). Пюрета – любими са ми Гербер и Нестле. А Сънвал изчезнаха ли? На Елица много ги купувах...Ганчев някак си...еми не ми харесват! Флучия, Ceca – и аз имам (за втори път) проблем с нощните кърмения...нямам спомен как се оправиха нещата първия път...май не се оправиха, просто отминаха от само себе си, дето се вика : ) Съни – Алина е прекрасна! Тя си е вече момиченце, не е бебе : ) Anbibian, и аз съм фенка на новите памперси на Пуфис!
Приятно изкарване на моренцето!И ние през юни бяхме за 2-3 дни на морето,но ми се ще да повторим. 

Браво и на Дарето за ходенето,май след Алина тя ще е следващата проходила... 

Днес моя хулиган ме принуди да купя шоколад(не бързайте да ме линчувате)...
Всички кабели съм ги натрупала под възглавници на пода и се чудя кога ще й дойда на ума просто да ги отмести 

Знам, че е рано и преди 1 годинка не трябва, ама тя си търси и това спане, изкилиферчена в някакви странни пози, малко ме притеснява.
Много труд сте хвърлили, но пък сега ви е хубаво и чисто. Май, май, Дарето ще е второто проходило детенце след Алинка 
Само за гушкане и целуване са

Разписвай се по-често 
ММ днес ми вика „ утре да идем да видим децата“
в първия момент реших , че се шегува с мен , казвам му ама как така да ги видим ние си ги взимаме
той завалията самосиндикално си решил , че ще стоят цяло лято там понеже било по добре да стоят там от колкото тук в тия жеги и тоя мръсен въздух
на мен ми увиснаха ченетата , но се разбрахме , че сега си ги взимаме към края на месеца пак ще ги оставим за една седмица и така някой ден ще ме умори тоя човек вярвайте ми момичета 

и днес ми се похвали как вчера и купила прясно мляко с шоколад и колко го е харесало детето
само ми се подиграва как съм хранила Дарето
одеве е гледам седнала на сладкарницата и му дава еклер и то сметаната на еклера
идва ми да и тегля една лекция ама в следващия момент си казвам , че няма смисъл на безмозъчно мозък да наливаш

Радвам , се че приключихте с ремонта и ще си вземеш дечицата утре.

Не съм писала отдавна, но Дани хич не ми оставя време, а като спи гледам да свърша работата си из къщи или поспивам с него
)
Момче с характер си отглеждам. Освен това е лепнат за мен и никой не може да го пипне- иначе се смее на всички, научи се да маха за здрасти и маха на всички, подвиква им, много досажда, само да не го пипат

Много се смях с Дани,макар че на теб сигурно хич не ти е било до смях.Боян много обичаше да прави така като влезем в някой магазин.Един път направо си открадна едни мокри кърпички от Била.Докато съм му избирала козметика,той си харесал едни кърпички в шарено пакетче,защото естествено шаренкото много го привлича,аз не съм го видяла и той си ги взел човека....Излизаме навън,вадя го от количката и гледам под дупето му едни кърпички,а пакета олигавен и оръфан
Та се връщах вътре да ги платя....И друг път се е опитвал да прави такива номера,ама след този случай като плащах на касата,винаги оглеждах да не е взел и той нещо.Та така си пазаруваме заедно ние 
Но според мен би било доста добре за децата,аз също искам да ги заведа моите,но на този етап няма как да стане...Пък и мен малко ме е страх от разни гадинки...и змии най-вече.

Поръчах за половината септември и ако пак не иска да яде, повече няма и да взимам. Ще минава на обща храна, за чиято цел имам цяла книга с рецепти за деца над 1 година, а самите манджи могат да се ядат от цялото семейство.
А дано успея с кулинарията. 
Та гинеколога ми каза, че ако продължават тези проблеми, пак трябва да отида и евентуално да правим други изследвания. Пф, отгоре на всичко пак ме нападнаха пъпките и е някакъв кошмар. Имам чувството, че няма да изляза от пубертета та нищо чудно и хормоните ми да не са наред.