Коремче? Зъби?
Като порева известно време я върнахме в леглото, пуснахме й Софи (една музикална светеща играчка), дадохме й бибата и едно парцалче да дърпа (тя обича да мачка, да дърпа и да си търка очите с нещо като заспива) и така заспа. След час се повтори същата история
Че и подсмърча като реве. Иначе няма хрема, няма температура, през деня е весела, само нощно време предните дни много се въртя и все спеше на късото на леглото, с крачета стърчащи между решетките
ззздравейте! бабата взе дечицата за разходка и на мен ми някак странно широко около врата (буквално)... и краката...

Страхотен клип! Честит рожден ден Зелда! Весело празнуване! и така и така съм подхванала удивителните - Гръбчето, вратлето на Стела са много вкусни!
Питам аз къде е поканата за еко-био-земно-зарзаватно парти и как така ще се скатаваш?

Съни имаш и от мен поздравления за слънчевата си усмивка! А Боян май е точно копие на баща си
Много сте хубави!
... Преди няколко седмици си шептеше нещо на играчките - съвсем като заговорник, сплетничар, но сега и това престана и е само на крясъци. Единствено подражава, като се опитва да 'пее' със сестра си, когато тя изнася "аз кокиченце съм бяло..." във фламенко стил.
.
Върнахме се с две чанти летни дрешки от племеничката ми, почти като нови са.
Захранихме се и с черешки. Иначе със захранването сме доста назад, но се надявам след ваксините постепенно да започна да въвеждам нови храни. 

И аз ще кача някоя друга нова снимка
сега чакам Дарина да се наспи не смея да мръдна от леглото и каката е закарах на училище и дадох инструкции
дано свършват вече тия трусове , че много ме е страх ама много 
много здраве ти желая , щастие и любов
страхотни сте
малко хляб и сирене
Днес тук имаше слънчицеее
Направихме си с Алинка една хубава разходка и се прибрахме преди малко. 

И честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие,любов!
И да си все такъв готин и весел човек!

Пожелавам ти да имаш вдъхновение за много дрешки за любимите хора и украса за дома! А и за всичко друго с което се захванеш!
)
тъкмо хем децата ще се забавляват, хем аз ще се видя с колегите.
Съни, косата ти много е пораснала и сте много сладки с ТМ.Препоръчани теми