Но ще видим. 
Не знам какво да ти пожелая, хората от тая зодия са едни такива умни, красиви, щастливи
Здраве 
И благодаря 
Ще чакаме и снимки на Антонио. Разбирам те за земетресението, още помня земетресението от 86-та, в нашия град имаше много разрушени къщи, хората живееха във фургони, едната ми баба също. Всъщност ние тогава жиеехме в Търговище, но и там добре го усетихме на 5-тия етаж. Толкова се бях изплашила, постоянно си мислех за баба и дядо на село в старата им къща. Бях си измислила няколко процедури за да спра земетресение
- една преди сън и друга, която работеше по всяко време на деня - ако усетя, че има нещо ... нередно
Имах и още противоземетръсни процедури, ама няма да ви ги казвам, че кой знае за колко откачена ще ме вземете. Правех ги почти постоянно, за всеки случай. Между другото някои още, не като тик, съзнателно, като се притесня
Много често ми се случва - и сега дори, преди дни - да ми се струва, че има земетресение - тогава веднага поглеждам към лампата и я гледам докато не си осветя мозъка за да видя добре има ли или пак е от туптенето на сърцето ми
За зарзаватно парти още не мога да подсигуря продукти, имам само ... магданоз, ама малко
Благодаря за хубавите думи за моя деликатес
И на мен ми се бяга много, като студентка, пък и след това също бягах почти всяка сутрин в морската. Ставах в 5.30 и в 6 вече бягах по плажната ивица с газов пистолет в ръкава
Оле, вече сигурно ме имате за тотално изперкала
) Живеех далечко от морската - до военна болница - бягах от там доооо спирката на акациите и от там в морската по плажа бягах до Почивка
След това се прибирах пеша, всичко това отнемаше два часа

Благодаря и на теб 
Бабата нали е на гости и й се ходи по магазините явно
Не ще да яде мляко
Сега я събудих и й дадох 150 мл., но и с тях е малко за днес 
А къде са твоите снимки, не ги видях в албумчето?
Дано вече спре да ви тръска и съвсем скоро да забравите за трусовете.

Баба и каза, че щяла да и подари дрешка и книжка-така че ще намаже принцесата. Другата седмица една моя приятелка испанка и мъжа и ще идват от Барселона у нас и тя ми каза, че вече и купила дрешка. Много ми е любопитно какво точно и е купила, защото има много добър вкус за дрехи, но ще трябва да си почакам до другата седмица да разбера, а съм нетърпелива 

Аз съм мног оскарана с шиене, плетене и подобни, защото баба ми ( лека и пръст) беше завършила стопанско училище и просто нямаше нещо, което да не може да ушие, или изплете. Докъто беше жива аз не знаех какво е това на шивачка да ходя, ама сега едни дънки не мога да си подгъна, та ходя при кварталната шивачка в Дървеница 

пак ще си кажа, че Зори подобри качването след като увеличихме количеството на кърмата, нищо че иначе изяждаше по 190 гр пюре на обяд, още толкова следобяд и около 200 гр каша с вода на вечеря. Явно на тази възраст зарзават, плодове, месо и каши са само с опознавателна цел, а не с наяждаща
По стандарти май бебоците в момента трябва да ядат сутрин мляко, подкрепителна закуска към 10 часа с плод или малко млекце, обяд със зеленчуково или месно пюре, следобедна закуска с каша с плод и вечеря с мляко т. е. общо 5 хранения, от които поне 2 или 3 чисто мляко и две заместени. Според мен обаче заместени хранения не трябва да има. Аз поне смятам с Калоянчо да карам по следната схема: на обяд зеленчуково пюре и след време и месно, следобяд плодово пюре, като след време ще давам вместо чисто пловодо от тези дето се водят зърнени каши - плодове с овесени ядки, мюсли или нещо подобно, а на вечеря каша (ако мога да събера достатъчно кърма с нея, ако не - с вода) и през всичкото друго време мисля да си суче човека на воля колкото му душа иска. Даже мисля освен вода да предлагам когато е жаден да суче, и евентуално ако още е жаден - тогава да пие вода. А пюретата мисля да са първите два месеца половин пюре от малките и после постепено да стигнем до цяло пйре, но от малките - по 130 гр и чак след годинката да минаваме на големите. Само някои от големите, които са подходящи за него просто ще ги разделям на две и ще ги давам два поредни дни. А като си готвя в къщи сама ще си дозирам нещата. Това, което мога да ти предложа, ако Яна не пие много мляко като излизате на разходка да си приготвях в 2 или 3 шишенца от сухата част на млякото като за 50-60-70 мл и да си взимаш преварена вода в термос и като прижаднее да й забъркваш млекцето и да й предлагаш, естествено и вода, ако откаже млякото, но може би така ще увеличите млекцето за сметка на водата и пюретата. Но виж все пак дали Яна изпива по принцип толкова колкото го дават по стандарт на вашето си АМ, да не прекалиш, макар, че щом наддава с по 200 гр, а не с по 700-800 на месец едва ли ще я прехраниш ако даваш по 100-150 мл повече от предвиденото по таблицата. 

Само ще кажа, че за анкетата гласувах докато ми свърши платеното майчинство, после се надявам да ходи на ясла и аз първите 1-2 месеца докато се адаптира да изчистя натрупаната платена отпуска. Ама да видим дали тези ми планове ще се реализират. Дано да не се налага промяна.
Но пък си хапна няколко лъжички от пюрето от сини сливи. Вече се предавам. То цяло висше трябва да завърша по хранене на бебе.
Бъдете много щастливи, момичета, много обичани, желани, глезени и винаги здрави!!!
Много веселяшки пишете, момичета.
Зелда, с пистелет, а? А можеш ли да стреляш?

(
Абе номера е да има за какво да се притеснявам.
Благодарско за темичката и заглавието!

Сега като ви видях и някак си наистина биха ви отивали 3 дечица, пък и вие сте си млади, имате време, пък сте и толкова свежи. Ама вие си знаете де, то на чужд гръб и сто тояги са малко
След това крачетата
Много са различни с каката, поне засега, а Сузи много голяма ми изглежда, почти като Ники, а май имаха голяма разлика. Как сладко си стиска свещичката, а Косара така плаче, че направо ми иде да му вкарам един на тоя поп
Имаме същите лигавници
Лекарката даде бележка за кухня и ще видя дали ще разрешат от кухнята понеже тук кухнята е от 10-ти месец и ми казаха най-рано на 9 месеца и половина, че мога да го запиша. А той сега е на 8 месеца и половина, но ако мине - мине. Ако ли не - другия месец. Мисля, че тази кухня ще е голямо улеснение и за мен, и за бюджета ни, а и Хриско ще има повече неща за ядене. 
Сега тази моя разсеяност ще ми струва 75 лв.
Тъкмо мислех малко да отпусна душата тоя месец и да похапна, но няма да е. Вече съм на килограмите, които бях преди да забременея и много се радвам, но то толкова гладуване вече ми омръзна. Мислех идния месец да си угодя, но няма да ме огрее. 
Препоръчани теми