Много мрази да е в легнало положение и реве истерично докато не го изправя. Вече го мажа прав, само памперса не мога да сложа докато е прав, а мисля че с памперс гащи ще стане. Но зависи дали ще ми харесат и като издръжливост, цена и т.н.
След дъжд качулка, както се казва. 
). Та съм чела, че не е добре да става през летните горещини, защото има по-голям риск от чревни инфекции. Най-добре да се изчака разхлаждане. Примерно в някой по-хладен летен период или есента. 
). 

И понеже не съм я учила на такива неща, те си дойдоха като част от развитието на потребността и от общуване

, по-скоро, не защото мисля, че ще го повтори, за защото му е интересно като му чета приказки и като му издавам звуци:)
И като види котета на улицата, много им реагира.
Скрили сме се на сянка и не мърдам никъде...
Поне до 16ч. А и толкова съм изморена от вчера, че няма накъде повече. Вчерашния ден започна в 6.30 и минавайки през ХЕИ, разходка, АГ (че станах леля
) , лабораторията да взема кръвните изследвания(за които като ни боцкаха в четвъртък оревахме света), събиране на багаж и 3-4 часа път с дете, на което грам не му се пътуваше, завърши към 12ч.
Освен с радостната вест за малката принцеса, мога да се похваля, че хемоглобина ни се е повишил и е 99, а желязото е 9.98(даже не знам колко трябва да бъде при бебета) , което на фона на това, че често забравям Малтофера(нали хич не ми се иска да тъпча детенце с лекарства) е супер! Еее трябва да продължавам да го давам.
Иначе и аз съм се чудила като теб, ама честно казано обикновено си плащам и дотам. Последно си пуснахме май цилаб се казваше
самосиндикално като си го платихме, че не можело в един ден да ни дадат направление за кръв и такова за микробиология..
А на теб браво за упоритостта в тренировките. Аз все се заричам, че ще правя упражнения(идеята е за стягане, не за отслабване, че и без друго съм -5 от преди да забременея) и все нищо не правя.
И то се подлъгаме така
Ейй нямаше такава радост като не просто му потопихме крачетата, ами го вкарахме барабар с нас навътре. 

Но това ни най-малко не ме притеснява. 
не знам.
Как може да има толкова смотани лекари, обожавам нашата неонатоложка, но за съжаление трудно човек попада на такива лекари. По този повод мисля да отидем при още един, два ендокринолози за мнение
Някой, ако има наблюдения за добър детски ендокринолог, моля да сподели.
), или някой е болен...не мога да направя повече от 4 тренировки месечно, а зимата бях по-редовна. Зарибих се от един форум в БГ-мама, тренировки в домашни условия, и от там си дръпнах доста тренировки, най-вече ми харесват на Джилиан Майкълс, има и супер леки, има и супер натоварващи и в зависимост от нстроението. Но аз, мила силви85, за разлика от теб съм ел_божко76 : ) и правя упражнения по-скоро с рехабилитационна цел : ) но след това не ме боли врат и кръст : ) Пък и не чувствам толкова много това женствено полюшване на бедрата, като вървя - по-стегнатички са : ) Ти какви упражнения правиш? Браво за 3-те килограмчета!!!
Разгеле! С малко овесена каша - Бпорянчето друг път просто не яде, но този път искрено възнегодува! Маха ръце, ръмжа, прави сврхпугнусени физиономии и на 4-тата лъжица се отказах...
когато вече не ми трябват...Успех!
, но ще го преборя:) Тренирам на кростренажор, но с костюм сауна от Кауфланд. Ефекта без него не би се постигнал. По едно време бях се захванала и с коремни преси и от утре ги подновявам:)
Неговите номера са свързани с предметите наоколо. Научи се да отваря и затваря вратата на раклата, сам се люша в кошарата като застане на 4 крака. Иначе не дава боц, пет и т.н.
Вече ще взимам по-безизвестни марки. Имам чувството, че тези известните само си плащат за разни етикети, а нищо не предлагат. Бях купила едно Фермерско мляко, което киселеше и повече ми хареса. Ей какви боклуци ядем, ужас направо!
Аз доколкото знам след 7 мес. може да се дава типов, а след 10-ти пълнозърнест. Даже миналата седмица давах пълнозърнест на малкия - хареса си го. Ама колко е пълнозърнест вече е друг въпроса. Той и без друго малкия само хляб набива напоследък.
и хляба поне с маргарин и чубрица ще го мазна. Малкия хапна и попарка с апетит, май почва да се разяжда. Може би му мина страха от лекарствата или просто тези храни му харесват за разлика от други?!
) и разгърдени блузи.
В началото ми беше много неудобно да ходя така, но после спря да ми пука. Ако не е той, никога няма да обуя такова нещо. Отзад целулит, сланинки се люшкат, ама той упорито ме убеждава, че ми стоят добре.
Дали не е решил да ме прави да изглеждам смешна?!
Бях се засилила да купувам Хаук Малибу, но след доста отрицателни отзиви се отказах. Макар че все още се чудя, че и са по-евтини. Сега се силя на ABC , но много стари модели понеже не мога да си позволя нов. И те така те - премеждия. 

А уж я оставям да спи само по боди,завита с чаршафче и спим на отворен прозорец....и пак е топло и се поти,не знам вече какво да правя...
срещата беше във Велинград горе долу мина добре малко беше скучно и в 1ч. се прибрах .
ходи си като голяма още малко и сама ще се отпусне
Препоръчани теми