Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 35 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Смуси стискам палци резултатите от изследванията да са перфектни? Те за какво се съмняват, че искат да правите такива изследвания?
Яна последно беше 7150 гр. и 72 см. Този месец ще ходим по-рано на консултация, за да й пуснем и стерилна урина и ще видим за половин месец как е наддала, но тя сега хапва по-малко отколкото, когато беше болна. Предполагам, че е заради жегите. Иначе яде по 600 мл. АМ на ден, понякога 450 мл., сега като се буди нощно време, също хапва. Освен това има 2 хранения с твърда храна. Закуската винаги е моя буламач  Mr. Green - 60 мл. вода, 2 л. АМ, 1 с.л. каша и половин бурканче плодово пюре или пък пасиран банан. Следобяд яде зеленчуково, през ден с месо. Понякога й давам допълнително плодово пюре и изпива една бутилка 125 мл. сок, но сока вътре е 30-40 мл. останалото е вода.

Болежките ми поотминаха, но ме е страх да си сваля лака на краката, палците ми сигурно са черни отдолу и май ще се наложи да си купя нови обувки за планината, тези ми опират отпред пръстите и слизането беше кошмар. Сега ме сърби вратлето. Аз хубаво се понамазах със слънцезащитен, но врата само веднъж го мазнах и се зачерви и изрина  Tired А моята приятелка се канят да я оперират в Пирогов, тя милата не иска да чуе повече за разходки в планината  Cry

# 616
Добриииий утро, аз като никога толкоз рано  Grinning
Днес имам леката задачка да наместя майчинството за норматив.  Mr. Green
anbibian, и аз днес съм по направление Кауфланд.  Grinning Аз не знам защо ама на Ганчев, хич му нямам доверие на 100-те % и не взимам, сигурно не съм права, но като знам до преди 1-2 години какви бъркочи правеше  newsm78 С тиквички викаш да го пробвам...ще опитам утре белким му хаесат. Иначе се опитвам да не давам много плодовите, или по-точно се опитвах  Mr. Green че той с тях няма проблем. Вчера омаха цяло бурканче круша на Бебивита, ама на зеленчуците е  Sick Та ми се щеше да ограничим плодовите, но май нямам избор и трябва някак си през тях да го накарам да свикне и със зарзавата. Пробвах и захранване водено от бебето - много му е интересно, маже на воля, но в устата почти нищо не влиза, а ако аз му давам зорлем 1-2 лъжички, което си е нищо. На Овко и аз им загледах биопюретата, ама тиййй да му се не види моите съмнения, са или не са...то не че на Бебивита са био де.  newsm78
Хепи куин, абе тя благородна професията, ама нашинкият малко му е неприятно като му взимат кръв та да го видим. Не припада де, няма нужда някой да седи да му държи ръката, но определено му е крайно несгодно.
Смуси, стискам палци с изследванията всичко да е наред.  Hug
Кити, абе то и при нас идваха 2 години от СУ, ама чак пък тормоз не беше, или поне на мен не ми се струваше така. Имахме си карти за библиотеката на георафите и на геолозите в СУ и там си висяхме редовно за материали за курсовите работи. Но Ялъмова ни беше свила перките отвсякъде. Още на 15 септември в 8-ми клас. Влиза, представя се и започва да раздва празни листчета и после "първа група-втора група-трета група", а ние  Shocked "ама това контролно ли е?", "а вие какво си мислите вика тя и започва - цилиндрична проекциа-конусна проекция", и тях естествено ги нямаше в конспекта за изпита и нали се сещаш колко сме ги учили. Провери контролните точно за 2 минути щото нямаше какво да проверява  Mr. Green и като ни подбра "географи значи, а, и като го няма в конспекта защо ли пък да го учим, а"  Joy Сега ми е смешно ама тогава беше голям спек. Един път си спомням за контролното на полезни изкопаеми ние сме назубрили и приготвили какви ли не пищови с тонове, залежи, калоричности, % съдържание на метали, находища...абе знаеш тя тая тема си е като да назубриш телефонния указател на София...и тя влиза, хили ни се и дава тема "докажете, че полезните изкопаеми са резултат от сложното развитие на релефа - можете да ползвате всякаква налична литература, знаете библиотеката е по коридора към учителската стая в дясно"...и си излезе....и се върна след 2 часа. А ние  Shocked newsm78 Shocked newsm78 Много обичаше да ни провокира  hahaha "докажете, че каменните реки на Витоша са морени" като предварително ни е показвала диепозитиви на Бъндеришките морени и на реките, и ние като гарджета се напъваме да доказваме, ама те не саааааа...и като ни подбра пак кога сме щели да се научим да мислим критично и градивно и да сме уверени в знанията си, и като имаме съмнения да си ги отстояваме....абе беше пълен цирк. А пък аз както и живях на общежитието на Попа дето сега е бирария Бохеми...и много хубави спомени имам от този ми житейски период.  Grinning
Извинете момичета, че ви оспамихме темата с наш'то даскало, ама направо ме хвана носталгията по тез отминали отдааааавна години  Mr. Green и яд, че са съсипали хубавото училище.  #Cussing out
За инат все още не сме имали проблеми, но той нали е лежерен моинкият та и много неща още не прави. Кога ли ще се включи и той с магариите си.  Mr. Green
Хубав и приятен ден от мен!

# 617
Zvezdichkova и аз подходих с подозрение към Ганчев, но бях взела от всяко бурканче, което намерих в Кауфланд преди време да пробвам и на мен ми харесаха, вкусни са и си имат вкус на пасирани плодове, отдавна ги давам на Яна и няма проблеми с тях. Иначе плодови купувам и на Бейбилов. Те имат едни големи буркани 220 мл. ябълка, круша, банан с нещо си (не помня какво)  Grinning Купешките зеленчукови пюрета са по-безвкусни от домашно приготвените, аз затова гледам все нещо да приготвя у дома, но камерата ми е натрупала доста лед от постоянното отваряне и затваряне и сега ще минем само на купешко, докато размразя и изчистя.
Като говорим за пюрета, Слънчо са пуснали пюренца. Ние като ходихме на гости на кумувете в Свищов, точно си говорехме, че нямам много вяра на пюретата, произведени в БГ. Тогава кума ми каза, че ще пускат линия за производство на пюрета в Свищов, ама не зацепих, че става въпрос за Слънчо, мислех че е нещо ново. Сега ги видях в този сайт, от който си поръчвам пюретата.
На Овко съм купила 3 различни бурканчета за проба от биопюретата и чистата им царевица. Друго не бих купила, има сол, захар и разни глюкози вътре.

# 618
Смуси и от мен стиснати палци!!! Сега ми хрумна нещо обаче... В Майчин дом (където си спомням, че роди) обикновено при изписването на бебчетата им взимат кръв за генетични изследвания, поне така ми казаха. Ако има някакъв проблем се обаждат на родителите... Би трябвало и на Миа да са взели... Поинтересувай се, че не са малко тия пари...

Звездичке - пожелавам ви го от сърце да намерите хубава и евтина квартира във Варна... и до морската градина! Онзи ден имах рожден ден та може силата да е все още с мен... (за желанията) Grinning Grinning Grinning

хей Хепи Куин Дано да ти подействат тия промени като мантри! Wink Пей бре момиче, пей! На мен като ми е тъжно (или пък весело) си пускам гласа (преди беше за ужас на котката, която полудяваше и ми припяваше) сега е за смях на Косара и Сузи, които се включват Grinning Grinning

Аз сега съм сама с Косара. Сузуки е на море с баба и дядо - първото й отделяне от мама и тати за повече от ден... Ние ще се присъединим след няколко дни при тях в Камен бряг. Направо ми експлоадира нещо в гърлото като ми се люшне мисълта накъм срещата с морето... В тоя ред на мисли - Зелдице , вдигни таз морна главица от лехиците и прати някое и друго съобщение тук! Simple Smile

Ние бяхме вече на юнско море за 3 дни. Косара бесня в пясъка, а морето орева Grinning Grinning Сузи преодолява своя страх от голямата вода и скоро я виждам беснееща на брега в гонитба с вълните. Така или иначе вече я повишихме миналата седмица в Чин 'пират', защото при една близка среща с плочника едното и предно зъбче замина.... гарги-марги сега му се 'гощават'... Аз оревах света, а татко й каза, че така му е дори по-сладка - вика: "Малкото ми тролче" Grinning Grinning Grinning
Аз вече си слагам бешежки навсякъде из ума да не забравя щом навърши 3 годинки да я запиша на художествена гимнастика, че да й подобри малко координация, баланс...

Нещо щях да пиша... после пак Simple Smile

Оу, да! Гледам си говорите за пюренца... та да споделя... Косарина откак излязоха черешите е само на плодове - при това сурови. Сега е на кайсиево-прасковена диета... после - чакам дини и пъпеши. Grinning Наскоро й дадох сиренце, чисто масло и сефтосахме попарата. Жълтък въведох чрез показалец Grinning  Яшничко се оказа това дете. Пюрета с месо съм заредила на бейбилов, тези без ориз и давам... съм давала, мммм - 3 пъти Grinning Grinning Единият път по време на пътуване, че не искаше да суче, за да издържи малко повече време път. Grinning Grinning Тогава я налъгах с шишето, а аз се цедих докато пътувахме... добре, че имахме сенници, че се снишавах всеки път при изпреварване на някоя кола Grinning Grinning
Вече има и горни резци и е като някое животинче, стръвно щом захапе нещо. Та може скоро да сваря пиле да я видя как ще се справи. Прави някакви бегли опити да дъвче, но е все още на смучене и претриване с езиче.

Ще споделя малко марки.
Сирене: "Съединение" (има го в магазин Слънце и луна) - без калциев двухлорид. И това на "Добрев"  (може би и тяхното кисело мляко ще предложа след време). Когато Сузи беше малка купувах сиренето на Zorrov (пършевишка производна)
Кисело мляко: "Добрев","Табу", "Елби", "Домлян"... после са БДС-ките "Верея", "Пършевица"...
Пилета: "Duc"

Флучия, и аз те прегръщам! Simple Smile

Доооскоро!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 11:32 от Nuriii

# 619
Привет, момичета,
на Овко взимам манго, че на малчо много му харесва. Иначе и ние останхме доволни от сливата на Ганчев, друго не сме пробвали.
Звездичкова, и аз чакам майчинството и се засилвам към Кауфланд  Laughing Нон стоп проверявам онлайн, ама още не са постъпили паричките.
За ината - Жорчо много се разстройва, ако не му дам нещо. Не се тръшка, а започва да плаче горко, супер обиден, че съм му отказала нещо.
Тази нощ се опитах да спя на кушетка до спалнята. Мислех си, че като не спя до него и не усеща миризмата на кърма няма да се буди толкова често. За нещастие обаче не познах, заспа в 22, цока в 23, в 23.40, в 00.40, в 1.20, после чак в 4.20, и пак в 5, в 6, в 7................
Нуриии  Hug

# 620
Звездичкова, нещо съм пропуснала кога мъжа ти е напуснал старата си работа. Дано намерите вариант да сте заедно колкото може по-дълго.

Смуси, тези изследвания са много странно нещо. Дали наистина не са решили да ви муфтят за пари, ако не се знае каква ще е ползата от тях...  Thinking

Цеца, Християн също като хареса нещо (напоследък само каши) си ги хапва с удоволствие. Същото обаче не може да се каже за другите манджи. Скоро не съм му предлагала попара и кисело мляко, но взех още 2 каши да видя дали ще ги хареса, че подозирам че и тези дето яде ще му омръзнат.

Анбибиан, как пък чак до операция се стигна?!  Shocked

Нурий, много ме зарадва стила ти на писане. Разчупи набързо темата.  Simple Smile

Говорите си за инат. Не мога да кажа, че Християн е инатливо бебе. По-скоро обича да ме изпитва, иначе е послушен.  Laughing Много добре знае, че не му давам да лапа нищо, особено откакто му излязоха гъбичките. Обаче като вземе нещо и ме гледа и нарочно тръгва да го слага в устата, но бавно, за да видя и чака да реагирам. Аз естествено казвам "не" (но не много рязко, че реве) и му го дърпам надолу. Той пак тръгва да го слага в устата и аз пак "не" и той почва да се смее. Явно ми се забавлява и обича да си играе с моите правила.  Rolling Eyes Иначе като прави нещо дето не му давам, му казвам да спре иначе ще го сложа примерно в креватчето. И той спре за малко, но след малко пак почва. Аз пак му казвам да спре иначе ще го сложа в креватчето. Той ако не ме послуша го взимам и го слагам в креватчето, но не реве ами усещам, че се чувства гузен и сякаш знае, че сам си е виновен за това. Иначе най-мрази да си седи в креватчето.  Laughing Освен това много добре знае, че като викна "Християне!" прави нещо дето не трябва да прави и веднага спира и ме поглежда. Засега ми харесва как минава моето "възпитание" пък занапред да видим.  Laughing

Иначе пак проблеми. Не знам дали защото с мъжа ми снощи вдигнахме един голям скандал пред него и той много рева или защото съм си мислела, че обрива е минал, а не е, но преди малко като се беше наакал и сменях памперса видях около ануса и в сгъвката на крачето едни мънички бели пъпчици и кожата там беше грапава. Първото, което си помислих беше, че са гъбички. Взех и намазах с Дактарина, а той като ревна!  ooooh! Не знам дали не сгреших. Утре пак сме при лекарката. Ей и на нея сигурно й омръзна да ни вижда, и на нас ни омръзна да ходим. Представям си картинката да се повтори - пак лекарства за гъбички, пак разболяване, пак антибиотици, пак лекарства за гъбички и така докато накрая влезем в болница или Християн стане кожа и кости.  Confused И тия зъби много го мъчат като че ли. Мажа го с гела за венци и вече се усещат под венеца, но кога най-накрая ще пробият не знам. Имам чувството, че като пробият със всичко ще се свърши.  doh

# 621
Здравейте,момичета.Ние днес доста дълго време изкарахме навън,сутринта излизахме за около час,но след обяд излязохме към 5,а се прибрахме в 9 часа.Децата бяха доста изморени,само ги изкъпах,ядоха и веднага заспаха Laughing
Аз досега се мотках Laughing,ама нещо и не ми се спи.Ще си гледам сериалчето,ама викам първо да мина да видя какво става с вас.
Между другото,качила съм няколко снимки на Алина от вчера.
Видях и новите снимки на бебоците.Всички са много сладки и много пораснали,вече не приличат на бебета изобщо....

Анбибиан,благодаря ти за линка,ама нещо...200 лв. не ми се дават за това Rolling Eyes

Хепи,важното е,че все пак Хриско е качил нещо,а и е по-добре от миналия месец,което е много хубаво.

Тони,ами пожелавам ти скоро да имаш възможността и ти да отидеш на дискотека. HugОпределено е хубаво да разпусне човек малко....

Наде,честито второ зъбче на Самито! Hug

За ината-не съм забелязвала,рано е като че ли за такива прояви Rolling EyesНо пък Боян често се инати и определено ме подлудява.Дано Алина да не е такава,че не знам!

Ох,не мога повече.Сори,ако съм пропуснала нещо,ама ми се доспа много!

# 622
  • Куциндрел
Добро утро.
Този път се събудих преди Йоан, чакам го всеки момент и той да се ококори. Снощи не спа много спокойно, само се въртеше и ни побутваше. По едно време се беше извъртял с краката нагоре и търсеше цица на коленете ми. hahaha Знае си той, че като се завърти към мен се появява цица.
Ахилея, искай от педиатърката да ти изпише рецепта за крем против подсичане. Ние имаме един такъв бъркан крем и като се появят гъбички/подсичане мажем Йоан. Само, че този крем се ползва докато му изчезнат гъбичките, защото има нистатин в него. За обикновенно мазане ползваме такъв, но без нистатин.
Съни, много е смешна Алинка в банята, хванала играчките.... Mr. Green Пу-пу-пу, сладурана.
Флучия, Йоан също суче по няколко пъти на нощ. Опитвам се да му обърна гръб и да го игнорирам, но той започва да ме бута и мрънка. Не знам как ще се научи да спи по цяла нощ без да суче.

Отивам да видя дали маймунчо още спи.
Лек ден ви желая. Hug

# 623
Съни може и по-евтини да има, просто не съм запозната, затова ти дадох линк с темата да попиташ, там може да ти кажат, защото по време на Черния петък в Амазон, когато цените падат многооооо, доста момичета си купиха подобни двд-та, но бяха с един монитор. Гледам, че това е скъпо, но е с два монитора. Аз със сигурност ще купя подобно двд, но по нататък, когато Яна стане достатъчно голяма да пита през 2 минути, кога ще пристигнем  Crazy То може и с лаптопа на задната седалка, но на моя батерията му държи по час и половина и ако е по-дълъг пътя не става  Peace
Вчера ходих в ДМ за памперси и сокче. Взех пак от новите Пуфис и вътре са други 2 разцветки, сладки са. 22.90 лв. са в момента. Сокчетата на Бейбилов с карта са намалени с 20%. Ние и без това ги купуваме, но нещо крушата изчезна. Моркова Яна не го харесва и остана само ябълката. Когато се прибрах у нас, обаче видях, че не съм взела ябълка, а био чай ябълка и копър  Crazy Дано го хареса.

# 624
Добро утро Hug

Тези изследвания са, за да се отхвърли възможно генетично заболяване предвид ненаддаването и непорастването на Миа. Ще проучим още малко нещата и ще го мислим. Благодаря за стиснатите палци.

Да ви питам като часове кога се хранят бебоците и какво, че Миа нещо много големи паузи прави, ако не ви затруднявам направо да ми напишете един ден по часове, какво и колко ядете Embarassed Извинявам се, но просто вече не знам колко ядат и какво другите деца и за сверка малко.

# 625
Смуси дано всичко е наред с Миа  Praynig Praynig Praynig Може просто детенцето да е злоядо, аз съм била така, на месец съм качвала по 20 гр. пък сега се чудя как да се отърва от последните 3 кила екстра  Grinning
Пиша ти часовете, но напоследък не ги спазва. От жегите или зъбите, яде по-малко и по-рядко, направо си пропуска едното хранене.
6-7 - АМ 120 мл.
10-11 - каша с плодове - 150 мл.
13-14 - ядеше АМ, но от известно време го пропуска, едвам успявам да й пробутам 50-60 мл. междодругото.
16-17 - зеленчуково (месно пюре през ден) 150 мл.
19-20 - АМ 150 мл.
Понякога ако заспи по-късно, към 22 яде още 150 мл. мляко.

# 626
  • Куциндрел
Нашият режим е:
8-9 сутринта около 100 грама кисело мляко с бисквити, после суче колкото иска.
11-12 на обяд - сукане + около 150-200 грама обяд от кухнята. След това заспива със сукане.
15-16 часа около 100 грама кисело мляко с бисквити + сукане.
19-20 часа сукане + около 150-200 грама вечеря от кухнята. След това заспива със сукане.
Има си и периодични сукания, но аз ги отдавам повече на жажда, а не на глад.
Има и периоди, в които отказва да яде друго освен кърма.
Сега като прочетох какво съм писала, май много яде.... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 09:37 от Ceca

# 627

Вчера така и не успях да ви кажа добро утро , понеже почнах да пиша сутринта, но така и не го написах  Embarassed та Добро утро днес  Mr. Green много е хубаво да спиш до 9ч. да се събудиш с нов таван всичко да е често и подредено  Crazy и да се пия кафето с вас  Heart Eyes ние приключихме вчера цял ден сме честили и подреждали с ММ прах пердета и т.н. направо се скапах от умора , а вечерта бъдещите младоженци ни дойдоха на гости много хубаво си изкарахме  Grinning чакам сватбата с нетърпение днес остана да изчистя стаята на Катето и да прередя гардероба в коридора дано ми стигне деня , че той е с шест крила направо е огромен , но пък ми събира всичките боклуци  Mr. Green

СмусиНури ме подсети , че в Майчин дом наистина правиха такива изследвания пак са генетични , но как точно се казваха не помня нещо „ филии„ ми се върти в главата , а за храненето Дарина се храни така : 6ч. 100-150мл. АМ 9-9и 30ч. попара с 4 сухара сирене масло и чай , 13ч. пюрето от кухнята то е 160гр. 17ч. десерта от кухнята пак 160 гр. и 21ч. 150мл. АМ с бисквити между храненията давам пресен плод колкото иска в неделя като няма кухня и давам каши след обед

Хепи и Дарето не винаги харесва пюретата от кухнята , но аз много настоявам и си ги изяжда Хриско може и да свикне не бързай да се отказваш

Звездичке много е гадно с тия финанси някога си мисля и се ядосвай кой ли ги е измислил парите  Mr. Green като си взема децата пак ще си направим разходка ако искаш  Hug

Съни много са сладки всички бебета ама вярно вече са големи и си приличат на каки и батковци  Heart Eyes а и колко са ни чаровни само  Crazy

Май това ще е от мен ще ставам че парцалите ме викат  hahaha а искам днес да си оправя всичко и ако имам късмет още утре да си ходим на Батак , че ми е много мъчно за децата  Cry Дарина ми познава гласа по телефона и се радва , радва малката душица  Heart Eyes свекърва ми само е води за ръце и Катето казва , че вече ходила като е държиш само за едната ръка научила е да като е питаш колко ще станеш голяма да вдига ръцете на горе  Party нямам търпение да е видя и да е нацелувам

Приятен и прохладен ден ви желая

# 628
  • Варна
Ехооо, ние се успахме!  Mr. Green За първи път от месеци се събудихме в 8.30ч. Ами то било мнооого хубаво.  Heart Eyes Еее разбира се посуквахме през два-три часа, ама то с това съм свикнала.
При нас новото 20 е, че се изправя сам. Аз го оставям на пода(от съображения за безопасност, че няма как да падне поне   Laughing ) и си подреждам докато му хвърлям по едно око, че все му хрумват щуротии. И не щеш ли обръщам се и той се хванал за шалтето, изправен и ми се хили, готов да се пусне и да тръгва.  Shocked С две думи вече и на пода не е съвсем безопасно, че с нашите мераци за ходене...  ooooh!
cvm хей като е чужд гръб как бързо мина ремонта. Имам чувството, че вчера каза, че ще ремонтирате и ей днес се похвали с чиста нова къща.  Wink
Nuriii чудесно звучиш. И толкова свежест лъха от поста ти. Дано си изкарате чудесно на морето. Децата да се забавляват на плажа, а Косара да ти е все така ящна.
HAPPY_QUEEN дано не е нещо сериозно с тези пъпчици. И хич да не ти пука, че сте редовни при педиатъра. Като се налага какво да правиш. Аз поне на своя глава не бих лекувала каквото и да е. Наблюдавам обикновено и ако до ден два не мине сме на линия пред кабинета. Иначе плачът навярно се дължи на кавгата помежду ви. Даниел плаче дори когато някой е по-гръмогласен. Високия тон хич не му харесва. И все обяснявам на разни роднини и познати да го карат по-тихо и спокойно.  ooooh! Ама те някой са си такива.  Laughing
Съни Алина е прекрасна. Наистина вече приличат на дечица. Кога пораснаха?  newsm78

# 629
Цеце, благодаря за препоръката.

Смуси, на братовчедката на мъжа ми детето е още в болница и мина какви ли не изследвания, включително генетични. Оказа се, че не е проблема в генетиката, но така и не могат да разберат къде е. Последно му правиха изследвания, които пращаха чак някъде в чужбина и от които се установило, че метаболизмът му е изключително бърз и затова не можело да качва килограми. Та бяха препоръчали да се храни по-често по малко. Не знам и те вече колко пари са пръснали. Детето е вече 4-ти месец в болница, но поне няма опасност за живота. Имам чувството, че лекарите си провеждат експерименти с него. Уж щяха да го изписват миналата седмица, но много е свалил хемоглобина и засега си остава.
Иначе като часове не следя много-много ами гледам Християн да примрънка и като не се успокои с друго, давам храна.  Laughing
Обикновено сутрин към 8 пие мляко
10:30 - каша
13:30-14 пюре няколко лъжички, хляб и мляко
около 17-18 хляб, мляко,каша - каквото дойде
към 20:30-21 мляко с бисквити
Ами общо взето това е. Той често огладнява, но си хапва предимно млекце Simple Smile

cvm, не настоявам Християн да яде. А и как да настоявам като почва да реве, ако му бутам нещо дето не харесва? Той си е характер. Като хареса нещо си хапва. Като не си хареса- не можеш му набута. Най-вероятно ще взема за половината септември храна и ако пак не яде, повече няма да взимам. Ако яде - ще поръчам за октомври.

Иначе има малък напредък. Хапва си от 5 до 10 лъжички от кухненската храна, но не го кефи особено като че ли. На мен обаче много ми харесва и с апетит му дояждам храната. Само десертите са отвратителни. Не знам с какво мляко ги правят, но със сигурност не е прясно. Или е сухо, или адаптирано. На вкус са като с адаптирано мляко, но не вярвам да слагат такова - все пак е по-скъпо. Християн изобщо не харесва десертите им, аз също. Вчера дори сложих малко захар да замяза на нещо, но пак не замяза. Абе супер отврат са тия десерти. Той такива буламачи няма да яде. А освен това се разтичат като течните каши, ако останат навън.

В тази връзка съм приятно изненадана от кашите Слънчо - не се разтичат. Колкото и да стоят, по-скоро стават по-твърди. Днес му дадох и овесено-ябълкова - и нея хареса, но се намира много трудно.

След обяд ще ходим до педиатъра да видим какво ще каже - гъбички ли са тези точици, какво са. Мазах с крем против подсичане на Нивеа и като че ли го облекчи. Предния път с този крем му мина подсеченото за 1-2 дена, но явно само привидно. Ако са останали някакви гъбички само съм си мислила, че са минали.

Но влязох за друго. Все още не съм сигурна, че ще купувам количка, но моята толкова ме нервира, че вече съм все по-навита. Издирих такива, на които колелата не се въртят, но се чудя триколка ли е по-добре или с 4 гуми? Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт