ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 055
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
малко се посмяхме ..
Вчера ме питаха за много жестока катастрофа, но не бяха уточнили или запомнили че са от по-малките серии ..
това е запис на катастрофата в Монако от ГП3 сериите: ...

Ужасяваща е катастрофата, да! Точно с такъв полет освен Уебър във Валенсия, така летя и Ралф Шумахер през 2002 в Австралия. Подобен инцидент e имал и Мартин Брандъл през 90-те. За щастие всчиките без фатални последствия.

Хайде, малко снимки и от мен с любезното съдействие на Любо Асенов - фотографът на ClubS1

Eдна рокля, закслужаваща внимание!

Някои от вас може да обрънат внимание и на този господин! Simple Smile

# 136
  • BG
Хайде, малко снимки и от мен с любезното съдействие на Любо Асенов - фотографът на ClubS1

Eдна рокля, закслужаваща внимание!

Ееее, браво на кака Шарли! Не стига, че беше там, ами и с каква рокля  Hands Clap... Crazy
Болидчетата тамън имат място връз тез широки рамене да поджиткат  newsm01

# 137
...
Ееее, браво на кака Шарли! Не стига, че беше там, ами и с каква рокля  Hands Clap... Crazy
Болидчетата тамън имат място връз тез широки рамене да поджиткат  newsm01

Не са баш на раменете, но да не се вторачваме чак толкоз!  Mr. Green

# 138
  • София
Само да се беше понаправила малко в главата  Crossing Arms

А Антонио е радост за моето око, макар и остарял! Както знаете всичко 'спанско любя, тача и милея  Crazy

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 20:36 от Lana

# 139
  • Варна
брутруу  Mr. Green

Шарлито, малко ми е странна с таз късата прическа, не са й я оформили кат за принцеса  Mr. Green
Не бях забелязала тематичното рокле, ми постарала се е  Crazy.

На Нандо му се играе монополи, кой ще играе с него  Mr. Green

# 140
Добро утро  Hug
Да попитам тази седмица ще има ли състезание ? Grinning

# 141
  • BG
Добро утро  Hug
Да попитам тази седмица ще има ли състезание ? Grinning

Добро!

На първа страница на темата можеш да се запознаеш с календара за цялата година.

# 142
  • КиТ
Абе малко тъп въпрос,ма коя е тая Шарли newsm78 нещо не ми е позната на мен  Blush Пък не искам да съм назад  Crazy

# 143
  • София
Пламииииии, как така коя е - принцеса Шарлийн Монакска - ама като не и понася шума, мога да я заместя във връчването на трофея, догодина! Ама само толкова, Алберчо да си го държи. Роклята е много идейна с тези колички!

На Нандо му се играе монополи, кой ще играе с него  Mr. Green

Зависи от залога  Crazy

# 144
  • BG

Пламииииии, как така коя е - принцеса Шарлийн Монакска - ама като не и понася шума, мога да я заместя във връчването на трофея, догодина! Ама само толкова, Алберчо да си го държи.

Мчи ба-ба, ша си го държи тя  Crossing Arms...С кеф бих и го отмъкнала, аз го харесвам!  Flutter

# 145
Дам благодаря  Grinning сега го видях не бях обърнала внимание .

# 146
  • КиТ
Пламииииии, как така коя е - принцеса Шарлийн Монакска - ама като не и понася шума, мога да я заместя във връчването на трофея, догодина! Ама само толкова, Алберчо да си го държи. Роклята е много идейна с тези колички!

Ми не я знам,не ми се представи лично в Монако  Crossing Arms Joy Joy Joy Аз исках Алберчо да сгащя,тя кво прави там в цялата схема Twisted Evil Joy Joy Joy

# 147
Алберчо не важи, виж някой от брятата Казираги по-става Simple Smile

# 148
  • София
Да няма после оплаквания, че нещо не е наред, симулатор трябва, не стимулатор http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2152194/Lewis-Hamil … oliday-Italy.html

# 149

Общи условия

Активация на акаунт