Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 092
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Melly.G Мерси за обяснението, разбрах .. пък все някъде ще я видя да ми покажат как става номера  Mr. Green

Иначе за другата ... айде моля ви се, ако някой си я купи или види в магазин да се снима до нея  Mr. Green ... все си мисля да не е висока ... иначе веднага я пъръчваме  Heart Eyes

# 616
  • Бургас
Момичета, в Асда често има намаления на шишета и аксесоари за бебето. Даже сега гледам, че Томи ипи имат доса добри цени на продукти, а често се пускат и разни дискаунти. Даже ис  досавката, пак е добра цената. Само информатично:
http://direct.asda.com/Bottles-Accessories/6023,default,sc.html
а ето и тези MAM продукти не са лоши:
http://direct.asda.com/Mam-Baby-Bottle-270ml---1-Pack/002673911,default,pd.html

# 617
  • Бургас
Melly.G Мерси за обяснението, разбрах .. пък все някъде ще я видя да ми покажат как става номера  Mr. Green

Иначе за другата ... айде моля ви се, ако някой си я купи или види в магазин да се снима до нея  Mr. Green ... все си мисля да не е висока ... иначе веднага я пъръчваме  Heart Eyes
Фейт, колко си висока? Дръжката е ок - регулира се. Не  е чак толкова висока количка като скъпарското Стоки  Mr. Green Аз съм 165 и ми есктра Peace

# 618
Фейт , да се включа и аз непопитана за количката  Whistling  Mr. Green Виждала съм ги и двете на живо и лично Бейби Дизайн ми харесва повече като използван материал и като изработка. Кангаруто ми е малко дървено и плата му не ми харесва изобщо. Аз в началото на картинка като ги гледах много ми хареса един модел на тази марка ( дрифт ин 1 ), но след като я видях на живо се отказах. Но Бейби Дизайна няма никаква опция за с лице към майката на летния кош. Поне така ми казаха в магазина  Hug А за височината... дружката се регулира мисля  Grinning Като рекламни лица сме вече  Mr. Green Аз съм също 165 см и ми беше точна. Но лично аз ще си купя една по-скъпичка  Mr. Green Ако ми отпадната допълнителните финанси, на които разчитам, ще е тази  Mr. Green

# 619

Фейт, колко си висока? Дръжката е ок - регулира се. Не  е чак толкова висока количка като скъпарското Стоки  Mr. Green Аз съм 165 и ми есктра Peace

Ееее ... като махнеш 10 сантима от твоите  Whistling .... толкоз съм  Mr. Green 155  Blush

# 620
Таня, и аз по-малкия размер ще взема  Hug. А за плътния гръб, трябва да решиш къде ще стои. Нашата няма да е опряна до стена, и за това ще купя изцяло с решетки. А и някак си по-добре ми изглежда, гледах на живо и двата варианта във Вис Виталис.

# 621
Фейт Викторията не се върти нищо...самия кош със циповете се обръща от седнал в за новородено и е 4 кг по тежка аз затова я отписах и сега съм хвърлила око на baby design...иначе не е лоша ама като може по-лека ми се струва по-добре  Laughing

# 622
  • Бургас

Ееее ... като махнеш 10 сантима от твоите  Whistling .... толкоз съм  Mr. Green 155  Blush

еее, пак ще ти е удобна, споко, нали не си кинта и 20 (буквално Joy)  Hug

# 623
Ох, благодаря ви момичета за съветите  Hug ... най-вероятно ще е тя и ще се ходи до Стара Загора  Whistling
Иначе ме имайте на впредвид за фотото ... не се майтапя  Mr. Green
Ако някой има пряк достъп до нея нека се снима  Praynig Heart Eyes

# 624
Фейт с мама ще ходим в събота да я гледаме и ще я щракна Simple Smile Мама е точно с твоите размери и ще успееш да добиеш представа, но дръжката наистина се регулира и предполагам, че ще ти е добре на височина Simple Smile

# 625
Фейт с мама ще ходим в събота да я гледаме и ще я щракна Simple Smile Мама е точно с твоите размери и ще успееш да добиеш представа, но дръжката наистина се регулира и предполагам, че ще ти е добре на височина Simple Smile

Мерсиииии  Hug Hug Hug

# 626
Да питам нещо Бургаските мами.Като се роди бебо какви документи и къде се носят?За майчинските и еднократната помощ от общината как се процедира?От къде се вади акт за раждане?Общо взето ме интересува всички такива "дребни"неща около раждането.В момента ми е тъмна Индия и ще съм благодарна на малко помощ от вас.И да,педиатър кога трябва да се избере?
Мноого въпросчета май станаха... Embarassed
Още в болницата жена дойде и записа името на детето, на родителите, и каза, че акта за раждане ще е готов след някакъв период от време/месец ли беше, може и да се лъжа/, но тя ми обясни къде в общината трябва да отида да го взема и кога/раждах в Сливен/. За еднократната помощ се ходи вече с акта за раждане в района по местоживеене. Там се попълват някакви неща и ти казват единствената банка, коята се занимава с изплащането на еднократните помощи/поне така беше 2007г. После в банката дават ти картата и си ги теглиш. Това ми е като спомен.

# 627
Мамчета какво мислите за тази количка

# 628

Изглежда много добре, а и е лека  Heart Eyes
В тази цена всичко ли влиза  Crazy

# 629

Изглежда много добре, а и е лека  Heart Eyes
В тази цена всичко ли влиза  Crazy
обаче няма това завъртане на дръжката май  newsm78
за което писа ти...и като се замисля е хубаво да го има ..Да ,всичко влиза в цената!

Общи условия

Активация на акаунт