ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state

Ох вълнуващо е да стават на 1г.

Ох-кането продължава..  Joy Joy Joy
Някой друг? Mr. Green

# 46
  • Berlin
Оооох, Павката е хремав и със запушен нос.
Горканчо не може да диша, снощи беше много зле, сега май пак същото се очертава. Кофтито е, че не дава да му пипам носа и само сополи и сълзи по лицето му. Не мога и капки да му капна или физ. разтвор. Tired
Аз май реших къде ще правим рождения ден за приятелите. За родителите ни ще е, когато се приберем в Ямбол.
Пафи също  много я харесва тази реклама. 2 пъти сме я слушали досега, но веднага го привлече, а тъкмо започна да не обръща внимание на рекламите. Интересното е, че не си пада по детски песнички, а тази му харесва. Simple Smile
магнет, каква прахосмукачка си взехте?

# 47
  • Sunshine state
абс,и Лора е със запушен нос/по-скоро втвърдени секрети/ и не ми дава да й го почистя.Днес от ръчкане,понеже има сополки,си го разрани и й текна кръв. ooooh! Насила й капнахме физ. р-р.м,да видим... Praynig Стана ми жал,защото единият й държи главата,а другия капе,но е по-добре от това кървене.. Tired

# 48
  • Cyprus, Пловдив
Оххх (  Mr. Green ) и Янис е сополив,за сега само промивам с морска сол и капя сребърна вода  Peace
Имаме ново умение  Crazy Качва се без проблем на легла,дивани и столове,слизането е по-трудно и понякога тръгва с главата,но дано и това го научи.
Янис пък се кефи на песента "Бански на лалета" и когато му пея : "Да,да,да,да това не е шега..." и той повтаря : "Да,да,да"  hahaha ,другото сложно му идва да го повтори  hahaha
Девил,добре завърнали се  Simple Smile
Току що видях въпросната реклама  hahaha Joy

# 49

Честит Ден Ден на Кици ,
по малко мрънч
повече усмивки   bouquet

Пфууууу днес ми се разгони фамилията из Мола цял ден сновах като линейка, ама в къщи не се трае , там поне ура тута на тва влакче , ура тута на оная кола и времето минава.

Страхотна торта има Катка , леле моите ръце са в дупето и нищо не мога да сътворя , и супер ме е срам ..... като студентка работих сервитьорка в едно заведение , и там от гледане се научих да готвя , мъжо казва перфектно. Обаче с тортите и сладкишите ела да видиш .........природно бедствие  Embarassed EmbarassedEmbarassed а домашните торти са толкова вкусни що не става мамка му , ама няма дасе откажа ще опитвам.
Гледам за сополи си лафите , ние цял месец бяхме хремави и с тия капки Каргол мина най накрая , но не са за суха или задна хрема а за течаща. Аз слагах лигаф щото много течаха беше уникална хрема просто и спа на шезлонга две нощи. Лоренцето само с морска вода да разтика засъхналия секрет други идеи нямам.
Пупи идеотията при нас е на Макс, мъжо ще го прасна с нещо едвам го трая Бобата се кефи много на едни кактуси по дък ти ви то...и мъжо днес цял ден ги имитира как говорят  дребното се хили. А на мен ми кънти главата.

# 50
Оххх Mr. Green, добро утро. След гювеча от оная вечер, тази нощ пак имахме игра и пълзеж по леглото сто часа.

Мерси, Мели, за шапките, ама нямаме път към Джъмбо, май. Ще питам мъжа ми.

Кицока свещичката не духна, аз я духнах, но пък хапна няколко трохички от блата. Сега провежда поредното прочистване на едното чекмедже с дрехи, ше я пребия.  ooooh!

# 51
  • Sunshine state

Хайде добро ви утро! Simple Smile
За мен е добро-стана в 5ч. за мляко и отнесе плувката до 8 и 15. Party
След малко тръгвам към Карфур да пазарувам за събота,но много вали и не знам и аз какво да си обуя.Май ще си изкарам зимните гумени ботуши. Wink
Даре,точно това капем-слаб натриев р-р. Peace Колкото по-тъпа е песничката,толкова повече се кефят. Crazy
Дарка,браво на Янис!Лора само се пробва,но стига до положение на един вдигнат крак и до там. Grinning
Пуц,услади ли й се тортата?  Heart Eyes

# 52
Хареса ѝ, и на нас ни хареса.  Mr. Green Мъките по трошенето на крокан(т) си струваха, но няма скоро да си ги причиня отново.

И аз трябва да пазарувам, ама в това мокрото как да изляза с количката като няма дъждобран.  Confused

# 53
  • Sunshine state
Пфууууу,напазарих се... Crazy
Много мокро,бре.. ooooh! С тоя чадър и торбите се люшках м/у локвите като някоя откачена. Laughing
Пуц,не е за дете,дори и да имате дъждобран.Аз не бих я извела. Naughty Навсякъде е разкаляно и не знам как ще балансираш с чадър в ръка,бутайки количка с другата.Дъждобрана нашия си го взехме отделно,универсален на Бертони.Пасва идеално и на старата,и на тази. Peace
Изкарах си карта за ДМ-а най после и сега на 2-ри ще идем да вземем памперси с 20% намаление,че и без това свършват,а сме доволни от Пуфис-а.Нямат мърдане и ни веднъж не са пропуснали.Взех декорацията за торта,имаха! Party Купих и свещичка с цифрата 1. Heart Eyes
Менюто за рождения ден е уточнено-руло "Стефани" с гарнитура от гъби в масло,салата домати и краставици,плато от сирена за мезе,ядки и торта. Mr. Green

# 54
  • Cyprus, Пловдив
Пупи, екстра звучи менюто  Party
Наистина не е за излизане, а искахме да идем до сестра ми- малката ми племенница днес прави 2 годинки  Heart Eyes Grinning
Ходих до Детската кухня,изпуснала съм срока за този месец  #Cussing out #Cussing out сега ще чакам за другия  Rolling Eyes

# 55
  • Sunshine state
Е,то още не е свършил месеца,а вече си го изпуснала.Как е възможно? ooooh! Тук в края на месеца се подават документи за следващия и така.На мен не ми харесва този принцип да купуваш купони за целия месец.Ето,вече 2 приятелки раздават купони,защото им се налага да пътуват и на практика ще изгорят.Ясно ми е,че хората искат да си направят сметката предварително,но в Х-во например,е ден за ден.В смисъл,записваш с акт за раждане и плащаш за колко дни искаш от месеца.Сега майка ми ще я запише,защото на 24-ти Юни я взима за 5 дни и ще й е по-удобно да карат на ДК.След това август нали пак ще ходи,за да идем на море,и съответно пак ще се наложи да взима кухня за 10 дни.Добре,че не я записахме тук,доста манджа щяхме да хвърлим,а аз не обичам да изхвърлям храна. Party

# 56
  • София
Ъъъъъххххх....  smile3511
Забравих какво е безсъние.... Снощи си легнахме с Димитър в 22.30 ч. За мое изумление се почна едно реване, чак истеряса. Разнасях го напред-назад из стаята и той заспа, ама пусто как се носят близо 14 кг., отмаляха ми ръцете. А пробвах да го сложа на леглото, събуждаше се и рееееев. И така няколко пъти. Към 0 ч. му дадох панадол, той пък взе, че се изака. Айде сменяй памперси по тъмна доба, викам си - ако друсне и някой земетръс сега, екстра ще е  Rolling Eyes Чак в 1.30 ч. заспа. Зъби ли са, що е, не знам, ама е отврат. Днес станахме в 11.30 ч. Заканила се бях да излезем, а то пак вали, пфуууу... И аз имам да пазарувам, а и направо ще издивеем вече вкъщи.  Crazy
Девил, загуби се нещо ти  Hug Разказвай, като си отпочинат героите
Пупи, ако не престанеш да описваш такива вкусотии, ей сега се мятам на някое превозно средство, идвам в Пловдив и теб ще те ям!  eat Охххх ( Mr. Green), че вкуснооооо.... Наистина ли не е за дете навън  Tired А аз мислех да издебна да спре дъжда и с Митко за ръчичка да отида да понапазарувам. Горкото Лори, ама по-добре да я понатиснеш и да и капеш физ. разтвор, от колкото да си разранява нослето.
Пуци, как е голямата мома? Как беше нощта?
Много сополиви деца, аууу... Всички дружно са хремясали

# 57
Здравейте - накратко изкарахме 3 дни на Албена, през които повечето време валя, но все пак си беше почивка. Дидко се държа супер, дори спеше повече Simple Smile. Ядеше и от моята чиния доста.
Сега ми предстои ремонт, така че пак ще се губя, а и нямам план как ще празнуваме рождения ден на Диди още. Като гледам май няма да е вкъщи по обективни причини.

# 58
  • UK
Здравейте!
 Ние ходихме на пазар, за да се разсее малко АНи , че съвсем изтрещя. Разходихме се в Кауфланд, че е най-близо и най-голям.
 Пак имаме инцидент, Ани падна от леглото, с главата надолу. Бяхме в майка ми сутринта, аз отидох да платя някой сметки, тя за секунда се обърнала и Баницата се захлупила по очи. Ожуллила си нослето, че то долу е мокет и ебаси цицината има на челото. В настроение е, не е повръщала, минаха почти 3 часа преди да заспи, чудя се дали да се обаждам на лекарката.
 Девил, супер  е че сте си починали. Иаз бих отишла за два-три дни някъде.
 Пупи , хубаво меню си измислила. И аз все си мисля за тази карта за ДМ, но все отлагам.
 Браво на Янис за качването, ще научи и слизането. Преди да я гипсират,Ани беше почнала да вдига единият крак в опит да се качва. Сега ще видим кога ще почне.
 Всички хремави бързо да им минава!

# 59
Бързо оздравяване на сополивците!

Ей, голяма хулиганка Ани, тц тц. Цицините бързо им минават, това да е.  Hug Кога ще ѝ свалят гипса, Мамма?

Пупи, за руло Стефани с гъбки идвам и аз, приготви две извънредни порции.  Mr. Green

Хич няма да я извеждам, навън е баш болно време, сега се прокрадна малко синьо небе през облаците.

Мели, извинявай, ама ме разсмя това за земетръса, рева и наакването.  hahaha Чудна нощ си изкарала.  spoko Момата поспа, към 1 се събуди и час и половина се гърчи, намества, пълзя и пя, докато най-накрая заспа. Но предпоагаемият виновник, нов зъб горе, е пробил с крайчеца си, неговата верица.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт