.
Честит рожден ден на патерици на zellda и Ивета
Бъдете здрави и много щастливи нека всичко което си пожелаете стане реалност 

..и честита шевна машина-най-най-красивите тоалети на Стела да ушиеш и модно ревю да ни спретнеш/може и на живо след месец
.Смъкнах си го малко надолу и така си го носих,пък то след време ниската талия стана модерна.Изпреварила съм модата,значи.Втория ми опит беше по-успешен-къс гащеризон и за да не си изхабя плата,изхабих на майка един чаршаф
Колко ми мърмори женицата
Да бях станала моден дизайнер,а пък то скучно счеки 
особено като й облека едно якенце на батко й и дънки,нищо че сме с розова количка.

дано няма повече трусове.

Все си викам това ще е за последен път и все си гладя...

Дълъг семеен живот и много щастие 
Писала съм,че слагам 2 лъжички от Ам нишесте и за това така си помислила 
И как няма да качиш снимки на Хриско
То хора,дето не пишат изобщо в темата имат някакви претенции, пък ти да се мислиш за нахална

така че за сега ми стискай палци да я свърша тази работа поне до утре,а после и за резултатите 
аз съм израснала с много лишения като дете и съм се заклела,че няма да допусна това да преживеят моите две принцеси, пък ако ще и чистачка да стана 
сигурно трудно ще ви вземе някой с кучетата, но поне ти и детето, понеже цялото това психясване ще му се отрази не много добре, предполагам 
Довечера ще я водя на безплатен лунапарк в Мола,а утре ще я заведм на някое заведенийце. За ПЪРВИ ЮНИ и купихме топка и книжа-малко символично,но след 20 дни е РД и сме и подготвили ДЖАГА за подарък. Скоро холът ми ще заприлича на плейцентър
Юлето вече получи проходилка за празника и мног и се радва. знам,че има много мнения против проходилките,но аз смятам,че всяко нещо е добре,когато е с мярка. а и тя иска постоянно на крака да стои 
Лошото е,че преживах стрес,понеже баба получи инсулт, а няколко седмици след нея баща ми постъпи в болница с учестен пулс и аритмия
сега уж са по-добре и двамата и аз се надявам с това зачестило денонощно кърмене да ми се регулира кърмата,ако не-ще давам добавка, та поне да не се тревожа,че е гладно детето. стига ми това, че е мрънкалива ,заради зъбите. на всичкото отгоре е започнала да реве,когато излизам от стаята, а като види,че отивам към вратата,входната.,почва да плаче и изглежда разтревожена да не би да я оставя
Правилно си го правиш. 
Днес за малко да ги прибера сухи и докато приспя малките пак ги наваля
Със стегнат задник
Аз пък на шевната машина на баба шиех ... рокли за куклата си
И на мен много ми се караше баба, сега като си вземах платове от "горе", където ги пазеше и има толкова много с подозрително липсващи квадратчета със страна 30 см, от които съм си отрязала за куклата
Дано Яна пак започне да си яде с удоволствие млякото.
Стига да успея да се измъкна от вкъщи, а довечера не знам на какво ще спим
- хем го знам какъв е шавлив и гледам да не го оставям и за секунда, какво ми трябваше да се обърна и за миг на земята.
Та, Деси ще се радвам да споделиш как я убеди да тръгва с краката надолу, а не с главата? Стискам палци за вашите изследвания. 
ЧРД на патерици. 

В такъв момент наистина би било хубаво да имаш една сушилня.

Резултатите на Кали още не са излезли, дано всичко е наред и не се налага приеми на антибиотик
Ще излезят на 2 юни, дадохме пробата в Цибалаб, за разлика от предния път, когато ходихме в Кандиларов. ММ я носи и останал супер недоволен от отношението на Цибалаб в бив6ата студентска поликлиника, даже се 4уди да не би да объркат нещо
Дано няма проблем, че ще се гръмна ина4е, като си помисля и профилакти4ните кръвени излседвания като правихме в оная измислена поликлиника в Младсот..... и като 4ета 4е ва6ите де4ица гъг не са казали докъто са им вземали кръв от пръст4ето.... а мойто се съдра от рев, идва6е ми и аз да ревна, а ММ да набие сестрата. Ох дано този път вси4ко да е наред и да не се налага по каквато и да е при4ина да повтаряме пробата, 4е.....

Ние като правихме профилактичните,аз занесох направо колекторчето,там ми дадоха една пластмасова чашка,но не съм го пресипвала 

Има снимки още в началото с моя милост Препоръчани теми