А моята приятелка се канят да я оперират в Пирогов, тя милата не иска да чуе повече за разходки в планината

Аз не знам защо ама на Ганчев, хич му нямам доверие на 100-те % и не взимам, сигурно не съм права, но като знам до преди 1-2 години какви бъркочи правеше
С тиквички викаш да го пробвам...ще опитам утре белким му хаесат. Иначе се опитвам да не давам много плодовите, или по-точно се опитвах
Та ми се щеше да ограничим плодовите, но май нямам избор и трябва някак си през тях да го накарам да свикне и със зарзавата. Пробвах и захранване водено от бебето - много му е интересно, маже на воля, но в устата почти нищо не влиза, а ако аз му давам зорлем 1-2 лъжички, което си е нищо. На Овко и аз им загледах биопюретата, ама тиййй да му се не види моите съмнения, са или не са...то не че на Бебивита са био де. 

Сега ми е смешно ама тогава беше голям спек. Един път си спомням за контролното на полезни изкопаеми ние сме назубрили и приготвили какви ли не пищови с тонове, залежи, калоричности, % съдържание на метали, находища...абе знаеш тя тая тема си е като да назубриш телефонния указател на София...и тя влиза, хили ни се и дава тема "докажете, че полезните изкопаеми са резултат от сложното развитие на релефа - можете да ползвате всякаква налична литература, знаете библиотеката е по коридора към учителската стая в дясно"...и си излезе....и се върна след 2 часа. А ние
Много обичаше да ни провокира
"докажете, че каменните реки на Витоша са морени" като предварително ни е показвала диепозитиви на Бъндеришките морени и на реките, и ние като гарджета се напъваме да доказваме, ама те не саааааа...и като ни подбра пак кога сме щели да се научим да мислим критично и градивно и да сме уверени в знанията си, и като имаме съмнения да си ги отстояваме....абе беше пълен цирк. А пък аз както и живях на общежитието на Попа дето сега е бирария Бохеми...и много хубави спомени имам от този ми житейски период. 

Купешките зеленчукови пюрета са по-безвкусни от домашно приготвените, аз затова гледам все нещо да приготвя у дома, но камерата ми е натрупала доста лед от постоянното отваряне и затваряне и сега ще минем само на купешко, докато размразя и изчистя.

Пей бре момиче, пей! На мен като ми е тъжно (или пък весело) си пускам гласа (преди беше за ужас на котката, която полудяваше и ми припяваше) сега е за смях на Косара и Сузи, които се включват

Сузи преодолява своя страх от голямата вода и скоро я виждам беснееща на брега в гонитба с вълните. Така или иначе вече я повишихме миналата седмица в Чин 'пират', защото при една близка среща с плочника едното и предно зъбче замина.... гарги-марги сега му се 'гощават'... Аз оревах света, а татко й каза, че така му е дори по-сладка - вика: "Малкото ми тролче"

Наскоро й дадох сиренце, чисто масло и сефтосахме попарата. Жълтък въведох чрез показалец
Яшничко се оказа това дете. Пюрета с месо съм заредила на бейбилов, тези без ориз и давам... съм давала, мммм - 3 пъти
Единият път по време на пътуване, че не искаше да суче, за да издържи малко повече време път.
Тогава я налъгах с шишето, а аз се цедих докато пътувахме... добре, че имахме сенници, че се снишавах всеки път при изпреварване на някоя кола

Не знам дали не сгреших. Утре пак сме при лекарката. Ей и на нея сигурно й омръзна да ни вижда, и на нас ни омръзна да ходим. Представям си картинката да се повтори - пак лекарства за гъбички, пак разболяване, пак антибиотици, пак лекарства за гъбички и така докато накрая влезем в болница или Християн стане кожа и кости.
Определено е хубаво да разпусне човек малко....
Знае си той, че като се завърти към мен се появява цица. 
То може и с лаптопа на задната седалка, но на моя батерията му държи по час и половина и ако е по-дълъг пътя не става 
Дано го хареса. 
Може просто детенцето да е злоядо, аз съм била така, на месец съм качвала по 20 гр. пък сега се чудя как да се отърва от последните 3 кила екстра 
и да се пия кафето с вас
ние приключихме вчера цял ден сме честили и подреждали с ММ прах пердета и т.н. направо се скапах от умора , а вечерта бъдещите младоженци ни дойдоха на гости много хубаво си изкарахме
чакам сватбата с нетърпение днес остана да изчистя стаята на Катето и да прередя гардероба в коридора дано ми стигне деня , че той е с шест крила направо е огромен , но пък ми събира всичките боклуци 
а и колко са ни чаровни само 
а искам днес да си оправя всичко и ако имам късмет още утре да си ходим на Батак , че ми е много мъчно за децата
Дарина ми познава гласа по телефона и се радва , радва малката душица
свекърва ми само е води за ръце и Катето казва , че вече ходила като е държиш само за едната ръка научила е да като е питаш колко ще станеш голяма да вдига ръцете на горе
нямам търпение да е видя и да е нацелувам
Еее разбира се посуквахме през два-три часа, ама то с това съм свикнала.
Ама те някой са си такива.