ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Честити месечинки и честит първи рожден на Кица!

За тортата аз се чудя между Чочко и Мон шери.Бях и в Тракия има сладкарница Захарно петле,но на мен лично не ми харесаха.

# 31
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, КИЦЕ!

Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.

Пуци, и за теб, маменце

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

От мен и от Митко много, много целувки и пожелания за слънчево детство!  Heart Eyes

Момичета, казвайте, докато мога да сменям заглавието на темата, и ако да - с какво?

# 32
  • Berlin
Честит първи рожден ден на Кицка! Да е жива, здрава, да има прекрасно весело и щастливо детство, пълно с много усмивки! newsm59
Пуци, честито и на теб! Много да те радва малката госпожица! Simple Smile  bouquet Какво пише на тортата?  newsm78

Аз благодаря за честитките, малко го изпусна 25ти. Simple Smile Ние бяхме  в ремонтни дейности тези дни.

# 33
Много ви благодаря!  Hug

Абс, Кюи пише на тортата, това ѝ е галеното име вкъщи.

Мели, Магнет май предложи с "бебе на годинка" да се смени заглавието, ама не съм сигурна.

# 34
  • София
Смених заглавието, ако нещо в него не ви харесва, казвайте да променям!  Hug

# 35
  • Sunshine state
Охооо,много готино именце на темата. Heart Eyes Мерси,Мелbouquet
Пуц,с какво и как го направи името на тортата?Ние ще купуваме готова такава,но няма да е специално за Лора и си мислех аз да си направя надписа. Simple Smile
Сега се разбра,че в събота свекърва ми е на работа и няма да може да присъства на празничния обяд. Rolling Eyes Сигурно и сестра му ще е на работа,та и тях може да отпиша..То останахме само ние,двете ми баби и майка ми,но пак ще е весело.Мисля да украся стената с балони и картинки за по-празнично. Party

# 36
Пупи, с ето това. Много е готино, пише тъничко, само трябва да се стиска тубичката с две ръце - едната пише, другата отзад стиска.

И ние сме подготвили балони за събота, една от гостенките предложи и островърхи шапки, и бях готова да им купя, да ги видя тогава, но не открих.  hahaha

# 37
  • Sunshine state
Охооо,захарен шрифт,а?  smile3508 Дали ще го има в Карфур?Ако не,ще потърся другаде.Много ти благодаря!  bouquet Това с шапките можеш и сама да си го направиш,но едва ли ще се задържи особено дълго на Кицината глава. Simple Smile Аз мисля да си направя един цветен надпис за стената "Честит рожден ден,Лори!",но не съм сигурна дали ще успея.Ако не,ще си останем само с добрите намерения и балоните. Mr. Green

# 38
  • Sunshine state
П.П.Ако още един мой пост започне с "Охооо",просто ме...  fight

# 39
  • София
П.П.Ако още един мой пост започне с "Охооо",просто ме...  fight
hahaha охооооо хА да видим!

Мели,мерси за името,аз не съм предлагала заглавие и така си е повече от екстра  bouquet

Ние днес пантелей пътници..до Банкя на гости,ама стана крив много,че му се доспа и..си тръгнахме..спа в колата час и нещо..после до баба му и дядо му..там яде,игра ..после до Темпо малко...смених памперсите на Памперс с Либеро 5-ца,да видим,дано те не държат влажно на дупенце. После скокнахме до Баухаус,купихме някаква професионална прахосмукачка...малкия подивя,добре че имат едни кошници с кола отпред,та го кордисах и гък не каза,само въртеше волана Mr. Green

# 40
  • София
Ох, каква хубава рожденическа треска ви тресе  Grinning
Пупи, ехеееее...  hahaha  Hug
Пуци (пък и останалите момичета) - островърхи картонени шапчици има в Джъмбо. Изобщо много хубави неща има там като за рожден ден - балони, конфети, салфетки с картинки и т.н. Ако имате път - разгледайте, наистина имат избор точно като за повода!

# 41
  • UK
 Пуц, какво стана, духна ли Кица свещичката?
 Много хубаво име на темата Мели, много хубави стихчета.
 НИе днес не мръднахме от вкъщи, тъкмо се наканихме да излезем и то пак заваля. Ужасен ден, дано да почне да се пооправя малко времето, че така не се издържа.

# 42
  • София
Пуци (пък и останалите момичета) - островърхи картонени шапчици има в Джъмбо. Изобщо много хубави неща има там като за рожден ден - балони, конфети, салфетки с картинки и т.н. Ако имате път - разгледайте, наистина имат избор точно като за повода!
smile3521 аз купих шапки за всички гости да има и за малки и за големи деца Simple Smile взех и 50 балона+ помпа за балони, взех и свещичка моят първи рожден ден..а и надпис хепи бърдей Mr. Green и един пакет свирки Whistling

# 43
  • Sunshine state
Оооох/майтап.. hahaha/,като казахте за Джъмбо,искам да ви споделя новата страст на Лора-пощурява по тази песничка. Crazy Само като го види това откачено мече и полудява от кеф.Съответно,ако е много размрънкана,пускам на repeat да се върти постоянно.Тогава млъква и го гледа с усмивка на уста. #Crazy Като чуем вече "Отворихме и в Русе" и с Данчо викаме "Сериозно ли?"  hahaha
Магнет,как се навихте на пътуване в това кофти време? ooooh!
Мел,за съжаление тук Джъмбо е извън града и ни е доста далеч.Иначе знам,че имат много изгодни неща и наистина ме е яд,че не можем да идем. Rolling Eyes Как е Миташки?
Мама на Ани,ако знаеш и на мен как ми писна това време... ooooh! Иде ми да емигрирам.. #Cussing out

# 44
 smile3525 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕКАТЕРИНА! ДА Е МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!
Ох вълнуващо е да стават на 1г.
Четох ви, но съм гроги и ще пиша повече утре - ние пътувахме за празниците и беше супер, но сега героите са уморени Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт