Отминават пролетните дъждове, октомврийче тръгва на море!

• 35 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Привееееет! Да, да, жива съм...е, не и здрва, ама то не може всичко наведнъж – много хубаво, не е за хубаво : ) Елица доооооста поболедува тази зима-пролет-лято, Борето – само 6 седм поболедува, аз ви писах, от които последните 2 – бронхиолит, а аз съм на АБ в момента : ) и ми е гадно, защото все още нямам заместено хранене : ) Яде най-много по 30-50 мл зеленчуково, плодово, а кашите – по 20 и край! Не съм въвела глутем и АМ, че нали каката ми е Мис Алергия и...страх лозе пази (вчера, милата, ми откъсна едно синьо цвете на улицата, от тези, жлъчки ли, метличинки...и го помириса и ми го подари...и след 1-2 минути като започна да киха, носът и стана като на клоун, разшири се до очите ...не знаех да се смея ли, да плача ли ...само това не ми се беше случвало с нея – иначе оточни очи, горна устна, обриви, задух...та сега й забраних да мирише и цветя и тя е много тъжна, милата...). Та сега с този АБ как ще кърмя, уж е такъв, дето можело...и ми е свиииито. А от тази 5-днева 39-градусов Т (моята, не отвън) съм толкова изтощена...гърдичките ми са увиснали като полупразни торбички прясно мляко, милите...какво суче това дете! Добре, че са каките от Лече Лигата, че те нали все са оптимисти - и да са хептен меки гърдите, и да си болен, и да си на АБ - крми и толкова Laughing
Радвам се, че ви виждам пак  Hug
Към марките на Нуриии – добавям и сирене Кърнаре (мноооого се смях с тролчето  Laughing милото! Стига с тез гимнастики, каква координация, да си натоварва ставите от малко, детенцето!!! Ще вземе да се травмира нещо...по-добре плуване, например  Peace). Пюрета – любими са ми Гербер и Нестле. А Сънвал изчезнаха ли? На Елица много ги купувах...Ганчев някак си...еми не ми харесват! Флучия, Ceca – и аз имам (за втори път) проблем с нощните кърмения...нямам спомен как се оправиха нещата първия път...май не се оправиха, просто отминаха от само себе си, дето се вика : )  Съни – Алина е прекрасна! Тя си е вече момиченце, не е бебе : ) Anbibian, и аз съм фенка на новите памперси на Пуфис!
Смуси, стискам палци и аз! Боряна няма точно режим, но:
през нощта се кърмим (престанах да гледам часовник),
около 10 – кърма
около 13,30 – зеленчуково пюре (около 20-40 мл) и докранване с кърм
около 17 – плодово пюре (40-50 мл)  и дохранване с кърма
около 21 – безмлечна безглутнова каша с малко кърма, около 30-40 мл + дохранване с кърма.
Часовете много варират.
Олееее, момичета, като гледам вие докъде сте я докарали с храненео, аз направо се побърквам...ами какво да се прави, не мога да й наливам с маркч в устатая! Все пак от 2-3 дни си отваря устичката, поне това донякде е добре!! Айде, целувки!

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 12:30 от el_bozhko

# 631
el_bozhko бързо да оздравяваш и край вече с боледуването ти, децата и всички мами и бебоци в темата  Stop

# 632
Здравейте.Аз оставих децата с баща им пред блока,голяма игра пада,не мога да ги прибера LaughingМързи ме и да готвя,поръчахме си китайско LaughingЧудех са на Боян дали да му давам,ама ще видим довечера....Алина горкичката само на мляко Mr. Green
Благодаря ви за хубавите думи за нея.Много ми е сладка тя! Heart Eyes
Днес голяма жега обаче....Пълнихме басейнчето на терасата сутринта,не сме излизали.Излязохме към 6,че то голяма жега....Ужас! Twisted Evil

Нури,много е хубава и пораснала Косара! Heart EyesПриятно изкарване на моренцето!И ние през юни бяхме за 2-3 дни на морето,но ми се ще да повторим. Grinning

За пюретата-най-много купувам на Хипп,на Гербер и Нестле също купувам.По рядко взимам и на Сънвал,Овко,на Бебевита и Семпер също.Алина не ги подбира,всичко яде и засега нямаме проблеми. Peace

За яденето: 8 часа-суче,към 10 също кърма,после към  13-13 и 30-зеленчуково пюре,в което слагам жълтък или месно пюре,редувам ги през ден.Към 17 часа яде плодово пюре,каша,кисел или някакъв "бъркоч",който съм направила аз... LaughingИ към 21-21 и 30 суче.

Цвети,радвам се,че вече приключихте с ремонтите. GrinningБраво и на Дарето за ходенето,май след Алина тя ще е следващата проходила... Wink

Хепи,според мен е по-добре количката да е с 4 гуми.По-удобно е,по-манаврени са,поне според мен.Бутала съм и триколка,и такава с 4 гуми,но определено по-удобна за мен си остава тази,която е с 4 колела Grinning

Ел Божко,радвам се,че се разписа.Стига вече с тези болести! Hug

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 20:32 от Sunny_Girl

# 633
  • Варна
Момичета, започна се...  ooooh! Днес моя хулиган ме принуди да купя шоколад(не бързайте да ме линчувате)...  Laughing Хванала съм го аз в ръце и хайде до магазина. Не щеш ли обаче нали сме бързи, палави и сръчни, веднага набара един шоколад, който така се беше размекнал от жегата и за секунди го смачка...  Mr. Green  Та се наложи да го платя и сега тати ще го яде, че аз нали не ям.
Дребосите стават все по-пъргави!  Heart Eyes
el_bozhko пожелавам ви мноооооого здраве!  Hug

# 634
Първаги са и още как! Днес без малко да подгоня Яна по терасата. Нали съм й обособила хора за игрово поле. Лази като истребител. Докатооооо станааа и тя вече пляскаше с ръце на терасата  Shocked Дано ми дойде по-бързо преградата, че да обезопася и тази точка  ooooh! Всички кабели съм ги натрупала под възглавници на пода и се чудя кога ще й дойда на ума просто да ги отмести  Crazy
Как опазвате телевизорите от бебоците. Ние тепърва ще си купуваме телевизор и се чудим от сега къде ще го денем. Вече мисля да го окача на стената като картина на високо  Crazy

В какви пози спят вашите бебоци?
Някой ползва ли възглавница?
Яна спи във всевъзможно пози, но направо ме разбива като легне по корем и си сгъне краката отдолу, а дупето й щръква  Shocked Непрекъснато се търкаля по наште възглавници, когато я вземем да спи при нас, често ляга на възглавницата до мен, а обиколника, който вързах уж да не ме вижда през решетките, сега й служи за възглавница  ooooh! Знам, че е рано и преди 1 годинка не трябва, ама тя си търси и това спане, изкилиферчена в някакви странни пози, малко ме притеснява.

# 635
Здравейте, момичета!

Смуси- Кали яде 5 пъти на ден, два от които са пюре. На обед редувам зеленчуково с жълтък и сирене ( скоро май не съм слагала сирене,  да взмеа да сложа) и месно. От тях изяжда по 130 грама и после и давам плодово пюренце, всеки път разли4но изяжда, та на обед и се събира по около 170-200 грама. Вечер или след обед яде плодово пюре с каша пак по толково, около 200 грама. Сутрин, след обед и вечер мляко, всеки път разли4ни коли4ества. Дневно и се събира по около 750-850 грама общо храна.
Хепи    - споделям мнението на Съни, че коли4ка с 4 гуми е мнооого по-удобна. Нашата е такава и аз съм много доволна, комбинирана е и не смятам да я сменям.
CVM-Браво на вас за ремонта Hug Много труд сте хвърлили, но пък сега ви е хубаво и чисто. Май, май, Дарето ще е второто проходило детенце след Алинка ooooh!
Снощи гледах снимките в албумчето. Мнооого са ни хубави децата Hug Hug Hug Само за гушкане и целуване са Hug Hug Hug
Днес да ви похваля Кали- 4 пъти я слагах на гърне и 4 пъти имаше попадения. От както се е родила това и е първия ден без наакан памерс, ака си три пъти в гърнето Sunglasses Sunglasses Sunglasses Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug
Ел Божко- Никакви болести вече у вас! Hug Hug Hug Peace Peace PeaceРазписвай се по-често Hug
Това е за сега от нас с Кали.
Приятна вечер на всички Hug

# 636
Запалила съм свещите и съм си сипала водка с вишни ама нещо не ми върви пиенето без вас  Mr. Greenта минавам да ви видя , че чак в понеделник пак утре рано рано при  децата  newsm44 ММ днес ми вика „ утре да идем да видим децата“  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  в първия момент реших , че се шегува с мен , казвам му ама как така да ги видим ние си ги взимаме  ooooh! той завалията самосиндикално си решил , че ще стоят цяло лято там понеже било по добре да стоят там от колкото тук в тия жеги и тоя мръсен въздух  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! на мен ми увиснаха ченетата , но се разбрахме , че сега си ги взимаме към края на месеца пак ще ги оставим за една седмица и така някой ден ще ме умори тоя човек вярвайте ми момичета  ooooh!

Анбибиан и Дарина спи много интересно винаги си вдига краката на гори как не и умаляват не знам или е разкрачена  Mr. Green и винаги нещо трябва да стиска в ръцете си  Heart Eyes

Съни нищо чудно Дарина да е следващата проходила Катето проходи точно на 9 месеца

Ел Божко привет радвам се че се разписа и стига с тия болести бързо оздравяване  Hug

Петкова ми то детето знае какво да си купува  Mr. Green и Дарина така прави винаги посяга към което не трябва  Heart Eyes
в тоя ред на мисли да ви кажа имам една съседка детето и е на година и два месеца от четвъртия месец е на обща храна  #2gunfire и днес ми се похвали как вчера и купила прясно мляко с шоколад и колко го е харесало детето  #Crazy само ми се подиграва как съм хранила Дарето  #2gunfire #2gunfireодеве е гледам седнала на сладкарницата и му дава еклер и то сметаната на еклера  #Crazy идва ми да и тегля една лекция ама в следващия момент си казвам , че няма смисъл на безмозъчно мозък да наливаш  Shocked

Пожелавам ви приятни и прохладни почивни дни ние живот и здраве в неделя ще се върнем и в понеделник ще ви пиша за новите магарии на Дарето  Crazy

# 637
Здравейте и от нас Hug

Ние преди малко се прибрахме.Бяхме на двора, правихме си барбекю, пийнахме на прохлада , ей голям кеф Mr. Green Самито и той много дивя с паяка на двора, голямо обикаляне беше.После заспа, като се прибрахме се събуди, смених му памперса и пак откърти Grinning
За спането, не му слагам още възглевничка.Спи във всевъзможни пози - надупен/тази ми е любима/, с вирнати крака.Въпроса, е че докато заспи голямо ровене и пълзене пада и катерене по мен или баща му, докато не каталяса и чак тогава заспива ooooh!

CVM, Наздраве Drunk Радвам , се че приключихте с ремонта и ще си вземеш дечицата утре.

Тони, браво за попаденията Wink

Много са ни следки всички бебчовци в албумчето Heart Eyes

За яденето - в 9.00 - мляко с бисквити, попара или нещо друго;
13.00- манджата от кухнята
17.00- десерта от кухнята
19.00- супичката от кухнята / от супата и основното изяжда половината, а десерта почти цялото бурканче/
21.30- Ам 210мл. - Не си е променил количеството на хапване от жегите, то и тук на морето не са чак такива жеги де  Mr. Green

Хепи и според мен е по-добре с 4 гуми Wink

Хайде чао за сега, отивам да си поизпия биричката  Laughing

# 638
Привет от нас с Плами и слънчев Обзор...Много е красово тук...а хотела надмина очакванията ми.Плами се размазва от кеф,в началото малко я беше страх от шума на вълните,но вече свикна.Баткото по цял дел е или с аниматорите или с мъжете на плажа.Всяка вечер има различно представление,а тази вечер и дискотека на плажа.С моя мъж си допиваме питиетата и си лягаме.единствения недостатък е Че кака сийка,т.е Пламенка заспива късно,а сутрин няма търпение да се събуди Mr. Green,но пък през целия път до тук 4 часа с почивките спа Mr. Green Зъби още няма,но се пуска вече няколко пъти и се задържа права за по 3-4 секунди.
Смуси,дано вземете най-правилното решение за Миа,а относно яденето -нашето в момента е доста хаотично и определено в много малки количества.Общо взето яде 2-3 пъти на ден ам от 100 до 180 грама,сутрин яде попара  с 2 сухара и на обяд зеленчуково или месно пюре.Слеед обяд преди или след млякото й давам пресен плод.

Спи общо взето или на една страна или по корем,но пък ми е много смешна седнала-единия крак напред,а другия назад.

Благодаря на всички ,които включиха по питанката ми за витамин Д  bouquet

Лека нощ!

# 639
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес сме ранобудни. Йоан и той се върти в леглото и заема какви ли не пози докато спи. Постоянно го намествам. Любимото ми е като на сън се обърне по корем и тръгва да лази.
Сега го тупнах на баба му, която измрънка, че не може толкова рано да се събуди. Но трябва да свиква.  Mr. Green Да видим днес как ще му се нареди режима. Вчера от 2 следобед до 7 вечерта не спа. След това на тагадък яде и го къпахме.
el_bozhko, скорошно оздравяване. Hug

Лек ден ви желая.

# 640
Здравейте и от нас с Дани HugНе съм писала отдавна, но Дани хич не ми оставя време, а като спи гледам да свърша работата си из къщи или поспивам с него Mr. Green
Ние понастоящем сме на почивка с баба и дядо в "невероятния" град Стрелча. Аз скучая, но на Дани му е кеф, има за пълзене, има си басейнче, много деца и спи като къпан два пъти по два часа на ден, пу-пу Mr. Green После се прибираме за малко в Сф и пак ще ходим на планина, а август ще се инсталираме в Кранево на море( Зелда да очаква включване от нас Stop)
Гледам за яденето си говорите- като гледам режимите ви, ние сме мнооого хаотични. Кърмим се на ставане, преди и след всяко спане, на лягане и още поне два-три пъти прецоква през деня. Сутрин яде каша с плод, на обяд пюре и следобед пак каша или плодово пюре. Ние като се храним, ръфа хляб, кокали, смуче месо, стиска диня или пъпеш или каквото става за него:) Вода не иска да пие и толкоз #Crazy
За спането- най му е кеф по гръб с крака отгоре ми Laughing или гушнат в баща си.
За инатенето- при нас е страшно- не стане ли по неговата почва да плаче, блъска с ръце и посяга да ме хапе с беззъбата си муцунка #CrazyМомче с характер си отглеждам. Освен това е лепнат за мен и никой не може да го пипне- иначе се смее на всички, научи се да маха за здрасти и маха на всички, подвиква им, много досажда, само да не го пипат Laughing
Не виждам да проходи скоро- изправя се отдавна, пуска се, но като иска да се придвижи го прави с пълзене, много е бърз.
Това е от нас засега, хубаво лято на всички!
На болните бързо оздравяване Hug

# 641
Привет и от нас с Жорчо,
от днес сме с новите Пуфис, но доста шаренки ми идват. Не знам дали бих купила пак. Иначе ги взех от ХИП за 24 лв, че с билетите за метрото до ДМ пак толкова щяха да ми излязат.
За храненето - сутрин цока, след час плодова каша на Хумана, след 2 часа зеленчуково или месно пюре, преди следобедния сън цока, като стане плодово пюре, надвечер цока и преди сън цока, цяла нощ цока.... И така явно цока ни е любима дума  Laughing
Днес му купих козе сирене на Маджаров и като се обезсоли ще го въведем и него. Иначе да чукам на дърво си хапва детето, всички пюрета яде, нищо не ми е отказал, но аз все немски манджи му взимам  Grinning
За количката - твърдо на 4 колела, с едно Куини триколче щях да изспия дъщеря ми.
Ел Божко, бързо оздравяване на всички у дома!

# 642
Добри ютро, както казваха в един любим сериал : ) Анибибиан, и Елица точно така спеше, а Борето спи по гръб, тя ми е по-лежерна...Вчера нито веднъж не се разплака това дете., тъкмо се бях притеснила (тя по принцип си е такава), добре, че кака й се върна от ДГ и я награби и малката взе да мрънка, че да се успокоя, че и моето дете реве : ) Ивета76 на море, а? Аз ви изпуснах кой къде е : ) И питиета си пиете...Браво, как успявате! Анбибиан по Рила ходи, по разни езера, другите на палатки...не, то и ние много пътуваме, почти всеки уикенд сме някъде, но тези болести ме размазаха.
Някоя от вас спала ли е с бебчо вече на палатка? Как е? Мислим септември да опитаме за няколко дни а къмпинг в Гръцко : )
Ивета76, какъв е този хотел с аниматорите...предствих си за миг как Борянка седи кротко и усмихнато на плажа, Елица се забавлява с аниматори, а аз пия някакъв коктейл (cmv, каква е таз водка с вишни, марка някаква, или ти сама си я правиш ; ) ) и си гледам слънцето през ходилата : ) а ходилата ми са, представете си, с маникюр...имам предвид, в мечтата ми ...cmv, твоят мъж май майтапчия си пада : ) забавлява те, викаш : ) Анбибиан - според ортопедите възглавницата на детето трябва да НЕ е ниска, а да е висока колкото е разстоението от вратлето до рамото, ако ме разбираш, т.е. доста по-висока от нормалните представи...поне според някои ортопедични школи (според тези на Военна болница, като автоматично предполагам, че Горна Баня ще са против, защото те са винаги на различни позиции : ))) Когато обаче пробвах Елица да спи на толкова висока възглавница, тя просто си слизаше от нея...та така.

# 643
Здравейте,момичета.И днес е много топло ConfusedИзлязохме към 9 и 30,прибрахме се в 11 и 30,а вече беше започнало да става бая жега...Децата преди малко заспаха,аз минавам да ви видя и отивам да готвя и оправям вкъщи,че...
След обяд след 18 часа ще направим още една разходка на хладно в парка.

Петкова,свиквай. GrinningМного се смях с Дани,макар че на теб сигурно хич не ти е било до смях.Боян много обичаше да прави така като влезем в някой магазин.Един път направо си открадна едни мокри кърпички от Била.Докато съм му избирала козметика,той си харесал едни кърпички в шарено пакетче,защото естествено шаренкото много го привлича,аз не съм го видяла и той си ги взел човека....Излизаме навън,вадя го от количката и гледам под дупето му едни кърпички,а пакета олигавен и оръфан ooooh!Та се връщах вътре да ги платя....И друг път се е опитвал да прави такива номера,ама след този случай като плащах на касата,винаги оглеждах да не е взел и той нещо.Та така си пазаруваме заедно ние LaughingИ сега е така,като влезем в магазин,той си взима каквото му хареса и си го слага в количката....Понякога оставам доста изненадана като започнат да ми маркират продуктите на касата и се чудя това мое ли е,не е ли,от къде се взе... Mr. Green

За спането-не,не спи на възглавница.А за позите-аз я слагам на една страна,но тя се върти винаги по гръб или по корем,така й е най-удобно явно.Вчера след обяд беше заспала в много странна поза,беше си повдигнала коленцата и дупето нагоре,а главата забита в матрака. Rolling EyesКак й е удобно не знам.А сутрин редовно вадя крака от решетките,все там си ги завира...

Тони,браво на Кали за постиженията с гърнето Grinning

Ауу,Цвети,какви неща пиеш ти,а? LaughingА нас да ни почерпиш няма ли LaughingАз снощи бях на джин с фанта LaughingДопи ми се и реших,че ще си пийна малко.А ММ все ме бъзика,че така и не се научих,че джина се пие с тоник,а не с фанта Laughing

Иветка,приятно изкарване на моренцето.В кой хотел сте вие?И ние май ще ходим отново на море,но изобщо не сме се ориентирали къде ще е ....А хотела в Св.Влас не ми хареса,нямаше дворче и място,където да играят децата,а аз точно това искам....Да има зеленинка,дворче,място за игри,място за кафенце и т.н.

Флучия,хубаво ли е сиренето на Маджаров?И аз трябва да въвеждам сиренето,но се чудя как и с какво...Мислех да й дам домашно козе сирене,но се отказах нещо... Rolling Eyes

Ел Божко-Звездичкова е спала с децата на палатка май,има снимки и в албумчето.Много са готини,питай нея. Simple SmileНо според мен би било доста добре за децата,аз също искам да ги заведа моите,но на този етап няма как да стане...Пък и мен малко ме е страх от разни гадинки...и змии най-вече.  Embarassed

Онзи ден видях змия до Лидл и ако знаете с каква скорост се разтичах с децата,а приятелката ми отзад стои като препарирана,не смее да мръдне.После като се успокоих  се обърнах да я видя,а тя милата като статуя стои,а децата се чудят какво става.После ми обясни,че аз съм бягала и змията е пълзяла точно до мен....Ъххх,направо откачих.Беше ужасно,още не мога да се отърся от това преживяване. Close

# 644
el_bozhko, много болести при вас, много алергии- направо ужас. Но не се притеснявай толкова, че нямате заместено хранене. И Християн все си иска мляко. Само след кашата не иска. Мъжа ми все повтаря, че ще стане на 1 година и ще пие само мляко, а не може така, но аз му викам каквото иска - това да яде. Като му се пие мляко, мляко ще пие.  Laughing По-бързо да се оправяте, че е ужас с тия болести.

Тони, браво за попаденията в гърнето. На мен вчера ми донесоха новото гърне - доста по-голямо и интересно е от старото. Дано да седи в него, но засега не мога да стигна да го измия.  Laughing

cvm, много романтично сте я подкарали. Ох, да имаше кой да вземе за малко Християн, но на никой вяра нямам, че ще се грижи добре за него и все си го пазя сакън някой да не го вземе.  Laughing

ЗА спането аз слагам възглавница на Християн откакто стана на 4 месеца някъде, че постоянно се въртеше в кревата и не можеше да си намери поза. С възглавницата почна да спи по-кротко, но наскоро този период почна да се повтаря и се чудя дали възглавницата не му е станала вече много малка и ниска. Взела съм на Чико тази след 3-ти месец против задушаване. Много бързо се сплесква и става все едно е почти без възглавница. Но без нея пък много се върти. Напоследък спи при мен обаче понеже много се буди и реве през нощта, предполагам заради зъбите. Та го намирам в какви ли не пози. Заради него мъжа ми през нощта ходи да спи в кухнята.  Laughing Е протестира, но какво да прави.

АЗ да побързам, че току-виж моя синковец се събуди преди да си свърша работата, но първо да отпочина малко на компа, че не ме е оставил до сега.  Whistling
Та не ходихме до педиатъра понеже нямаше какво да види. След 1 ден мазане с крема за подсичане на Нивеа бяха минали всички бели точки или пъпчици, но все още е малко грапава там кожичката. Явно този крем е доста ефективен за моя почуда.  Rolling Eyes Ако пак излезнат, тогава ще ходим. Засега е добре бебунчо освен че не иска да хапва пюрета. От кухненските манджи само пилешката супа и спанака с телешкото яде по 10-ина лъжички. Иначе другите изобщо не ги иска. На десертите прави все едно ще повърне, но и те са отвратителни, както вече писах. Толкова са редки, а той такива редки храни не яде откакто стана на 6 месеца. Тази храна от кухнята е толкова рядка, че хич не си представям дете на година и половина да яде от нея, камо ли дете на 3 години.  ooooh! Поръчах за половината септември и ако пак не иска да яде, повече няма и да взимам. Ще минава на обща храна, за чиято цел имам цяла книга с рецепти за деца над 1 година, а самите манджи могат да се ядат от цялото семейство.  Grinning А дано успея с кулинарията.   chef

Иначе изследванията са ми горе-долу. Нямам диабет, захарта ми е в нормите, хемоглобина ми е 107, а желязото 23, но не виждам нещо притеснително. Това е от таласемията. Обаче в урината имам белтък и това ме кара да се притеснявам. Четох, че може да е от стрес, физ. натоварване или проблеми с бъбреците. Е напоследък живея в постоянен стрес и ужасна умора, но то няма как да е иначе. МОже и някоя болест да се отключи.  Confused

Лошото е, че въпреки че на гинекологичния преглед се установи, че всичко е наред и цитонамазката ми е добре, пак продължават проблемите с моя цикъл. Е то сигурно не е тук мястото, но ако някой е имал подобен проблем да казва. 10 дена след като ми мина, пак ми дойде.  Shocked И преди ми идваше помежду циклите за по 1-2 дена заради което и тръгнах на лекар, но сега направо си ми дойде. Гинеколога каза, че може да са ми разбъркани хормоните. А нищо чудно. И без друго съм станала ужасно, ама ужасно агресивна. И мъжа ми все казва, че трябва да пия хормони понеже като бях бременна бях много добра и кротка и все ми напомня колко бях добра тогава. Ама тогава станах и много дебела. А не бих пила хормони, ако има риск да кача пак 25 кг за отрицателно време. Аз едва ги свалих, че сега съм на килограмите от преди да забременея. А да не говорим, че за да стана от преди да срещна мъжа ми, трябва да сваля още 5-6 кг. И тамън сега се зоря и тях да сваля, има си хас да почна да качвам - кошмар.  #Crazy Та гинеколога ми каза, че ако продължават тези проблеми, пак трябва да отида и евентуално да правим други изследвания. Пф, отгоре на всичко пак ме нападнаха пъпките и е някакъв кошмар. Имам чувството, че няма да изляза от пубертета та нищо чудно и хормоните ми да не са наред.  Thinking

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 16:08 от HAPPY_QUEEN

Общи условия

Активация на акаунт