MAC & Sephora - 5 тема

• 60 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Ще ни огрее с пълна сила Flutter Това е есенната им колекция 2012
ето ги всичките продукти http://www.neimanmarcus.com/category.jsp?itemId=cat41610741
Да и още как. Чакаме ги с нетърпение. Heart Eyes

Пудрата на Ести съвърши отдавна.

# 331
  • София
На Есте пудрата от новата колекция която е показака Жаки,доста прилича на онази,която преди няколко месеца свърши за отрицателно време и сенки имат с подобна текстура,много ми харесаха,жалко че нямат избор на цветове,аз тази гама я имам.
http://www.temptalia.com/estee-lauder-bronze-goddess-capri-colle … n-for-summer-2012

A на Шанел четворката сенки и гланца в розова са  Heart Eyes

# 332
Двете пудри нямат нищо общо. Peace Новата е супер кафява и за супер тъмни кожи. Онази е хайлайнтър в розово. Само отгоре шарката е еднаква.
Сенките също не са никак хубави, тъкмо ги коментирахме в другата тема. Има много подобни и на очите не изглеждат така както в палитрата, където са просто разкошни.

# 333
  • София
Двете пудри нямат нищо общо. Peace Новата е супер кафява и за супер тъмни кожи. Онази е хайлайнтър в розово. Само отгоре шарката е еднаква.
Сенките също не са никак хубави, тъкмо ги коментирахме в другата тема. Има много подобни и на очите не изглеждат така както в палитрата, където са просто разкошни.
Оооо супер за сенките  Laughing Спира да ме е яд,на очи не съм ги пробвала,само на ръката стояха жестоко.Отивам да чета в съседната тема.

# 334
Айде дееее, кога ще идва тази колекция на МАК?! Crossing Arms

# 335
  • София
Оооо супер за сенките  Laughing Спира да ме е яд,на очи не съм ги пробвала,само на ръката стояха жестоко.Отивам да чета в съседната тема.

Стига бе, не били хубави сенките... Laughing Аз ги имам, ама не ми беше направило впечатление да не са хубави.... newsm78 Даже си мисля, че това е най-добрата палитра, дето е излизала в последните колекции на марките, които могат да се пробват тук...

# 336
Ми на мен никак не ми харесаха, а два пъти ме гримираха с тях. Не ми харесва всъщност нищо от последната колекция, а аз от години купувам от всяка колекция на Ести почти по нещо и си го нося с кеф. А бронзантите им дори ги колекционирам, но последния е толкова кафяв, че не го взех.

# 337
Някой знае ли точна цена на ДУО в магазина на МАК?  Mr. Green

# 338
Някой знае ли точна цена на ДУО в магазина на МАК?  Mr. Green

Някои по-рано спомена, че е 28лв, но не съм сигурна. Можеш да го вземеш от Инглот за 17,50лв  Peace

# 339
Noir, и на мен ми харесва тази палитра  Heart Eyes , но не успях да си я купя  Sad
Ако не ми я показвате и densi се включва от време на време с коментар колко не и е харесала, се чувствам малко по-добре  Laughing , но ако я видя някъде, въобще няма да се чудя дали да си я взема  Mr. Green

# 340
Какво става с колекцията с планетите? Имате ли някаква информация?
разни нови неща Flutter

Скрит текст:

# 341
В Дъглас имат намаление на някой продукти, но нищо особено - лакове ОПИ лятна колекция 16лв., Guerlain минерална пудра 58лв...

# 342
  • София
19 лв. бяха вчера намалени базите на Сефора в Сефора-та.
Заслужават ли си, как мислите?
Струва ли си да си вземама такова нещо? Чудя се, дали ми трябва или не... Blush Mr. Green

# 343
  • София
Какво става с колекцията с планетите? Имате ли някаква информация?

Вече е заредена Simple Smile Взех си  Heart Eyes
Впечелих от играна на The Mall и едно червило на MAC. При положение, че повечето награди бяха сандвичи  Laughing съм доволна. Червилото е Bust Out  Laughing

# 344
Еее супер Hug Честито! Утре отивам да разгледам
60 лв. ли бяха скинфинишите?

Общи условия

Активация на акаунт