Докато си доспиват дребосъците да се мерна и аз. Вчера си направихме доста приятна разходка из Борисовата градина с едни приятели. Даже успях да мина и през ДМ и да взема един пакет Пуфис, че да ги тестваме. анбибан, мерсаж за инфото за примоцията. Намазахме с Коколинчо, сега остава и да му паснат и съвсем ще съм доволна. 
но чистата тиква много му хареса. Сега остава и да няма реакция и да посвикне с нея и пак ще се пробвам да пробутам картоф с тиква. Така поне имам надежда за тиквата спилешко месо на бебивита, че ние не можем да стигнем до месните пюрета като не ядем повече 3-4 лъжички зеленчукови.
Краднахме си нет от комшиите, щото те били бизнесмени и имали и ето ме тук 

Та ще я минем на Тобрекс. Лили пък търчи в градината, бере малини и носът и тече ли тече.....Нея я оправихме с Апис Мелифика, в разреждане 15. Може да пробвате, понеже тук сме атакувани отвсякъде с растения и има резултат 
Но ще изчакам съвсем да и се оправи дупето, да мине седмица поне и да пробваме киселото мляко 

Сигурно може да се намери някоя къщичка за гости, да ви погледат известно време ида сте заедно с мъжа ти 
До одеве бяхме на разходка,сега се прибрахме да ги храня и да ги слагам да спят,но те се заиграха,та викам да седна да ви видя,че не съм писала скоро...
Ред е на попарата,ама ще видим кога ще е.С киселото мляко ще поизчакам още...
Много е неприятно,че ще сте разделени с мъжа ти....Представям си колко е гадно,но за съжаление доста често така се случва,мъжете трябва да изкарват пари,а работа трудно се намира и заради тая работа понякога трябва да са далеч от семействата си. 

Лошото е, че от 30.07. до 09.09. кухнята ще е в отпуск. 

)) Вече си се събира нормално на столчето, памперса все повече го стягам около талията, която става все по-тънка и ребърцата са почнали да се броят. Ще вземе да заслабне, което ме изпълва с оптимизъм, че няма да се наложи да купувам нова количка и тази ще го издържи, но въпреки това ми се ще да взема количка, на която предните колела не се въртят. Много ме изнервят тези въртящи колела. Механизма за застопоряване вече не работи добре и ми е много трудно да я управлявам. 
Не се тревожи за кухнята, може би му трябва време и ще свикне 

Ние днес имахме един пълен със задачки ден. Тази седмица Зори ще ходи на очна гимнастика. Калоян пък определено харесва чистата тиква. Ейййй, лъч светлинка в тунелчето. 
Утре имам работа близо да Кауфланд та мисля да се обзаведем с кърпички, тъкмо и някои пюрета ще мога да купя. Оххххх, горката ми количка, колко ли дълго ще издържи на моя тормоз.
Пробва ли да даваш тиквички?
Ох, вече си представям как се търкаля в някой магазин, защото не съм й купила нещо
А за любимото даскало - абе тормоз си беше...Не знам как е било при географите, откъм преподаватели, но при нас (биолози) си имаше яко от СУ. Ходехме постоянно до БФ и до ХФ да караме някакви часове. Много време ни минаваше в тез пусти факултети, но дано е било за добро и да са произлезли от това качествени доктори(нищо, че почти всички са вече извън БГ...).
Ама после ще ви е готинко
При нас животните (куче и котка) почти спряха да ядат, много им е топло. Мисля, че и на Сеса котките отказваха да се хранят, тъй че не само нашите май са така...Пък и ние сме спрели да ядем много много - караме го основно на салатки 
Лили е страшна - знае си детето защо е бг мама-та 

Но инатът и тръшкането са...нямам думи просто 

Браво на нея, тя колко кг и см стана и по колко АМ яде на ден?
Майната му на парите, важното детето да е здраво.