MAC & Sephora - 5 тема

• 60 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Всъщност метеоритите са едно от малкото неща, които все отлагам като покупка във времето. А хвърлям много повече пари за други подобни продукти и точно на тея метеорити им се бях наканила. Пак нямам късмет! Crossing Arms

# 166
Напоследък си нося Ники с такъв кеф.  Mr. Green Колкото повече го нося, толкова повече го харесвам  Heart Eyes Понякога му добавям прозрачен глос, друг път коралов и винаги седи уникално  Party
Трябва да се опитам да направя снимки  Rolling Eyes

# 167
  • София
Напоследък си нося Ники с такъв кеф.  Mr. Green Колкото повече го нося, толкова повече го харесвам  Heart Eyes Понякога му добавям прозрачен глос, друг път коралов и винаги седи уникално  Party

И аз страшно го харесвам, а все не стигам до него. Тръгвам да се гримирам с идеята да направя съвсем неутрални очи за да сложа ярко червило и всеки път се отплесвам и се налага да сложа нюд червило за да не съм като папагал Laughing

# 168
Гледам сте обсъждали на предишните страници Епатант на Шанел- ето моето мнение:
http://idaandmakeup.blogspot.com/search/label/Chanel   Grinning

# 169

И аз страшно го харесвам, а все не стигам до него. Тръгвам да се гримирам с идеята да направя съвсем неутрални очи за да сложа ярко червило и всеки път се отплесвам и се налага да сложа нюд червило за да не съм като папагал Laughing
A aз последният път носих Ники с ето този грим

Ако все още имах и розовата си коса щях да бъда атракция Joy

# 170
Непрекъснато си нося червилото на Ники и ужасно много ми харесва.

# 171
  • София
Днес си купих Блот пудрата на Мак, по повод въпроса ми от предните страници за пудра срещу лъщенето.
И едно червило, с което ще се боря да избягам от нюдовете и ще се престрашавам полека лека да нося нещо "цветно". Като ви чета, много ви се радвам на смелите цветове, които носите. И сега ще ви шашна като ви кажа кой цвят си взех, и си мисля че съм като светофар в устните, а то реално не е изобщо ярко и крещящо - Ravishing.

Доволна съм, много.  Heart Eyes

# 172
Здравейте! Случайно попаднах на този сайт http://www.macmakeupox.com/ и останах изумена от цените в него.. Някой пазарувал ли е от него и имате ли представа на какво се дължат ниските цени? Опитах се да открия дали става въпрос за семпъли, но не успях. Дадени са и грамажите на продуктите.. сравних няколко и са същите като на оригиналите? Ясно е, че трябва да има нещо 'нередно', та затова реших да проверя дали някой от Вас не знае Simple Smile

# 173
Здравейте! Случайно попаднах на този сайт http://www.macmakeupox.com/ и останах изумена от цените в него.. Някой пазарувал ли е от него и имате ли представа на какво се дължат ниските цени? Опитах се да открия дали става въпрос за семпъли, но не успях. Дадени са и грамажите на продуктите.. сравних няколко и са същите като на оригиналите? Ясно е, че трябва да има нещо 'нередно', та затова реших да проверя дали някой от Вас не знае Simple Smile
По всяка вероятност са ментета.

# 174
Ментета! MAC изобщо нямат такива опаковки и палитри като показаните в сайта Peace

# 175
  • София
Дени, не знам за Ники, но Хероин-а ти стои уникално  Flutter
Трябва да пробвам най-после Ники - поне да знам да се хвърлям ли на ярко  Laughing

# 176
Здравейте, бях си взела лак Мак, но цената е неоправдано скъпа за това количество. Имах Дарк Ейнджъл, ок е, но и ОПИ и другите лакове са добри и на по-ниска цена:)

# 177
Тя няма да дойде в България. Иначе доста я чакаме. Mr. Green

И аз така много се бях навила на перлите, бронзъра , каяла..и сенките.Скромно.  Grinning  Колкото повече разглеждам снимки из нета на бронзъра, толкова  повече на оранжево ми избива. Някой виждал ли го е на живо да сподели, така ли е всъщност? Все още може да се поръча онлайн и му се чудя.  Thinking
От перлите се отказах, четох едно ревю и май доста се припокриват с моите, каялът пък бил нетраен...  Joy Малко като с лисицата и гроздето се получава.. hahaha
Няма оранжево. Аз се сдобих с него и с каяла и съм страшно доволна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега се чудя на четката и на синия глос.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 22:35 от densi

# 178
  • София
Завид, завид..  Mr. Green
Да са ти честити. Ако ги разносиш утре , случайно, което май е почти задължително.. Grinning Моля те ,да споделиш отизиви, трайност , пигментираност, позволява ли наслояване за бронзъра ....абе  и за двата продукта .  Grinning Hug
Благодаря!

Засърбяха ме ръчичките. Герлен, ще  ме разорите!  Grinning

# 179
Мерси много, да се връща. Heart Eyes Hug Ще ги пробвам още утре и ще кажа как са.
Направо са разорение тези от Герлен. Четката каква ееееее.......еб....и грозната! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт