MAC & Sephora - 5 тема

• 60 520
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Жаки°, честито! Взела си си много красиви цветове  Heart Eyes
С нетърпение чакам да дойде понеделник за да отида и аз да поразгледам и да си купя нещо  Mr. Green   

# 361
  • София
В Сефора са заредили Naked палитрата (първата).
На каква цена е , помниш ли?

Честно казано не проверих, но най-вероятно си е на старата сеца - по спомен малко 80 и няколко лева.

Жаки°, честити придобивки Simple Smile Аз много се чудех дали да не си взема и Light Year, но реших, че ще ми станат прекалено много от този тип. Но е много красив  Heart Eyes

Точно тази сутрин сравнявайки опаковката на новия ми скинфиниш с опаковката на Whisper of Gilt забелязах разликата с грамажа  Naughty

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 20:46 от Elle-même

# 362
Жаки°, честито! Взела си си много красиви цветове  Heart Eyes
С нетърпение чакам да дойде понеделник за да отида и аз да поразгледам и да си купя нещо  Mr. Green   

Мерси Hug Ще си купиш със сигурност....истински съкровища са Heart Eyes

Elle-même благодаря Hug
Аз колко се чудих дали да взема и Star Wonder Flutter изобщо не очаквах да е толкова красив. От снимките не ми беше харесал.
Обаче защо са сменили грамажа не разбирам.... Crossing Arms много тъпо. 3 грама хич не е малко

# 363
Naked аз я купих от Sephora преди за 78лв.

# 364
Вчера си взех пудра от Мак. И понеже старата ми пудра беше същата, само показах старата опаковка и си взех новата без да я отварям. Едва в нас си я отворих и какво да видя ... следи от четка. Нали пудрите имат имат принт като мрежичка отгоре... Е, тази този принт го имаше само в единия край. Останалото беше следи от четка, че и една пукнатина има... Много се разочаровах.  Confused

# 365
  • в 1001-та нощ
има ли опция да направиш рекламация  Rolling Eyes не че е доказуемо, но  Rolling Eyes

# 366
Реших да не се занимавам, защото наистина не е доказуемо. Стана ми доста неприятно, но аз съм си виновна, че не я отворих на място още.

Така веднъж вкъщи установих, че тиганът, който бях купила е изпускан и съответно беше леко деформиран от едната страна....

Явно като се купува нещо, трябва добре да се огледа.  Simple Smile

# 367
На мене почти винаги ми отварят продукта преди да го сложат в торбичката. А вчера ги помолих да си избера скинфинишите (те нали винаги са с различни венички).
За жалост трябва нон стоп да се гледа и проверява всичко (и това важи за всички магазини).
Един път се бях заплеснала и веднага ми бяха сложили различен цвят. После трябваше да се връщам, да го сменяме, пишат се протоколи.....  Tired
За това докато съм още в магазина винаги гледам дали всичко е наред.

Обаче ми е много странно да са отворили продукт, да е ползван и после да е прибран пак в опаковката!  Коя е пудрата?
Гърците нали са толкова "мили" да ни отпуснат няколко продукта. Особено от колекциите. За цяла държава 5-6 бройки. Това го няма никъде Crossing Arms

# 368
Mineralize Skinfinish Natural е пудрата. Не знам как е станало и защо тази пудра е попаднала там, където не трябва, но ... Даже ако не беше мрежестия принт отстрани щях да си помисля, че тези следи от четка са оригинални щрихи...  Mr. Green

# 369
Поредното разочарование от МАК... номера с грамажа, пудрата... Радвам се, че спрях да пазарувам от тях. Следя темата с интерес, ахвам на всичко, което показвате, точа лиги по червилата, но просто много ме дразни това отношение и номерца... бла  #Cussing out

# 370
Mineralize Skinfinish Natural  са печени продукти. Те винаги изглеждат различно. И много често имат пукнатини. И при мене е така. Пусни една снимка ако можеш да я видиме

# 371
Мен в МАК ми се случи да си купя червило, което вътре ми изглеждаше чопнато с нещо, и си спомних,че май там червилата ги гребаха като гримират. Аз не съм пробвала червило в магазина.На мен тогава ми стана неприятно, червилото определено беше отваряно.

# 372
Търся си дневен highlighter .......какво бихте ми препоръчали?

# 373
Аз досега не съм имала проблеми в МАС. Винаги са ми отваряли продуктите пред мен още преди да ги маркират. Но явно не всички продавачки го правят.

# 374
Търся си дневен highlighter .......какво бихте ми препоръчали?
Te от перманентните неща нямат кой знае какъв избор за хайлайтери. Но пробвай Soft & Gentle MSF (нанесен с много мека четка седи много нежно) и Magically Cool Liquid Powder в Тruth & Light.
Наистина готините неща са все лимитки за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт