До сега съм й давала банан, праскова и днес й дадох един макарон. Тя отхапа малко, останалото стри в ръка, така прави и с банана, само прасковите ги смуче, дъвче и накрая плюе люспата. Веднъж й бях дала и съвсем малко хляб и него го усмука и изяде. Иначе й давам само бебешки пюрета и каши, а майка ми моля ви се ми вика, че на нейна позната на бебето, което е 1 месец по.малко от Яна му давали закуска и що аз не съм й била давала
Кога щяла била да се научи да яде всичко
Ми когато - тогава
Да не сме на маратон
Пък свекито само разпитва и вика - аха, аха, ама не смее да дава съвети
Вълшебен е, и въпреки че Елица се влияеще добре от Бочко (подсушаващ), а Боряна се обрива т Бочко и я мажа с Павлодерм (много мазен), въпреки че се влияят от различни неща, и при двет, когато са се подсичали, този крем от аптеките е вършил чудеса! Така че отиди в аптека, в която го приготвят и им кажи - крем против подсичане. Иначе горещо препоръчвам баните със смрадлика и голо дупе, колкото се може повече : ) 

Не знам каква е тази фаза, хем ми е смешно, хем не искам да свиква така.

Ох, за пюретата направо не знам. Той нашият каши хапва, но по 5-6 лъжички и само, ако са с кърма, с вода им се муси. Дано скоро да проядат.
за пръв път от раждането си и си остава като миналия месец 7500 грама, но на сантиметри е пораснала с 2 сантиметра и в момента е 77. Не мога да кажа, 4е е злоядо дете вникакъв случай. До сега не е отказвала нищо от предложената и храна и си яде около 750 грама на ден общо количество храна, ама е тоооолков подвижна, да ми е жива и здрава, че все едно има моторче на дупето. Педиатърката изобщо не се впечатли, че не е наддала, каза, че е от жегите и че детето расте повече на височина, ама на мен ми се искаше да е качила някое грамче все пак.
Аз веднъж и поръчах на Кали от там, хареса ми как готвят, но менюто от 6 до 10 месеца ми се видя пюрето мног оте4но и тя мног осе капе с него, та за утре мисля да и взема това за от 10 месеца до 3 годинк иза проба.
От два дни яде пъпеш след обед между храненията и мноого и харесва, утре мисля да и дам диня да видим как ще се приеме 

Важното е, че на см е пораснала. Според наистина по-добре поръчай от за по-големите храна, за да е по-гъста. Миа яде от кухнята за деца над 1 година.
Коколинчо все още не се изправя и не лази, той и по гръб не може да се обръща. Но по корем няма проблеми да стои и даже го гледам, че на моменти вири гъзето. А като му сложа бибата надалеч и с някакви влачения и търкаляния а стига, но е далеч от същинското пълзене.
Не знам как така се излъга, но си го хапна все едно, че досега все такова си е ял.
Дали това е светлинка в тунела
Това пюре е 220 гр и ако трябва ще го разреждам с вода и тамън за две дози ще става, което си е направо супер, ама дали е било инцидентно или все пак е харесал вкуса. 
Пих Цистостоп Рапид, 2 опаковки Уринал акут, сега пия Урофит и няма ефект. Днес доки ми обеща,че утре почваме с гинеколкога и няма да се спрем, докато не открием причината. Лошото е,че аз като пийна но-шпа, отпуска ме и си викам,че нищо ми няма и така вече бая време мина! Ама утре вече се взимам в ръце
Добре, че пратихме Лили на лятна занималня, та да почна да обещавам такива работи
Лили така ми беше скъсила животеца и като гледах другите бебета в паркакак отварят усти, още повече се сдухвах. А това, за хемоглобина, не го мисли, понеже на една моя приятелка всички роднини и натресоха вината, че понеже го кърмела детето и то затова не щяло други храни, демек тя му сринала там не знам си какво
Давай му да яде, каквото обича и да не ти пука! За разните бейби лед и ПЗ вече няма да лобирам много, понеже Юлката така свикна да яде каквото и ние ядем,а ние свикнахме да не и отказваме и продължението с дисбактериозата, кандидозата и обривите вече го знаеш. Така че си прецени 
Иначе и на нея и беше любопитно да види как ще стане естественото отбиване, ама не издържа! Аз в такива ситуации казвах на Лили, че мама не е биба
Той е малък още, ама......
А ти не се коси, че Кали не е наддала. Тя е голяма вече, шава много и можеш само да се радваш,че хапва добре, пък не дебелее
Баба ми всеки път ме пита какво съм готвила за вечеря. Аз си мислех,че гледа да върви разговорът, пък то какво било! За целта др. път ще и кажа,че съм купила 2 пакета чипс и 3 бири и това е
Аз така им сипвам вече на моите хора! Те се хилят, не ми се сърдят и спират с даването на акъли.Ако искаш,пробвай тази тактика върху свеки 

Ама всъщност е логично да храним децата си с традиционната българска кухня, която е закодирана в гените ни, а не с разните му там американски и немски буламачи
През деня се кърмотим през 2 часа, пиша в памперсите, явно не е обезводнена
А за хемоглобина, нашия падна наистина, но съм убедена, че не е от храненето, а от поредицата стомашни проблеми и нарушената чревна флора. Четох из тия материали(дето някой, който не помня и да ме извинява, ги публикува в групата), че при нарушена чревна флора по една или друга причина организма не може да усвоява качествено желязото и се развивало анемия. Педи го потвърди. 

Да не говорим, че с идеята да изяде някой друга лъжичка слагам храна в лъжицата и му я подавам, а той докато я огледа хубаво всичко е паднало и лапа празна лъжичка.
Иначе много се смях как кудкудякате, че и ММ така прави като се отчаям. Че и му се отдава!
Споделяй как върви, някой трик нещо!
Майтапа настрана чувала съм(дано скоро и да го изживея), че майчетата ги правят с от 2-4 сухара. Явно си е до дете.