ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
може би само аз имам проблем, няма да се учудя  Mr. Green

мхм  Mr. Green

# 226
Анелка, още един приятел- готов да се надбягва с болидите  Mr. Green

# 227

Ей, това тяхното е любов от тия, за които песни се пеят  Joy Joy Joy

# 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ехх, либофф, либофф Party
Моята либофф обаче е резервирана за тези, дето се надбягват с болидите, от ранна детска възраст още Heart Eyes

# 229
Моята либофф обаче е резервирана за тези, дето се надбягват с болидите, от ранна детска възраст още Heart Eyes
Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Като почнахме с проблемите, вие имате ли такъв, с влизането тук- www.gpupdate.net/

От, няколко дни ми излиза, това- Предупреждение- посещаването на този сайт може да повреди компютъра Ви!  Crossing Arms

# 230
  • КиТ
Юлка да не би да са от f1zoom.,  че ми се включва антивирусната като отворя страничката  Thinking ..странно, не ще да го приеме този сайт моя комп и твае  Mr. Green

Нова антивирусна трябва Whistling Whistling Whistling,и да си смениш кирилицата  Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy За другия път да е на ниво Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

Ил същото ми излиза и на мен  Peace

# 231
  • София
Може ли да си сложа снимка от линка на Анелка и да си припадам час по час? Няма да ви притесня, нали? Blush

Ето още, има за всеки http://motorsport.nextgen-auto.com/gallery/pictures/2012/f1/inde … anada-07jun-1.php

Чета някакви новини, че Барселона и Валенсия ще почнат да си разменят ГП на Испания, чакало се одобрението на Шефа.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 13:51 от Lana

# 232
  • BG
Може ли да си сложа снимка от линка на Анелка и да си припадам час по час?
Няма да ви притесня, нали? Blush

Амиииии, изобщо даже! Ама за всеки случай да пратя аз имърджънсито.... smile3543  costumed050

# 233
Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Като почнахме с проблемите, вие имате ли такъв, с влизането тук- www.gpupdate.net/

От, няколко дни ми излиза, това- Предупреждение- посещаването на този сайт може да повреди компютъра Ви!  Crossing Arms

Същата работа, излиза ми, че страницата може да увреди компютъра ми.

# 234
Ил същото ми излиза и на мен  Peace

Същата работа, излиза ми, че страницата може да увреди компютъра ми.

Ахаааа, да съм спокойна, че проблема не е само в моя "телевизор"  Crazy  Mr. Green Че, ако трябва нещо да оправям..., ич ме няма в тея неща  Crazy  

Ланче, приключвай с припадъците, че почват тренировките  Mr. Green

Май ще има превалявания на втората, а аз няма да я гледам  Whistling Ще пропусна екшъна  Wink

Кой ли ще отнесе стената на шампионите  newsm78   newsm78   newsm78   Mr. Green

Някой гледа ли тренировките  newsm78 по болида на Фетел има някакви "огради"  Joy

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 17:08 от iulyia

# 235
 Joy   Joy   Joy Това не може да се види, навсякъде- катерички и лисици, да спринтират по пистата, наравно с болидите  Joy

# 236
Лана,  newsm53, прекрасно е нашето момче!!! За припадане си е тази снимка...

Плами, дръж ни информирани!!! Порта си била. Ииииидеална си!!! Направо порта със златен обков  Heart Eyes

# 237
  • София
Бени, беееее, колко си придвидлива с това имърджънси  Joy, яко!

Нещо май никой не е гледал тренировки - и аз не съм де, не остана време...нищо неочаквано, Лу с най-добро време и то в двете тренировки!, в първата е бил пред Себ, а във втората пред Фераритата, но разликите не са големи...
Първа http://en.espnf1.com/canada/motorsport/story/80823.html
Втора http://en.espnf1.com/canada/motorsport/story/80856.html

Лана,  newsm53, прекрасно е нашето момче!!! За припадане си е тази снимка...

smile3521

Олееее, малеее

Протестираща студентка

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 00:07 от Lana

# 238
Бени, беееее, колко си придвидлива с това имърджънси  Joy, яко!

Нещо май никой не е гледал тренировки - и аз не съм де, не остана време...нищо неочаквано, Лу с най-добро време и то в двете тренировки!, в първата е бил пред Себ, а във втората пред Фераритата, но разликите не са големи...
Първа http://en.espnf1.com/canada/motorsport/story/80823.html
Втора http://en.espnf1.com/canada/motorsport/story/80856.html

Аааа, аз гледах първата тренировка, всичко видях  Crazy, но в темата беше пусто   Wink и реших да не си пиша сама  Whistling Втората я пропуснах, ама като гледам мноого са на гъсто  Mr. Green Предвиждам инфарктни, квалификация и състезание  Crazy

Ние, пък си имаме канадска каска  Naughty  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 09:26 от iulyia

# 239
  • КиТ
Плами, дръж ни информирани!!! Порта си била. Ииииидеална си!!! Направо порта със златен обков  Heart Eyes

Ми кажи го на Анелка  Crazy Joy Joy Joy Joy чакам отзиви другата седмица Whistling Така да знаеш Sunglasses И да четеш хубаво постовете не само последните,че ще се наказваме  Mr. Green

Не съм гледала тренировки,не съм по тая част,чакам вечерта квалификацията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт