ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 23 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • КиТ
Ех и ти, видя млада мръвка и я налази  Joy
Форца Ферари!

Чи как  Mr. Green Joy Joy Joy

О веднага се регистрирах в това на Хейки  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 557
  • София

Ся последно "сребърните стрели" не са ли Мерцедес?
Освен това пит-а беше 2,9, ако не се лъжа  newsm78

# 558
2,6  Peace И тук го пише така- http://www.autosport.com/news/report.php/id/100738

Хубаво нещо са рекордите  Crazy Предполагам, че ще грабнем и този за най- бавен пит стоп, тази година  Crazy  Whistling

Историята на "Сребърните стрели"- http://mercedes-bulgaria.com/istoria-na-modeli-mercedes/drugi/18 … ilniya-sport.html

Макларън, дори промениха цвета на болидите си,  защото сребърното си е запазена марка на Мерцедес  Peace

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 16:20 от iulyia

# 559
  • Варна
 Mr. Green, аз за тва го сложих тва зеленото емо с надписа фЪни бре, за цялата статия вАжи  Mr. Green 
"Сребърни срели" са мерцовете, а като знаем какви гафове напрайха маковете в бокса, направо си е смешно, че са спечеллили отново за най-бърз стоп в бокса  Mr. Green

# 560
  • София
Хм, сега вече стана мазало - специално го гледах - 2,9 показват на екрана Simple Smile

Кое е вярното?

ПП Поразрових се и нещо тотално ми се обърка с тия пит стопове. На екрана показва 2,9с. в статия казват 2,6, а също и някакво число 2.32 до сигнала към пилота да потегли.  Някой може ли да каже какво и как мерят  newsm78, че да определят "рекорда"?

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 20:44 от Lana

# 561
  • Варна
 Mr. Green, не ги знам какво измерват и как го замерват, ама за второ поредно състезание ни изкарват с най-бърз стоп,
обааааче и после поряяяядъчно са излагаме  Mr. Green

Лимонадите пак ша ги разследват, сега вместо дупки изодзад  Mr. Green, имали двоен под  Mr. Green

# 562
  • София
Ееееееееееее, писнА ми! Докога?

# 563
  • Варна
 Mr. Green, Ланчо, нИ са ядосвай, Нюи явно го е Фанала музата, в творчески подем е  Mr. Green
Лошото е ако не ги фАнат в издънка и наште гарджета им гледат дупетата през цяло състезание  Mr. Green

Щук предупреждава Фетел и Ред Бул  Mr. Green
На Марко, пОчна да му се привижда Щирлиц  Mr. Green Mr. Green

# 564
  • КиТ
Лимонадите пак ша ги разследват, сега вместо дупки изодзад  Mr. Green, имали двоен под  Mr. Green

Лана ти не свикна ли,щото това вече не е никва новина за мен,нещо обичайно  Crazy Joy Joy Joy

# 565
  • BG

„Себастиян Фетел трябва да се научи да бъде добър губещ"

newsm26

Кака му Бенда също, за съжаление!  Tired

# 566
  • Варна

Joy Joy, май си е изгубил .... лопатката  Crazy

# 567
  • София
 Joy Joy Joy
Ама веднага ще му намеря - голяма, малка, гребло, формички - добре ще се поовъргаляме в пясъка  Crazy

Откъде я изрови тая снимка,  бееееее  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 11:29 от Lana

# 568
  • Варна
 Mr. Green, нИ казваааам ... ма ей тука една лопатка ми се върти из краката  Joy

# 569
  • София
Ти не казваш..ама аз видях - били са бавачки на племенницата му  smile3534 Баси якото..само пак искам да знам, кой направи снимката  Thinking Crossing Arms

А пък Роменчо се ожени...да са живи и здрави и щастливи младоженците! Булката е репортерка за Ф1 по френската ТВ, ако някой не знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт