Заглъхват ми ушите, нямам сили да се надигна, много съм изнервена. Свекърва ми казва, че може да са признаци на диабет и другата седмица ще ходя да си пусна едни изследвания. Е това е болестта дето не трябва да ме хваща, че както си обичам сладкото, няма да мога да се лиша от него и не знам как ще я карам. Направо съм пристрастена към сладкишите.
аз се чудя дали да не кажа на свекърва ми да почне да и дава кисело мляко понеже има едни съседи където имат крави ама с тия болести по кравите много ме е страх , а купено преди като и давах получаваше колики и го спрях
ще изчакам да прочета и други мнения и ще реша
получаваше колики и страхотно разстройство така че напълно е възможно да има бебета които да не понасят пробиотици
Сега в понеделник ще звъня пак на Буева да видим какво ще правим. Обаче ми направи впечетление друго нещо: направихме изследването с направление от личната и на самото направление си пише нейното име, че нал итя ни го даде. Като погледнах резултатите в сайта на Кандиларов егенето, имената на детето и изпращащата поликлиника са същите, но е изписано имаето на друг лекар
Да не би да има някаква грешка
Ако са сменили нещо, или объркали пробата и трябва да я повторим по тяхна вина... такъв скандал ще им заформя, чеееееее

На една смяна на памперс я видя и я задърпа.
Много забавно ни стана на всички. Мъжка му работа. По-нататък ще го учим, че това нещо се дърпа на саме, до тогава ще се хилим него. 

Направо не знам как не го боли, ама голямо разтягане я разтяга...
Браво на Кали, че е такава ящна. И дано с изследванията всичко е наред, дано не се налага да ги повтаряте, че пак докато вземете урина...
За пробиотиците - давах Биогая и не мисля, че ми навреди, но не му и помогна, за разлика от Инфант Дофилус +.
Пробвай някой друг да го приспива, може да помогне. Аз пък се чудя докога ще спи при нас и ще се буди да търси гърда? По 4-5 пъти на нощ се събужда, но не толкова от глад, ами да цокне 2-3 пъти и пак се унася...
Сигурно зъби го мъчат...
Дано вече сте по-добре.
Чудесни новини и от доктора.
Много се движи и като е буден няма шанс да пиша, най-малкото, защото е голям зор да докопа лаптопа и да "пише" той
По тази причина сме с 4 липсващи копчета на клавиатурата 
и ние сме така с "чучурката" - голямо дърпане, голям кеф
ама е така сигурно от два месеца...
И на мен си ми е екстра - спинкам си с него 
Пък то - почти няма човек без поне бакалавър, а в БГ останахме няма и 30-тина човека от целия випуск
И така, след нас поразпуснаха дисциплината - отсъствия, оценки и т.н. А и махнаха Недевски. Та като чувам си е нормално училище, с малко позасилени разните там предмети, не е този ад, който беше по наше време...
Тери си яде същите мини количества с яяяко мазане. Ама пък си му е кеф
Дадохме му диня, пъпеш. Динята много му хареса. Пъпешът също, ама медната роса, този другия не пожела да го яде - само го облиза и после само си порисува доволно с него 
Доста спокойно ги понася зъбчетата(да чукам някъде на дърво, че...). И предните две му избиха заедно, и тези сега наведнъж. 

А ние бяхме само на 5 минути отзад и не бяхме единствените, след нас се влачеха още 5-6 човека. И в крайна сметка, "благодарение" на темпото на водача, една от нас, която ги настигна и продължи с тях, падна и си счупи ръката. Така пътешествието завърши в Пирогов 
Но си заслужаваше, защото е много красиво. Пак бих отишла, но не с група, да ме юркат и да не мога да седна да се насладя на гледките
Не ми е притеснено как ще се оправям с децата ами за това, че нощно време леглото ми ще е огромно и студено и няма да има кой да казва "Ооооо Коколинчо, кой порастна с още един ден" или пък "Зузумунда, айде слизай, че ти изяждам филийките" 
При някои хора обаче има вторичен по-лек пристъп плез септември когато някои травки имат навика да цъфтят та да не се учудиш, но се надявам да нямате такива проблеми.

, а не със садистичните методи на съвремените лекари. Тъй че да си играе младежът колкото му душа иска. Един пияндурник наскоро ни размина с Коколин и взе, че изтърси да му дърпам редувно атрибутът, че да порастнел като на теца комина.
Явно дърпането му е майката.
Викаш пецакаха хубавото даскало. Ейййй, много ме е яд като чуя нещо такова. Ама чак пък ад не беше бре, е малко повечко се учеше ама то така и трябва. То и по наше време вече беше по-разхайтено. Имам приятел, който е завършил края на 80-те и казваше, че географският клас не е познавал щатния учител по география в НПМГ - всички са били от СУ и много често там са карали разни практики. По мое време идваше вече само един преподавател от СУ, и то асистент, не доценти както е било преди. Абе тъжна картинка е образователната ни система.
след тъпия ремонт са сдобих с алергия от латекса
два дена боядисвам само ми липсва шапката от вестник
оххх още малко остана днес слагаме последна ръка и от утре почваме паркета
на всичкото отгоре одеве и кръста си секнах та сега се движа като робот
ММ само ме бъзика взел ме е за мезе 
а за кравите на Батак уж са еко крави ама знам ли
още се чудя дали да не кажа на свеки да и даде домашно мляко тя онзи ден ми звъня да ме пита може ли вече да яде кисело мляко но аз отказах 

Сега му давам олиото за мазане да се занимава с него докато му сменя памперса, но да видим до кога този метод ще работи. Много смешно за чурката. И Християн понякога се засилва да си я дръпне, но не му давам понеже мисля, че ще го заболи, но може и приятно да му стане. 
за разговора с Буева и дано се оправят бързо нещата.
Ама до сега не ми се беше случвало да ме болят колена
Препоръчани теми