахме от спалнята и малкия ми каскадьор така ме изплаши  Shocked - поплака 2-3 минути и млъкна, успокои се. Мина не мина половин час и като се отпусна, сгуши се в мен и клюма, което за него е супееер нетипично. Шокирах се и газ при педи, слава богу нищо му няма. Само с уплаха сме се разминали. Но наближаваше да заспива и съвпаднаха нещата. Но аз съм си за бой  341uu  - хем го знам какъв е шавлив и гледам да не го оставям и за секунда, какво ми трябваше да се обърна и за миг на земята.   341uu Та, Деси ще се радвам да споделиш как я убеди да тръгва с краката надолу, а не с главата?  Стискам палци за вашите изследвания.  fingerscrossed
Зелда, газов пистолет а? Еййй, чак не мога да си те представя? Ама то и ММ не мога, пък навремето и той така ходил по дискотеките. Много хубаво шиеш, да се чуди човек на абитуриентките защо не са се обърнали към теб за рокля?!  Thinking ЧРД на патерици.  Embarassed
Елица честита ви годишнина и на вас на патерици. Мноогоо да се обичате и подкрепяте!   bouquet
Тони излязоха ли ви резултатите? Дано всичко е наред!  Praynig
Ахилея спомням си как разправяше, че Хриско нито се обръща, нито седи, а я го виж сега какъв хулиган е станал. Дано скоро споделяш само радостни новини и притесненията ви изчезнат. Разписвай се по-често.  Wink
Отивам да си видя гарджето.  Heart Eyes

п.п. Зелда, голяма драма с тия чаршафи.  hahaha В такъв момент наистина би било хубаво да имаш една сушилня.  newsm78

# 101
Здравейте, моми4ета!

Наканих се и аз и днес ка4их снимка на Кали за колажа! Разгледах и другите сним4ици- имаме си малки съкровища, кое от кое по-хубави Hug
Зелда- мног огадно това с чаршафите, аман от дъбдове ве4е, ей писна ми #Cussing out
Деси и аз 4 дни опитвам да взема стерилна урина на Кали едва в4ера успях. Стискам ти палци да успее6 и ти, 4е наистина знам колко е неприятно Praynig Резултатите на Кали още не са излезли, дано всичко е наред и не се налага приеми на антибиотик Praynig Ще излезят на 2 юни, дадохме пробата в Цибалаб, за разлика от предния път, когато ходихме в Кандиларов. ММ я носи и останал супер недоволен от отношението на Цибалаб в бив6ата студентска поликлиника, даже се 4уди да не би да объркат нещо ooooh! Дано няма проблем, че ще се гръмна ина4е, като си помисля и профилакти4ните кръвени излседвания като правихме в оная измислена поликлиника в Младсот..... и като 4ета 4е ва6ите де4ица гъг не са казали докъто са им вземали кръв от пръст4ето.... а мойто се съдра от рев, идва6е ми и аз да ревна, а ММ да набие сестрата. Ох дано този път вси4ко да е наред и да не се налага по каквато и да е при4ина да повтаряме пробата, 4е..... Praynig Praynig Praynig
Ще си допи6а по-късно тази ве4ер, 4е да ида да ве4еряме Hug

# 102
Петкова, Юлето просто я държа за ръце. значи, тя първо се завърта по корем с глава към мен, аз я хващам за ръцете и тя си спуска краката. първо я държах за двете ръцепосле само за едната,а тя се държеше сама с другата. днес го е осъществила сама това упражнение и дано не е случайност Praynig

Тони, дано са ви по-добри резултатите от нашите,че ние пак сме с левкоцити (12-15 при норма 0-4). може и да е някакво замърсяване това,ама пак ще се мъчим да пишаме. днес успях с колекторче да занеса 2 мл. урина,ама дали не я замърсих, като я пресипвах в бурканчето. др. път направо ще запечатам колекторчето и таа ще го дам за изследване Thinking

Да ви кажа,че в пилетата на грил слагат нещо Rolling Eyes Юлия хапна с голям апетит, после се смя и крещя сто часа,а сега е седнала в тъмното на земята, опакована в спалния си чувал и уж и се спи,ама не... Rolling Eyes

# 103
  • Пловдив
ЗеЛда, кога е Рд на мъжа ти? Напрво поръчвай сушилня,че докато ти изсъхнат чаршафите,ще си ушила вече нови  Mr. Green И да не ме забравиш за една рокличка  Mr. Green
Тони,дано са ви добри резултатите и не се налага антибиотик  Praynig
Деси, и за вас стискам палци  Praynig Ние като правихме профилактичните,аз занесох направо колекторчето,там ми дадоха една пластмасова чашка,но не съм го пресипвала  Rolling Eyes Може с присипването да е по-голяма вероятността от замърсяване  newsm78
Ние днес се поразходиме,мама намаза едно панталонче и едно потниче  Mr. Green
Утре ще празнуваме тук в селото с децата в парка  Mr. Green
Да ви питам пак - решихме да си взимамеЛятана количка  Rolling Eyes да дадете пАк някакви отзиви,че когато се коментираше не обърнах внимание  Embarassed Анбибиан,помня,че вие взехте  Rolling Eyes

# 104
Seengirl купихме тази (не този цвят, чисто червена) от магазина вносител. Беше на същата цена - 149 лв. Много е лека, много компактна. Събира се в багажника на колата (Сеат Ибиса) и последно като пътувахме с нея в багажника успяхме да наврем количката, кошарата и няколко сака, а багажника ни е ню-ню. Иначе в града излизам с голямата количка, но на път винаги с тази.
С нея сме ходили в Копривщица, Банско, Добърско и край Панчеревското езеро по пътеките. Катери камънаци и оцеля след всички приключения, дано и за напред да е така здрава  Party
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/11342
Ще видя дали съм качила снимка с количката в албума, ако не съм сега ще кача  Wink Има снимки още в началото с моя милост Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт