ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Намерих накрайника за миене на зъби, то довечера обещавам да съм стриктна! Клавде, след мнгоо дълго проучване, понеже верно се гълтат, разбрах, че трябва да се внимава за флуора и изрично да пише на пастата, че е за бебета (повечето са за деца 2+). В крайна сметка се спрях на Ненедент и да ти кажа не съжалявам.
Дарка, сигурно е от зъбоникнене. Нали Коко беше така на прощъпулника - температура за няколко часа, не много високо, но мъчна и после беше като нов.
Пуци, срам ме беше малко вчера да опиша. Ама и ние бъркахме. Не стигна до челото, но пък всички други части на тялото и дрехите бяха омазани. И то щото го слагам да ака, а той стана. Не вдигнах гърнето и след 2мин пак явно имаше констипация, отиде над гърнето и се изака отгоре му, не може да седне сам. Това за секунди да го похваля, той директно си бръкна вътре и взе да си го пляска по ръцете. Изчистих го с мокра кърпичка и аха да го съблека, за да го изкъпя, той втори път бръкна и този път си го размаза по коленцата, по кръста, по лигавника... Скарах му се и да видите, както се смееше, колко сериозна физиономия доби, без да заплаче. Не разбират ли, маймунчовци едни...
Абс, преди 3 години съм била на плаж в Черноморец и тм беше доста спокойничко. А малко по-далечко от Бургас, затворен плаж в залив само за хотела е там, където бяхме миналата седмица до Китен и наистина страхотно място, обслужването не на ниво, а на супер ниво, всичко беше безупречно!
Мачове на Левски и Милан не пропусках преди да родя (а бях и спортен журналист по едно време като ни натегнаха съкращения и трябваше да 4 човека да правят вестника). Сега не успявам да отделя внимание на всички, но мило и драго давам за тези два божествени отбора Simple Smile
Будехме се 4 пъти нощес.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 13:01 от sacra cor

# 451
Мая,Ненедент е много добър избор.Основното е пастата да е без флуор,слага се на четката колкото грахово зърно,това е допустимото количество за гълтане.То е ясно,че няма да могат да изплюят,това е предвидено за детските пасти.

Даре,и при нас така.Точно на рождения ден температура и лека хрема.На другия ден,нищо й няма.Отдадох го на зъбчето,което проби след 3 дни,беше много подуто и червено.

Пуци,радвам се че вече си добре,чакам и Мели да се похвали,че вече няма хрема.

# 452
Ох, ама и Коко ги умее тия работи.  hahaha hahaha hahaha

За отборите ще си замълча, че съм точно в обратната цветова гама.  Mr. Green

# 453
  • Cyprus, Пловдив
И нашата паста е Ненедент, която, както Палома е написала,основното е да е без флуор  Peace
Аз от мерак да видя какво представлява точно и аз си измих зъбите със същата  hahaha
На футбол не съм фен, но виж тенис и формула 1 е друго нещо  smile3521
И аз обливам Янис редовно със  вода, големи жеги, голямо нещо  Whistling Whistling
Майче, Коко е голям образ  Joy Joy Joy

# 454
На футбол не съм фен, но виж тенис и формула 1 е друго нещо  smile3521

Говори ми, говори ми... Само дето аз съм и на футбола. Пък за лека атлетика и гимнастика да не става дума Simple Smile)

# 455
  • UK
Здравейте!

Ани днес празнува последна месечинка.

Ноща при нас мина добре, само едно будене за хапване и после до 7ч. откара. Закарахме баща и до летището и после до към 10:30-11 ч. спа в количката в двора на блока. Хубава сянка е сутрин, че иначе беше страшна жега още в 9ч. Аз днес съм решила да не излизам на разходка, не ми се слънчасва. Даже от вчера пуснах  климатиците, че то не се спи през ноща.

Аз купих паста за зъби на Чико от 6м. е и става за гълтане, но успех никакъв нямам с миенето.

Пуци радвам се че хремата ти е минала. Аз не бих издържала цяла нощ да ми се свири и вика на главата, веднага сигнализирам МВР, след 22:30 нямат право на силна музика щом се намират между блокове.

За морето си говорите, ние сигурно ще пропуснем тази година, а на мен ми се искаше да заведем Ани. Но има време , цялото лято е пред нас, може да си спретнем изненадваща почивка.

А забравих да ви кажа, вчера рових в устата на Ани, че пусто все недоволно и все ръмжи. Та напипах една бабунка отдолу и назад в устата, но скоро май няма да пробива.

# 456
  • София
Куку-руку!
Жива съм!  newsm44 По-добре съм. Има още много какво да се желае, ама в сравнение с вчера съм направо кукуряк. Ходих до личната, естествено, изписа ми антибиотик, и то бая силен. Тя за щяло и нещяло изписва антибиотик. Няма да го пия  Crossing Arms И аз като Пупи съм пила такъв броени пъти в живота си, ще ми мине и без него. Гледам да си го спестявам. Пък и не ми се ще да гъбясам  Wink
Спахме през нощта  Peace В тая жега гадна само гледам под око климатиците, чисто новите ми хубави климатици  Crossing Arms С много усилия се въздържам да не ги пускам, докато не оздравеем напълно. Та по случая все съм потна и все съм в банята да се мия.
Мама на Ани, честита последна месечинка на Аничка!   bouquet Хайде, не остана, скоро ще сте в нашия отбор на едногодишните  Whistling
Клавде, много хубави цветя имаш на крачето, само не ми казвай, че е трайна татуировка това  #Crazy
Пуци, много се радвам, че си без хрема  Hug Съчувствам ти за нощта, и пред нашия блок има една дървена съборетина, където се събират кварталните пиянки и лятото е кошмар всяка нощ с чалга, викове и пиянски песни  ooooh! Само да оздравеем - пускам си климатика, затварям прозорците и да вилнеят колкото искат.
Нещо още исках да кажа...  newsm78 Ама пусто все забравям напоследък  Blush

# 457
Здравейте пак,
ние бяхме на ваксина,държа се геройски,пусна 2 сълзи и това беше.А аз цял ден на тръни,като зная каква ревла е Shocked

Аз не съм по спорта,но мъжът  ми е,и гледа и тренира,та покрай него и мачове гледам и тенис.В момента пак гледаме тенис Laughing

Честита последна месечинка на Ани newsm67

# 458
Здравейте!
Palomax, ние ще ходим с децата, всъщност ние основно заради тях отиваме, затова избрахме началото на септември, надявам се да не е супер жега, за да не трябва да се прибираме толкова често от плажа, пък и дано проходят до тогава  Simple Smile
При нас в държавната кухня има риба с дом.сос, първите 2-3 пъти не я харесаха, но сега си я хапват.

Abs, ние ще ходим в Лозенец, мисля че е под Бургас, обаче май не е много голямо  newsm78

ИрПуц, не ви е било лесно снощи. Радвам се, че си се оправила.

Дарка, вчера Полша играс Русия, предния мач беше с Гърция  Wink
За соц.майчинство - в моя случай не съм осигурявана социално в БГ, имаше и още няколко случая, като да нямаш достатъчно месеци стаж или да нямаш работодател към момента на раждането, нещо такова, но да не излъжа. Но то се полага само за първата година, втората - нищо, а не знам дали го изплащат със задна дата  newsm78

Мама на Ани, честита последна месечинка!

Мели, радвам се, че вече си по-добре!

# 459
  • Cyprus, Пловдив
Ягодка,мерси за инфото,що попитам в социалното .
Имах предвид предния мач - Гърция и ...?  newsm78 Нещо се обърках  Laughing
Честита последна месечинка на Ани  Hug
Забравих да кажа,че нА прощъпулника Янис копна тенис топка,която нарекох за тенисист или футболист  Sunglasses Laughing

# 460
Даре, с Чехия играха.

Честито на Ани, отсега нататък - без гипсове. Това да са ѝ били инцидентите за цял живот.  Hug

Мели, ха така, недей се трови, ама локни нещо натурално поне - лайка, лимон, такива работи. Що не си поиска антибиограма?

Мамма, ако имаш рефлекса да сигнализираш на компетентните органи - браво. Аз съм тъпа, това е последното, за което бих се сетила.  Tired Но тече вътрешна реформа, вече не тормозят само мен.

# 461
  • София
Честита месечинка на Ани!

Жожо пореден ден с режим вече спи Simple Smile а аз мачове не гледам,затова ще си лягам вероятно...то скука...

# 462
Добро утро. Пак жега, пак четири будения, писна ми отвсякъде.  Tired

Магнет, нещо съм пропуснала за режима - слагаш го да спи в твърд час ли?

# 463
  • Sunshine state

Добро утро.
Дарка,за съжаление не го изплащат със задна дата.Аз подадох документи,когато Лора беше на около 5 месеца,понеже все още се разправяхме с работодателя и изрично попитах,но не.

Честита последна месечинка на Ани!
Честито за подобрението на Мелиbouquet
Отново спа непробудно цяла нощ.Вчера дори я сложих по-рано,понеже едвам си държеше очите отворени,но спа до 7:30ч.После хапна мляко,пи водичка и изкара до 8:30ч. Simple Smile
Днес го дават по-хладно и мисля да отида и да й сложа обици.Малко ме е страх,но трябва да се свърши и тази работа.

# 464
Добро утро!
И при нас нощта не беше добра  Tired
Събудиха се в 2 и играха до 4.30  ooooh! Станаха окончателно в 7.
Пупи, какво стана, пита ли за материалните помощи?
За обиците мисля да изчакам още една-две години.
До после

Общи условия

Активация на акаунт