А обривът на Хриско може да е закъсняла реакция на АБ. Нали Аугументин беше? Лили ми е правила реакция към него на 3-4 ден: първо започна разстройство, после се появи обрив, а накрая и бяло течение. Веднага го спряхме и записахме в картона и, че има алергия към Аугументин 

По цял ден обикаляме в гората, вече си берем и диви ягодки
Благовест се чувства супер и мисля скоро да не се завръщам в цивилизацията 

Бързо оправяне на Хриско 

За да не пропусна някой, желая на всички,които имат здравословни проблеми бързичко да се оправят
още малко и свършваме с ремонта
че вече ми писна а ми е неудобна , а на тях им е супер понеже им готвя и много ми харесват манджите 

А след антибиотика давам и стабилно да пие вода. Четох че при предозиране така се разрежда та явно бая си го разреждам. 

Сега трябва да търся с какво да заключвам шкафовете. В контактите бъркаме от седмица насам и за тях бях подготвила тапи, но не очаквах, че толкова бързо ще се ориентира към чекмеджетата на шкафчето ми.
- Хидратин Алфа май не ни помага, защото Крис продължава да е с диаия и май се е позасилила. Утре ще звънна оново на педи, че станаха 5 дни, а се мъчи момчето ми. Все мрънка и плаче, сигурно го боли и коремчето, знам ли:(. Инъче той вода не пиеше, а сега с тази алфа пие по много и му харесва, по 200 мл за денонощие, че и повече, а това не се беше случвало, то сигурно се обезводнява детето и има нужда.

Някой може ли да ми препоръча нещо ефикасно против гъбички във влагалището
Мисля, че съм пипнала такива. Съвсем слабо е, но го усещам. Промивки със смрадлика, йодна тинктура, нещо друго 

Препоръчани теми