ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте, момичета!

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 17:06 от MelindaD

# 1
  • София
Мерси Мели!

# 2
бърз запис , преди бирата  Laughing

# 3
Айде,и аз тук.

# 4
Благодаря, Мели, записвам се.
Магнет, навремето така го ядях аз, ама знам ли. Утре ще направя за семейна закусна и ще споделя харесало ли се е.
Честита последна месечинка на Пафи!
Исках да идем днес на консултация, за да видим как е наддал за 10-и месец, но чистех цял ден, правех размествания вкъщи. Пък и много валеше. В понеделник, живот и здраве. Нали и баща ми ще е тук.
Мама на Ани, вероятно в неделя ще се разходим до Гевгелия, нали питаше за плановете Simple Smile

# 5
  • Cyprus, Пловдив
Хоп и аз при вас!
Мели, мерси  Hug
Честита последна месечинка на Коко и Пафи  Hug Hug
Кус кус яде и пита за още  Laughing Правя го с масло и сирене,а ако е за мен слагам и захар  Wink
Пуц,честити първи крачки на Кицка  Grinning
Тони, честит зъб на Габи, за тортите - бях до Чочко, ама пусти пари, но аз не съм критерий де,моето положение е така да се каже безпарично... ще проверя и на едно място в Тракия, което го похвалиха  Rolling Eyes
Майче, да споделиш как е минала утрешната закуска  Flutter

# 6
Честити последни месечинки на Коко и Пафи  bouquet

# 7
Благодаря от Коково име. Той вече спи сладко, сладко, иначе би ви пратил една звучна въздушна целувка  Hug

# 8
  • Sunshine state
Майче,да не би да имаш парадонтоза?Това клатене не е на добре.Да ти кажа,че аз съм предразположена и често имам възпаления на венците..Ужасно е,ама няма как. Rolling Eyes
Дарка/Лъки/,ще ти пиша на ЛС за евтини и хубави торти,на които случайно попаднах. Sunglasses  Hug
Мел,мерси за темичката.Чудесно заглавие.  bouquet
Да ви кажа,че това дете е повредено-не ще да яде и това си е. Crossing Arms Освен попара и АМ,друго не желае.Егати случая... ooooh! Днес правих гъби с ориз и викам да й дам малко.Чист не го искаше и му сложих малко кисело мляко.Хапна 2 лъжички и стисна устата. #Cussing out Майка ми я призна за злояда и това си е,а не ми вярваше.. Whistling Иначе положението е все така мрънкаво,оправия няма.Ще прохожда ли,зъби ли ще й избиват,не знам,но  #Crazy .
Желая ви лека вечер и спокойна нощ на всички.  bouquet

# 9
Пупи, нямам никакви проблеми нито със зъбите, нито с венците. Нося брекети, затова ме боли  Laughing

# 10
  • Sunshine state
Ооооф,аз вече откачам явно. Crazy Нещо не съм разбрала какво се клати..Май е мозъкът ми. hahaha

# 11
  • Cyprus, Пловдив
Леле,Майче, много болезнено звучи,съчувствам ти  Sad Колко време се носят тези брекети?  Rolling Eyes

# 12
Добро утро! Друго си е да се понаспи човек. Почти цяла нощ си спахме заедно, изглежда в момента ѝ се иска да съм с нея докато спи. Снощи два пъти ми се буди с плач, като я гушнех, си заспиваше веднага.

Мели, благодаря ти за темата.   bouquet

Отивам да проучвам как се лепи крокант на торта.  Mr. Green

# 13
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
Не се оплаквам, поне се събуди в 8, а не в 6:30  Wink
При нас номера никога не минава само с гушкане  Tired трябва да му набутам ц*цата и само тогава заспива отново  ooooh!
Пуц, вие май сте в пред-рожденна треска ?  Party Grinning
Янис нещо се разсополиви, дано да е от напиращия 6-и зъб  Rolling Eyes

# 14
  • Sunshine state

Добро утро!
Пуц,успех с кроканта.Да покажеш тортата после.  bouquet
Тони,честито зъбче на Габи.  bouquet

Тази нощ се наспахме,но майка ми е ставала в 4ч. Rolling Eyes Днес си тръгва и купонът започва на нова сметка. Laughing

Тия зъби я мъчат вече 1 месец,а пробив няма.Какво е това чудо,не мога да проумея. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт