MAC & Sephora - 5 тема

• 60 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • в пералнята
Ооо, завид-завид, искам и аз. Страхотно изглежда червилото.
Еее супер Hug Честито! Утре отивам да разгледам
60 лв. ли бяха скинфинишите?
60 и нещо. Тези скинфиниши имам чувството, че ще ги ползвам доживот.

# 346
  • София
57 лева са.

# 347
Mиналата година май ги купих за 58, тази година не помня какво платих за Hey Sailor newsm78
При мене намаляват много бързо, ползвам ги щедро всеки ден

# 348
  • в пералнята
Аз ги ползвам основно като хайлайтър и може би заради това. newsm78 Вие как ги ползвате.

# 349
Хайлайтер, сенки, бронзант за лице и тяло (ако е по-тъмен)

# 350
  • в пералнята
Ооо, ще започна и аз като теб, Жаки. Добре че е форумът, за да не ми се залежават гримовете, иначе ще си седя вечно непросветлена.  Hug

# 351
За спечелилите в играта на Дъ Мол
Предоставените награди са облагаеми, съгласно член 35 от ЗДФЛ, и се декларират от получателите им пред НАП като доход за 2012 година. Декларация по член 50 от същия закон се подава до 30.04.2013 година. Печелившите дължат косвен данък от 10%  върху пазарната стойност на наградата. Данъкът се внася по сметка на НАП. ooooh!

# 352
Стига бе Joy ще декларирам едно червило или един сандвич ако спечеля rotfImbo
И как разберат, че съм спечелила....записват имена и адреси ли? Rolling Eyes Тея хора не са много наред Crazy

# 353
  • София
Aй стиА бе! Е, такова нещо не бях чувала досега!
Е, мерси тогава!
А, спечелилите има ли начин да си върнат наградите? #2gunfire

# 354
  • в 1001-та нощ
В хода на коментарите за скин финиша да попитам каква точно е целта при ползване на този продукт - дава финалния ефект ли? Да разбирам, че може да е лъскав, матов, с някакъв цвят и може да  хайлайтне зона или да ронзира или ....нещо друго според типа?

Само МАС ли имат с това понятие - не ги срещам да се споменават често, като пудра, сенки и т.н.  Rolling Eyes

# 355
Скинфинишите на MAC са минерални, тоест винаги лъскави. Някои повече, други по-малко.
Отделно имат и едни Natural, които са матови. Те се ползват за пудра или контуриране.
Блестящите са по-скоро мултифункционален продукт. По принцип идеята им е да се ползват като хайлайтери. Но ако са прекалено тъмни или да кажем розови/коралови това няма как да стане. Тогава стават за руж или бронзант.
Тези, които са в актуалната колекция ще минат по-скоро за ружове.

Перманентният MSF Soft & Gentle може да се ползва за абсолютно всичко: нося го като сенки, хайлайтер, бронзант за лице и тяло, руж. Разбира се не всичките наведнъж, защото ще стана като диско топка Mr. Green

# 356
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Жаки   bouquet

# 357
  • София
В Сефора са заредили Naked палитрата (първата).

# 358
Пак проявих алчност и награбих 2 скинфиниша от Heavenly Creature
Бях решила да си купя само един, но светлината в магазина е безобразно добре направена. В момента в който си ги намазах на ръката един милион диамантчета ми казаха "купи ни всичките"!!!
Не знам как устисках и избрах само 2  ooooh!
Сега докато ги снимах обаче ми се сториха някакси "малки". Остава малко разстояние в кутийката. ....и какво да видя Shocked Shocked Shocked MAC са намалили грамажа!!!!! От 10 грама на 7 #Cussing out Е голямо безобразие Crossing Arms
Въпреки това са невъзможно красиви! Съветвам ви който ги иска да побърза. Има не повече от 5- максимум 6 бройки
Скрит текст:
Light Year & Earthshine

A това са опаковките за Мерилин колекцията. Честно казано съм малко разочарована....очаквах нещо по-красиво Sad

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 18:30 от Жаки°

# 359
В Сефора са заредили Naked палитрата (първата).
На каква цена е , помниш ли?

Общи условия

Активация на акаунт