И вчера го направи тоз номер, но беше по-лекичко та не му обърнах внимание и реших, че е случайно...ама нищо случайно нямало.
Следобяд сме на консултация и направо му взимам пуйковата супа на гербер, въпреки че има много неща в нея дето не е ял, пък да видим.
? Хора, които не приемат храна, а живеят само с енергията от слънцето?

Обаче много ми олекна. Изписа крем против подсичане Бепантен и калиев перманганат и каза, че най-вероятно е от жегите.
Но не си личи нещо да им има.
Просто не знам.
Взех едно от любимите пюрета на кака му - пуешко с ориз и моркови - първа лъжичка - потрес, втора лъжикча - наченки на повръщане. И понеже е с по-едри частички му го пасирах с малко вода до фино гладко пюренце. И какво от това. Не ще синковеца и неще. Аз не давам зор да ми омита по удно бурканче на ядене, ама поне за 2 или 3 дни да изяжда едно бурканче и ще съм предоволна. Ама не.
Ами то има дни, в които освен плодово пюре нищо друго не яде. Суровите плодове - добре, ще предлагам вече всеки ден, ама то само с това не се живее. Кашите дето уж повечето деца ги ядат - кога 30 кога 50 гр. Еййййй направо ще ме побърка това дете. Послудно ще направя опит с пуешката супа на гербер и съм взела едно тиква с картоф и пуешко на Хипп...и ако и тях не ги яде приключвам с купуването и хвърлянето на боклука на пюрета, пари, буркани, капачки и труда на хората дето ги правят. Връчвам му варени картофи, моркови, броколи и карфиол и да се оправя - ако ще да яде, ако ще да не яде. Като му се срине хемоглобина да го набучат на системи и тогава ще го питам.

На палатки ходим в Искърското дефиле на една полянка близо до манастира "Седемте престола" - близо е до Елисейна. При манастира има течаща вода и една кръчмичка, а на 10-тина км нагоре има една "щраусова ферма" или "чифлик Нейкови" май беше с малък зоокът и понита за езда, та Зори много обича да ходим там, ама тоз път не я огря.
А за диета, и аз вече не спазвам строга диета, явно след 6-тия месец дечковците вече доста по-добре понасят нещата.
Признавам си, че и намен малко множко ми идват 7, моята психологическа граница е между 3 и 4 преко сили, а и знам, че огромната част от децата оставени сами да избират до кога да сучат именно тогава сами приключват с въпроса.
Ама тя си го искаше не съм й бутала лъжиците насила в устата.
Яде само нарязани и обелени плодове и то къде яде, къде маца навсякъде. Но пък за сметка на това всичко, което предложа от нашата трапеза се харесва страшно много.
Голяма палавница си имаш! Дано и все така сладко си хапва!

направо си се почерпи само бърка в сиренето на баща и посяга и към динята и накрая извадих нейното обезсолено сирене и така е нахраних 
Препоръчани теми