Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 36 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,не съм писала от много,много отдавна,но затова пък чета редовно.Сега имам нужда от помощ за захранването -нещо ми е тъмна Индия.Захранваме се от шестия месец,до тогава само на кърма,но сега не знам как да процедирам на обяд давам зеленчуково пюре (което не яде),следобед за сега без глутенова каша с плод и сега на къде просто не знам...?
Моля по напредналите и вещи да дадат съвет за което предварително благодаря!

# 76
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Много ми се спи, но искам да се разпиша. Напоследък все не ми идва музата, чувствам се тъпа и леко сдухана, та за това не се и включвам по темите. Вероятно настроението ми е свързано с това, че от вчера съм с МЦ... Twisted Evil

Зелда, Ивета Честит рожден ден! Бъдете здрави и много усмихнати. Намирайте радост във всичко, което ви заобикаля, обичайте живота и грабете с пълни шепи любов и вдъхновение от него.

Зелда Честита ти шевна машина! Прекрасна рокличка си ушила на малката светулка. А тя от сега е такава сладка грация...   love001

Съни Споделям мнението, че вие с мм ти сте длъжни да имате още деца. Алина наистна е прекрасна. Но то има и от кого да го наследи - и ти си много красива.  Hug

анбибиан Мисля, че 200 грама си е страхотно наддаване за възрастта на Яна.  Peace

Ние също сме до под кривата круша със захранването. Няколко вида плодове и зеленчуци - още сме назад с материала. Мисля да й въведа глутен с бебешки бисквити - онази схема с кашите нещо не ми е много ясна, та не знам... Чудя се дали да въведа първо глутен или първо месо.  newsm78 Но ще видим.  Thinking

Ние днес цял ден бяхме навън. Нахвърлихме се на хубавото време като невидели!  Mr. Green И сега алчността ми си казва думата - спи ми се та две не виждам. Tired

# 77
Ивета, Честит рожден ден   bouquet Не знам какво да ти пожелая, хората от тая зодия са едни такива умни, красиви, щастливи  Mr. Green Какво да му пожелаеш на такъв прекрасен човек  hahaha Здраве  Simple Smile

Като казах красиви - идва един приятел на мъжа ми на гости преди седмица, не беше виждал Стела и гледа нея, гледа Ники, пак гледа нея, пак Ники и констатира: Обаче вие сте грозни, а пък какви красиви деца имате!  Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ендира, по-добра е сигурно, и на мен така ми се струва, обаче ми се струва също, че аз като аматьор няма да усетя разликата  Mr. Green Не знаех къде от Варна да си я купя, а пък вече нямах и търпение  Embarassed Радвам се, че поне някой ще се възползва от промоцията  Simple Smile И благодаря  Hug

Блекче, и на теб специално благодаря за хубавите пожелания, надявам се скоро и ти да се похвалиш с машина, заслужаваш я къде къде повече от мен  Hug

Мартинито, радвам се, че писа  Hug Ще чакаме и снимки на Антонио. Разбирам те за земетресението, още помня земетресението от 86-та, в нашия град имаше много разрушени къщи, хората живееха във фургони, едната ми баба също. Всъщност ние тогава жиеехме в Търговище, но и там добре го усетихме на 5-тия етаж. Толкова се бях изплашила, постоянно си мислех за баба и дядо на село в старата им къща. Бях си измислила няколко процедури за да спра земетресение   Embarassed   hahaha- една преди сън и друга, която работеше по всяко време на деня - ако усетя, че има нещо ... нередно   Mr. Green - т.е. усетя, че нещо се клатушка.Тогава започвах да си прехапвам бузата от вътрешната страна, от ляво, от дясно, после опирах език в небцето, след това чуках на дърво - задължително със средния пръст или с трите средни едновременно, но ако не улуча трите едноврменно - започвах отначало  Crazy Имах и още противоземетръсни процедури, ама няма да ви ги казвам, че кой знае за колко откачена ще ме вземете. Правех ги почти постоянно, за всеки случай. Между другото някои още, не като тик, съзнателно, като се притесня  Blush Blush Blush Много често ми се случва - и сега дори, преди дни - да ми се струва, че има земетресение - тогава веднага поглеждам към лампата и я гледам докато не си осветя мозъка за да видя добре има ли или пак е от туптенето на сърцето ми  Mr. Green Не е смешно, много е страшно, дано е спкойна земята вече, аз ще направя каквото зависи от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Наистина - представете си ние как се шашкаме, а какво остава за едно дете да види всички тези разрушения. Ако знаете - само за това мислех - защо не слагат в панелите за жилищата пружини от легла, защо ги строят толкова високи, по асансьора или по стълбите да хукна, защо да стоя под касата на вратата като ще се срути целия блок... Ох, сега съм спокойна, защото къщата ни е на един етаж. Дано и вие се успокоите и да няма повече земетресения.  Hug

Нуриии, малко шопинг пости и след това - машина  Simple Smile За зарзаватно парти още не мога да подсигуря продукти, имам само ... магданоз, ама малко  Simple Smile Благодаря за хубавите думи за моя деликатес  Simple Smile И на мен ми се бяга много, като студентка, пък и след това също бягах почти всяка сутрин в морската. Ставах в 5.30 и в 6 вече бягах по плажната ивица с газов пистолет в ръкава  hahaha hahaha hahaha Blush Оле, вече сигурно ме имате за тотално изперкала  Mr. Green Не, ще разкажа още нещо, пък каквото искате си мислете за мен  Mr. Green Тръгвам аз да бягам от вкъщи, както казах - с газов пистолет (без пълнител, да не ми тежи и той hahaha hahaha hahaha ) Живеех далечко от морската - до военна болница - бягах от там доооо спирката на акациите и от там в морската по плажа бягах до Почивка  Crazy След това се прибирах пеша, всичко това отнемаше два часа  Mr. Green Та - тръгвам аз и има едно мостче, по което трябва да мина, но виждам, че от другата страна се задава една жена и аз се бях втурнала към моста и за да не я изплаша в тъмното, реших да заобиколя едни дървета и да изляза до моста вече след като тя е минала по него. Обаче се спъвам, падам, изтървам си пистолета и той се плъзга и пада точно в краката й   Mr. Green Въобще не я изплаших  hahaha hahaha hahaha

Отивам да си лягам, че много се изложих тая вечер  Embarassed Mr. Green А щях да ви разказвам за това "Как си купих клавиатура и как я смених"  Mr. Green Ама другия път. А, имам и още една история с бягането - хахаха, е имам мат'рал да се излагам тея дни.

Благодаря ви пак много за поздравите, много мило ми стана.

Смехоранка, и на мен ми беше такова настроението, а и за пръв път ми дойде сега откакто съм родила, всъщност откакто съм била и бременна  Crazy Благодаря и на теб  Hug

Криси80 - не знам какво да ти кажа, защото и ние сме като вас  Crazy

Лека нощ

# 78
silsa мерси за линковете  Hug Бабата нали е на гости и й се ходи по магазините явно  Mr. Green Предложи да 1-ви юни да ходим в мола да купи подарък на Яна, аз пък мислех да ходим в парка Заимов и в някоя сладкарница да се почерпим тортички  Mr. Green
За никненето на зъби - аз купих на Яна този гел, който Съни препоръча, но съм я мазала само веднъж с него, просто редовно го забравям. Сещам се за него като отворя случайно шкафа. Иначе като й мия зъбите, тя си чеше венците с четката. Преди като й никнеха и беше пак така кисела (но не се е будила нощем) й давах гранулки на Веледа. Днес пак й дадох веднъж, за сега спи спокойно.
Тя днес други номера ми върти  ooooh! Не ще да яде мляко  Shocked Сутринта не си го изпи. Преди обяд яде само пюре. Следобедното хранене й го нарочих за млечно, че да навакса с млякото, а тя блъска шишето и ми ръмжи. Сложих я на стола за хранене, почна да пищи от кеф. Сипах пюре - изяде 140 мл. На следващото хранене пак отказа млякото и яде само пюре, после на вечерното викам сега е момента да наваксам с млякото - то загърмя и тя реши, че се е стъмнило и е време за сън и заспа без да си изпие млякото, даже стисна устни да не би някой да й го бутне докато спи  Tired Сега я събудих и й дадох 150 мл., но и с тях е малко за днес  Tired
Съни и аз най-накрая разгледах снимките на Алина. Страхотна е! Не знам роклята от къде е, но е невероятна  Heart Eyes А къде са твоите снимки, не ги видях в албумчето?
martinito наистина ви съчуствам  Sad Дано вече спре да ви тръска и съвсем скоро да забравите за трусовете.
И ние растем на дължина и на обиколка на глава, но обиколката на гърдичките ни беше същата като предния месец. Не знам това какво и дали означава нещо  newsm78

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 00:41 от anbibian

# 79
  • Куциндрел
Добро утро.
Нещо го мъчи това дете. Снощи се събужда по едно време и един час го приспивах, а сега кукна в 5:30. Я са зъби, я е корем, я някоя бебешка драма. Снощи му дадох кисел от менюто, не му хареса, но пък си хапна от нашата крем супа. Шантава работа. Кога яде, какво му харесва... още съм в чуденка.
Ивета, честит рожден ден. Бъди жива и здрава, и много щастлива.
Зелда, ти си била зодия Близнаци (трябваше ми един ден, за да се светна). Това обяснява защо така ни забавляваш във форума с историите си. Половинката ми е Близнаци, голям купон пада с вас.
За 1-ви юни, смятаме да отидем до Пловдив, Йоан да си види братовчеда, да се поблъскат малко с играчки и да се поодерат където сварят. А дъртите ще се разходим из Стария град. Смятаме да изненадаме Йоан като дадем чичо му да го храни. Mr. Green Да видим дали ще се прави на маймуна тогава.
Вчера се видяхме със Смехоранка. Йоан и Еличка си пообщуваха - хванали по една играчка и се гледат. Еличка го погали, а нашия блееше. Ще трябва да го уча да е по-мил с мадамите. Няма да ме излага, я. Смехоранке, трябва по-често да се виждаме, че една скорпионка добре ще се отрази на нашето везне. Mr. Green Те Везните са малко дебилни понякога (казвам го в добрия смисъл).
В този ред на мисли, чакам Йоан да стане на годинка и да му направим хороскоп. До една годинка на децата не се прави хороскоп, ако не се налага. За сега са ми споменавали разни неща по картата му, най-вече основните разположения на планетите, но не мога да ги тълкувам.
Хайде лек ден за сега, по-късно пак ще се включа. Hug

# 80
Колко мляко трябва да яде бебето на 8 месеца за денонощие?
Яна отказа и сутрешното мляко, изпи само 60 мл. Сега чакам да огладнее зверски и пак мляко ще й дам - после пюрета  Sad

# 81
Здравейте, момичета!

ММ отиде до Циблаб да занесе стерилна урина на Кали, че нали на профилактичните има6е зави6ени левкоцити в урината 10-11 и педи каза да я следим, та сега пак ни даде направление да и пуснем. Три- четири дни пробвам и едва днес успях, стискайте ни палци да е наред всичко и да не пием антибиотик. Кали е добре, хапва си хубаво, няма темература, весела е, сега като погледнах урината ми се видя бистра, дано всичко е ок, че не ми се иска да пие антибиотик Praynig Praynig Praynig
Снощи много се уплаши от грамотевиците и се разплака, аз я гушнах, не искаше да си стои в легълцето, сложих я на нашата спалня и седнах до еня да чета книга, тя се заигра и ми хвана ръката, много мило ми стана Hug Hug Hug
Анбибиан- мисля, че на тая възраст е добре около 600 милилитра мляко да изпиват бебчовците, ама не съм сигурна, нека и другите мами да кажат. А Я на може просто да не и се яде тези дни, не се притеснявай.
За 1 юни - ще купим на Кали игракча някаква, искам да е нещо с копченца дето лесн осе натискат, че тя мноого ги обича копченцата, ще видим какво ще харесаме ooooh! Баба и каза, че щяла да и подари дрешка и книжка-така че ще намаже принцесата. Другата седмица една моя приятелка испанка и мъжа и ще идват от Барселона у нас и тя ми каза, че вече и купила дрешка. Много ми е любопитно какво точно и е купила, защото има много добър вкус за дрехи, но ще трябва да си почакам до другата седмица да разбера, а съм нетърпелива Wink
Ивета- Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива с любимите хора Hug newsm59
Зелда-Честита шевна машина. Hug Аз съм мног оскарана с шиене, плетене и подобни, защото баба ми ( лека и пръст) беше завършила стопанско училище и просто нямаше нещо, което да не може да ушие, или изплете. Докъто беше жива аз не знаех какво е това на шивачка да ходя, ама сега едни дънки не мога да си подгъна, та ходя при кварталната шивачка  в Дървеница  Cry
Това е за сега от мен. По-късно пак ще се включа Hug

# 82
Здравейте момичета, аз малко се позатрих, но един приятел ни покани на вилата си за празниците. Вярно, че и там валя, но пък все пак бяхме на въздух. Те имат една покрита тераса, сложихме отпред една от страниците на една тента и се получи много заветно местенце та голяма част от времето изкарахме там. Даже в петък не валя и си запалихме огън и си пекохме скара, а децата играха по двора. Та горе-одлу оползотворихме гадното време. На Зори пък вчера й намерихме кърлеж та я водих до болницата да го вадят, че аз не се справих нещо, но пък видях как става за в бъдеще. Днес тя има открит урок от народните танци в градината, та ще ходим да я гледаме с Коколинчо  Grinning
anbibian, според мен 200 гр са си добре за тази възраст. Но аз с риск да стана досадна  Hug пак ще си кажа, че Зори подобри качването след като увеличихме количеството на кърмата, нищо че иначе изяждаше по 190 гр пюре на обяд, още толкова следобяд и около 200 гр каша с вода на вечеря. Явно на тази възраст зарзават, плодове, месо и каши са само с опознавателна цел, а не с наяждаща  Grinning По стандарти май бебоците в момента трябва да ядат сутрин мляко, подкрепителна закуска към 10 часа с плод или малко млекце, обяд със зеленчуково или месно пюре, следобедна закуска с каша с плод и вечеря с мляко т. е. общо 5 хранения, от които поне 2 или 3 чисто мляко и две заместени. Според мен обаче заместени хранения не трябва да има. Аз поне смятам с Калоянчо да карам по следната схема: на обяд зеленчуково пюре и след време и месно, следобяд плодово пюре, като след време ще давам вместо чисто пловодо от тези дето се водят зърнени каши - плодове с овесени ядки, мюсли или нещо подобно, а на вечеря каша (ако мога да събера достатъчно кърма с нея, ако не - с вода) и през всичкото друго време мисля да си суче човека на воля колкото му душа иска. Даже мисля освен вода да предлагам когато е жаден да суче, и евентуално ако още е жаден - тогава да пие вода. А пюретата мисля да са първите два месеца половин пюре от малките и после постепено да стигнем до цяло пйре, но от малките - по 130 гр и чак след годинката да минаваме на големите. Само някои от големите, които са подходящи за него просто ще ги разделям на две и ще ги давам два поредни дни. А като си готвя в къщи сама ще си дозирам нещата. Това, което мога да ти предложа, ако Яна не пие много мляко като излизате на разходка да си приготвях в 2 или 3 шишенца от сухата част на млякото като за 50-60-70 мл и да си взимаш преварена вода в термос и като прижаднее да й забъркваш млекцето и да й предлагаш, естествено и вода, ако откаже млякото, но може би така ще увеличите млекцето за сметка на водата и пюретата. Но виж все пак дали Яна изпива по принцип толкова колкото го дават по стандарт на вашето си АМ, да не прекалиш, макар, че щом наддава с по 200 гр, а не с по 700-800 на месец едва ли ще я прехраниш ако даваш по 100-150 мл повече от предвиденото по таблицата.  newsm78
Зелда, Иветка, честит рожден ден милички! Да сте живи и здрави, много обичани и само поводи за усмивки да имате!  Hug Hug
Тони, мисля, че всяко едно от яденетата е по 220 гр. Поне ние като взимахме със Зори от една частна кухня беше така, в държавната например са 3 бурканчета от по 190 гр.
Оххх, и още щях да пиша ама Малчо си иска млекцето  Grinning Само ще кажа, че за анкетата гласувах докато ми свърши платеното майчинство, после се надявам да ходи на ясла и аз първите 1-2 месеца докато се адаптира да изчистя натрупаната платена отпуска. Ама да видим дали тези ми планове ще се реализират. Дано да не се налага промяна.

# 83
  • Куциндрел
Пълен неуспех с менюто от "Хер Бебе". Дадох му супа от леща, но не я хареса. Тя и на мен не хареса, имаше вкус на пръст. Sick Но пък си хапна няколко лъжички от пюрето от сини сливи. Вече се предавам. То цяло висше трябва да завърша по хранене на бебе.
Тони, стискам палци за урината. По магазините има много играчки с копченца, може да изберете нещо, на което лесно се натискат копчетата.
Ох, вън е студено, Йоан е крив, излизаме на разходка.

# 84
  • Sofia
Здравейте и от нас!

Честити да са рождените дни на Зелда и Ивета!   bouquet   bouquet Бъдете много щастливи, момичета, много обичани, желани, глезени и винаги здрави!!!  

Зелда, отново ме развесели с постовете си, както и Нурииии.  Hug  Hug Много веселяшки пишете, момичета.  Joy  Joy Зелда, с пистелет,  а? А можеш ли да стреляш?

Анбибиян, и аз бих ти  препоръчала, като Звездичкова, да увеличиш дневната доза на млякото за сметка на пюрета и каши. Въпреки че 200 г не е притеснително. Питаше за сладки гащички върху памперс - във Вис Виталис видях много сладурски, на черни и червени точки/цветчета с къдрички отстрани, направо ми останах очите. И са по-дълбоки, така че да обхванат памперса.

Тони, дано изследванията са добри и няма притеснения в урината.   fingerscrossed fingerscrossed

Ние вчера бяхме на консултация - наддала е момата 440г за месец, доволна съм. На см я изкараха същата. Набодоха й бутчето за последно до годинката. Плака, но бързо се успокои, това беше третия прием на хепатит Б.
Аз днес съм й приготвила домашно пюре от коприва с ориз и малко морков сложих. На мене хич не ми харесва, ще я видим как ще я мъча с този буламач. Изобщо не е вкусно като копривената чорба, която много обичам. Ама какво да правя, доки ми каза да й давам коприва заради желязото.

Ох, днес пак ми се стори че усетих земетресение, ще видим по новините. Вече психясвам и аз...

# 85
Zvezdichkova благодаря за съветите. Яна вода не пие, като ожаднее пие мляко, друго не иска. Преди ядеше по 5 пъти на ден, сутрин и вечер само мляко, около 10 каша с мляко, на обяд зеленчуково пюре и после пиеше мляко, след това плодово пюре и пак пиеше мляко. Но сега отказва млякото и иска само пюре. Надявам се да е нещо временно, доста попътувахме, времето е гадно не ходим много на разходки и явно е решила да покапризничи тези дни  Tired(
Аз, междо другото съм си хитра - вчера като отказа млякото и поиска пюре, аз й изсипах млякото в пюрето, сгъстих с каша и така й го пробутах  Mr. Green
Пак да ви пита - като почна кашата с овес какво количество да давам отначало, да не прекаля с глутена?
Hariela ееех, защо не попитах по-рано за гащичките  Mr. Green Вчера бях в близост до Вис Виталис, ама не погледнах какво има там. При следващото ми ходене до мола ще се отбия.

# 86
Айде да си допиша докато спи. Нашинкият хубавец се сдоби с още два зъба - горните два резеца прорязаха като естествено последните две вечери и нощи доволно с помрънка милинкият, а и вторите горни резци са почти на път да прорежат, така добре са се оформили под венеца. И въпреки, че се озъбваме с пълна сила със захранването сме си до под кривата круша. Освен картоф, брокоии пащърнак от зарзавата и круша, слива и ябълка от плодовете нищо дрего не сколасах да подготвя  Embarassed Embarassed Embarassed Може би се брои облизването на едно резенче ябълка, което не му се хареса толкоз и поцокването на едно пилешко кокалче, което май повече му хареса  Mr. Green ама то това не си е баш ядене. Сега варя картоф и земна ябълка и като стане ще има прясно-прясно пюренце, да видим дали ще го одобри. А се очертаваме и като големи мързели. Като чета всички какви двигателни умения имат и като знам и каката как се оправяше на тази възраст вече започнах да се притеснявам - нито се обръща по корем, нито дори се опитва да го прави. Ако го сложа аз по корем бързо му омръзва и започва да мръноти. Със седенето сме на светлинни години от някаква що-годе прилична седнала поза, иначе му е любопитно да гледа света от такъв ъгъл де. А за изправяне и лазене или дори заставане на четири крака и дума не може да стане, предполагам тези неща ще се случат някъде къде 36-ти в шестък. До сега все си казвах, че просто явно е мързеливичък ама вече взех лееееееекинко да се притеснявам, въпреки че визуално и някак си на усещане не дава вид човека да има проблем  newsm78 Абе номера е да има за какво да се притеснявам.  Mr. Green
Съни, Марси  Hug   bouquet Благодарско за темичката и заглавието!
Зелда, Нури, много хубаво пишете, така се разведрявам като ви чета. А и сториите за каката-леопард и дърпането на клепача от Стела много ме разсмяха.  hahaha
Смехоранка, за глутена няма какво да му се притесняваш толкова. Едно време бабите смело са захранвали с препечена брашняна каша. За нашата нация глутеновата алергия е изключение. Историята с кашите е просто започваш от овесена - 30-40 мл и вдигаш постепено количеството, после следват ръж, ечемик и пшеница, но понеже няма чисти ръжени и ечемичени аз мисля да накисвам и подварявам пълнозърнести ръжени и ечемичени ядки и да ги пасирам с малко плод или кърма. И накрая следва пшеницата, има такива чисти каши от спелта - житото на фараоните дето уж било най-джиджано.  Mr. Green И после има каши от по 3 зърна, 7 зърна - дето има всичко, или пък ти можеш да си правиш пюрета от сварени ядки и плодове и пасирани. Ама и с хляб или бисквитки да започнеш едва ли ще сбъркаш, нашите баби не са му придиряли толкова.  Hug
Съни, страхотнисте с мъжа ти мила! Пу-пу-пу, да ви поакат всичките пилета! Много готини кумове сте били, не знам какво й се е развалило на прическата, ама не си личи грам.  Grinning Сега като ви видях и някак си наистина биха ви отивали 3 дечица, пък и вие сте си млади, имате време, пък сте и толкова свежи. Ама вие си знаете де, то на чужд гръб и сто тояги са малко  Mr. Green
Ставам да видя докъде стигнаха с варенето картофите и земната ябълка, че вчера в опита си да сваря жито една от тенджерите се сдоби с катранено черно дъно, а кухнята още мирише на загоряло.  Mr. Green Joy

# 87
Седнах да хапна малко черешки пред компа и разгледах новите снимки в албумчето. Честито християнче, Нуриии, аз със сигурност бих започнала от бузките  Heart Eyes След това крачетата  Simple Smile Много са различни с каката, поне засега, а Сузи много голяма ми изглежда, почти като Ники, а май имаха голяма разлика. Как сладко си стиска свещичката, а Косара така плаче, че направо ми иде да му вкарам един на тоя поп  Mr. Green Имаме същото якенце  Party

Мартинито, твоят прекрасен Антонио е много усмихнат  Heart Eyes Имаме същите лигавници  Mr. Green А във вас е много хубаво. И което ми направи голямо впечатление - много е чисто  Mr. Green Ама така е, като не си губиш времето с разни форуми, аз сега вместо да си сгъна дрехите си тествам новата клавиатура  Mr. Green

Добре, че няма други снимки, отивам да сгъвам  newsm45 newsm45 newsm45

# 88
ambibian Aлдимир по миналия месец не беше качил нито грам и нашата педиатърка каза, че може някой месец до годинката да не качат нищо...но на дължина беше дръпнал 2 см Така че и според мен е нормално.

# 89
МОМИЧЕТА - кокичета, реших и аз да се разпиша. Явно е ден на нередовните. Simple Smile

Съни, много хубаво заглавие си измислила- а дано се сбъдне.

За анкетата гласувах след като ми свърши платеното майчинство, но не се знае. Ако имах мъж с възможности сигурно никога не бих се върнала, но засега няма изглед той да има големи възможности та трябва да се връщам. Но не просто да се върна, защото шефката искаше да ме уволни като забременях, а направо да търся нова работа. А дали и мен ще ме огрее в попрището на търсенето на нова работа също не се знае.

Днес бяхме на консултация. Християн е наддал само 100 гр от миналия месец и сега е 9 кг. Все още кара предимно на мляко като единственото му заместено хранене е когато му давам каша. На обяд след пюрето винаги си търси мляко. Почвам да мисля, че вече да кара предимно на мляко не му е достатъчно щом спря да качва, но пък  нямаме възможност да го храним с повече твърда храна.  Sad Лекарката даде бележка за кухня и ще видя дали ще разрешат от кухнята понеже тук кухнята е от 10-ти месец и ми казаха най-рано на 9 месеца и половина, че мога да го запиша. А той сега е на 8 месеца и половина, но ако мине - мине. Ако ли не - другия месец. Мисля, че тази кухня ще е голямо улеснение и за мен, и за бюджета ни, а и Хриско ще има повече неща за ядене. Simple Smile

За колажа много се чудих дали да дам снимка понеже вече хич не съм редовна, а и снимките които ми харесват са по-ранни. Последните му снимки много не ми харесват. Но ако не е изтекъл срока сигурно ще кача снимка довечера. Е дано не съм много нахална в последния момент да качвам. Абе аз че съм нахална, нахална съм.

Друго, което искам да споделя е,че съм много тъпа.  На отиване на консултация затворих вратата от външната страна и сега не може да се отвори. Още повече, че съм оставила ключа  на ключалката.  ooooh! Сега тази моя разсеяност ще ми струва 75 лв.  Whistling Тъкмо мислех малко да отпусна душата тоя месец и да похапна, но няма да е. Вече съм на килограмите, които бях преди да забременея и много се радвам, но то толкова гладуване вече ми омръзна. Мислех идния месец да си угодя, но няма да ме огрее.  Laughing

Искам да попитам как се кандидатства за детска градина? Мислех че е от година за година и чак сега разбрах, че колкото по-рано - толкова по-добре.  Whistling

Да похваля Християн, че вече прави първи крачки съвсем сигурно и свободно и сам като се държи за някакъв предмет, или воден за ръце. Много хубаво ходи и хич не иска вече да стои мирен. Иска все да ходи. Така ни тормозеше като искаше да седи, сега пък да ходи.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт