Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 35 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Дано го сменят, ако не може да сигнализираш в Комисията за защита на потребителите  Peace

# 571
Привет!
Вчера се чухме с доки, заради кашлицата на Юлето и тя потвърди моите съмнения, че Дактаринът може да ни е докарал проблеми с гърлото. Каза също, че всяко лекарство, което се намазва в устата до една или друга степен пресушава лигавиците. Така че, на печелившите-честито ooooh!

HAPPY, това е добра стратегия! Дано проработи Praynig А обривът на Хриско може да е закъсняла реакция на АБ. Нали Аугументин беше? Лили ми е правила реакция към него на 3-4 ден: първо започна разстройство, после се появи обрив, а накрая и бяло течение. Веднага го спряхме и записахме в картона и, че има алергия към Аугументин Peace

Нашата хремка нещо не минава(за Юлето говоря)! Следваме препоръките на хомеопата, но дали ми липсва търпение Thinking

Съни, уплаши ли се ти? Млада си още, за трето дете има време! ММ все казва, че като станем по на 40 години ще си родим/осиновим едно бебе, че да ни подмлади Wink

Да ви се оплача и аз-вчера за първи път от много време излизахме на заведение с децата! Юлето започна да яде вечеря (понеже на закуска изведнъж започна да не иска друго,освен кърма, та сега има твърда храна на обяд, следобед и вечеря), не и стигна едно малко Хипско пюре с тиква и картоф, ами спешно търчах до един магазин за още пюре. Бързичко се върнах, с надеждата да са ни обърнали някакво внимание, понеже бях много гладна и аз. Нищо подобно! Обслужването, освен че беше бвано, беше и много неучтиво, така че вместо да се разнообразим и разведрим, само се натоварихме! Sad

Елица, дано успееш да върнеш млякото! Може да не е съхранявано,както трябва или да не е затворено както трябва и да е била проникнала влага вътре! Може и до ХЕИ да го занесеш, за да ти го изследват!

# 572
Аз минавам само да се отчета от прегледа, пък събота и неделя се надявам да се отчета  по-подробно.
Благодаря на всички за стиснатите палци  bouquet

Неврологично е супер Миа, има леко забавяне в двигателното развитие, но това не е такъв проблем щом неврологично всичко е наред Grinning

Много съм щастлива. Сега остава да видим и другите изследвания.

# 573
  • Пловдив
Здравейте и от нас,момичета  Hug
Ние си живуркаме добре тук на хладното  Wink По цял ден обикаляме в гората, вече си берем и диви ягодки  Crazy Благовест се чувства супер и мисля скоро да не се завръщам в цивилизацията    Mr. Green Като имам и нет да ви чета ми е супер  Party
Смуси,стиснати палчета и от нас  Peace
Хепи куин, а честит ник,много да си хепи с него  Hug Бързо оправяне на Хриско  Hug
Деси,дано и вие бързо се оправяте  Hug
Май болничките за доста  Tired За да не пропусна някой, желая на всички,които имат здравословни проблеми бързичко да се оправят  Hug

# 574
Здравейте и от мен  Laughing ние продължаваме да си живеем у младоженците  ooooh! още малко и свършваме с ремонта  newsm44 че вече ми писна а ми е неудобна , а на тях им е супер понеже им готвя и много ми харесват манджите  Mr. Green казах им че като си се върнем вкъщи да идват вечер с по едни канчета и ще им ги пълня с ядене  hahaha

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

Смуси стиснати палци и от мен  Hug

Съни голям герой си вярно

Хепи честит ник  Hug

приятен ден ви желая  Hug

# 575
  • Куциндрел
Ахилея, честит нов ник. Вече ще те наричам Хепи.

Явно снощи повечето бебета не са спали добре. Явно има нещо и те го усещат. Само дето майките им са като пребити гугутки днес. Като казах гугутка, имаме си една на балкона. Дано да си литне, за да не се налага да я гоним.
Аз дочистих къщата и чакам майка ми да дойде. До 12-ти Юли ще си имаме баба вкъщи. Ще гледам много да не я товаря със задължения. Mr. Green
Смуси, всичко ще е наред. Hug

# 576
Вчера говорихме за Веледа и се сетих да споделя с вас. Имаме един крем за студено време, не знам дали ще го ползваме назима, но върши чудесна работа за коленете на Яна. Тя си лази навсякъде вече и кожата й почна да позагрубява, кремчето за сега помага  Peace

# 577
anbibian, моя биберон също го оцвети, но Християн изобщо не иска да го пие. Той откакто стана на 2 месеца почна да не иска да пие чай, после и сокове не искаше да пие с редки изключения, но това не ми е създавало проблем до сега.  Rolling Eyes

Деси, браво на твоята лекарка, че е разумна и е стигнала до разумен извод!   bouquet
Иначе антибиотика е Аугментин и е напълно възможно да има алергия към него, както започна с лошо - разстройство, гадене, повръщане, даже отказваше и храна и вода в началото та пак на моя глава намалих дозата от 5 на 4 мл и така поне спря гаденето и повръщането и малкия почна да пие вода и да хапва мляко. Иначе не ми се мисли до къде щяхме да стигнем!  ooooh! А след антибиотика давам и стабилно да пие вода. Четох че при предозиране така се разрежда та явно бая си го разреждам.  Rolling Eyes Много неприятно с тези заведения. Добре че ние не ходим.  Laughing

Смуси, браво за хубавите новини.

cvm, много сте бързи с ремонта. Свекърите сега точно са решили да правят основен ремонт и сигурно ще откара цяло лято.  Whistling

Тези пробиотици аз упорито продължавам да мисля, че са един рекламен замисъл с недоказано действие след като Християн толкова го боли коремчето от тях. Отгоре на всичко ги спрях още като беше на 2 месеца и до сега не сме имали такива проблеми. Сигурна съм, че и с тях пак ще ги имаме. Все повече си мисля, че заради зъбите толкова му падна имунитета и се надявам скоро да избият и да  се свършва вече.  Praynig

Лошото е, че днес не иска пак да яде пюре. Какво ще го правя това дете не знам. Дали заради зъбите или заради лекарствата, но отказва да яде с лъжица. Не ще нищо с лъжица. В момента не отказва само мляко, хляб и бисквити дето може да си гризка. Така ли ще я кара не знам. С това ядене без месо, зеленчуци и плодове почвам да мисля, че може да му липсват жизнено важни витамини и минерали. А от понеделник почва кухня. Ако и нея не яде не знам какво ще го правя, а беше толкова ящен.  Sad

И аз в момента се чувствам много зле физически. Много съм уморена, отпаднала, имам чувството че ще падна и се чудя от къде все още намирам сили. Като ми преведат парите ще си взема някакви витамини, че и с това смотано ядене и тая умора нищо чудно да се разболея и аз. Чудя се обаче дали някой орган не е болен понеже и постоянно ми пресъхва устата, но ще питам свекървата. А тя кой я знае дали тайно не се надява да се разболея.  Laughing Какви паранои ме гонят.

А стига вече с тия негативизми. Да споделя нещо хубаво от снощи. Понеже Християн вече не иска да заспива нито на музика, нито на ръце, снощи намерих един интересен начин за приспиване, което ме накара да се замисля колко вече разбират тези бебчета и колко по-разумни стават. Понеже го виждах, че му се спи- мрънкаше и се прозяваше, но не можеше и постоянно се надигаше, му казах, че ще сложа играчките да спят и ги сложих да легнат. И понеже любимата му играчка е една кукла Пипи (нетипично за момче) и я гушеше, сложих я и нея да легне, както я гушеше и аз легнах и него го сложих да легне и му казах "Сега всички спят. И Лиско спи, и Кравичката (от Милка) спи, и Пипи спи, и аз си легнах, хайде и ти си легни да спиш". И той легна и затвори очи, както беше гушнал куклата. Като си отваряше очите и се надигаше му казвах да не пречи на играчките, защото искат да спят и го галех по главичката и така той заспа, а с него и аз.  Laughing

# 578
Хепи пробиотиците се ползват в целият цивилизован свят за профилактика, за повишаване на имунитета, за предпазване на чревната флора по време на прием на антибиотици и т.н. В България, обаче едва сега навлизат, затова масово хората ги приемат със скептицизъм. Аз, обаче съм от хората, които подкрепят приема на пробиотици. След бременността имах доста проблеми със стомаха и сега си ги имам. Редовния прием на пробиотици ми помага много. На Яна до сега не бях давала, тъй като в самото мляко, което пие има пробиотици, но сега като пие антибиотик, почнах да й давам допълнително. Единствено не съм наясно кои са хубавите пробиотици на пазара. Моят гинеколог твърди, че Био гайа била боклук пък Линекса бил много по-добър. Не знам дали е прав. Аз съм пила и двата и Линекс наистина ми действа по-добре. На Яна поисках фармацевта в аптеката да ми препоръча пробиотици и ми дадоха Бейби баланс. Дано да са хубави.
Ти на Хриско какви си му давала преди? Може да пробваш с нови, нищо не губиш. Тези Бейби баланс са на прах, 10 пакетчета, аз ги слагам към млякото на Яна. Първия път ги купих от една аптека в Била и бяха 6.80 лв., а в кварталната са с цял лев по-скъпи  Crossing Arms

Аз мога да се похваля с първия отворен и омишкуван шкаф  Crossing Arms Сега трябва да търся с какво да заключвам шкафовете. В контактите бъркаме от седмица насам и за тях бях подготвила тапи, но не очаквах, че толкова бързо ще се ориентира към чекмеджетата на шкафчето ми.

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 13:16 от anbibian

# 579
Happy Ahilea Simple Smile - Хидратин Алфа май не ни помага, защото Крис продължава да е с диаия и май се е позасилила. Утре ще звънна оново на педи, че станаха 5 дни, а се мъчи момчето ми. Все мрънка и плаче, сигурно го боли и коремчето, знам ли:(. Инъче той вода не пиеше, а сега с тази алфа пие по много и му харесва, по 200 мл за денонощие, че и повече, а това не се беше случвало, то сигурно се обезводнява детето и има нужда.

За заспиването и будетето нощем -  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
В чудо съм се видяла. Толкова много ми тежи и на ръце не иска да заспива, само на гърда или слинг. Гърдите са ми до пъпа вече, а в слига не знам, дали вече не е опасно за гръбначния стълб. Той му е малък, но краката му стърчат от всякъде и му харесва да е сгънат на 5. Ако някой има предложения как да не заспива на гърда, бих пробвала всичко, без да го оставям за се нареве. Просто не мога.

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 15:28 от silvi-85

# 580
Здравейте, момичета!

Влизам с молба за съвет Praynig Някой може ли да ми препоръча нещо ефикасно против гъбички във влагалището ooooh! Мисля, че съм пипнала такива. Съвсем слабо е, но го усещам. Промивки със смрадлика, йодна тинктура, нещо друго ooooh!
Много ви благодаря предварително Hug Hug Hug

# 581
  • Куциндрел
Здравейте, момичета!

Влизам с молба за съвет Praynig Някой може ли да ми препоръча нещо ефикасно против гъбички във влагалището ooooh! Мисля, че съм пипнала такива. Съвсем слабо е, но го усещам. Промивки със смрадлика, йодна тинктура, нещо друго ooooh!
Много ви благодаря предварително Hug Hug Hug
Клотримазол.
http://apteka.framar.bg/11000416/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%82%D1%80% … 00-%D0%BC%D0%B3-6

# 582
Toni77 най-добре да идеш на лекар, защото може и да не са гъбички.
Едно време имах много проблеми с тия гъбички. Непрекъснато ми изписваха антибиотици за някакви банални заболявания и вечно имах гъбички. Какви ли не щуртии са ми предписвали, обаче от както отказах да пия антибиотици такъв проблем не съм имала. Предната година се наложи 2 пъти да пия антибиотик, а преди това дори не мога да си спомня кога за последно съм пила. И двата пъти приемах високи дози пробиотици с антибиотика и тоя път гъбичките ме пропуснаха.
След раждането гинеколога пак ми предписа антибиотик и с него Полижинакс, профилактично.

# 583
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан в момента се лензи на баба си. Вчера толкова  й се зарадва, че не спа следобед. Но за сметка на това спа вечерта без да се буди. То и аз й се радвам. Mr. Green

Лек ден ви желая. Hug

# 584
Добро утро тъй като се чудя дали да не почна да давам кисело мляко на Дарина и то домашно
имам въпрос към тези които дават домашно кисело млеко - как определяте процента масленост ? не е ли опасно домашното мляко тъй като не сме сигурни в лекарския контрол на кравите ? ще съм благодарна на всеки един отговор  Hug

Общи условия

Активация на акаунт