ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте   Simple Smile Подготвяте ли се за състезанието днеска .

Надявам се Фетел да спечели този път . Grinning

# 271
Дали е Рон Денис, Доменикали или Хорнер, не мисля, че някой от тях е толкова ексцентричен, че да събере Лу, Нандо или, някой от тях със Себ в един отбор. В тези тримата не си спомням да съм виждала, някога, някаква отстъпчивост, смирение и дипломатичност  Mr. Green Няма как да работят заедно, без да се изядът  Naughty Но това е Ф1, все пак, може и да ме изненадат, някой ден  Wink

# 272
Според мен скромни познания и от това което съм чувала . Двама силни пилоти немогат да виреят заедно в един отбор защото и двамат ще искат да бъдат номер 1 .

# 273
  • Пловдив
Надявам се Фетел да спечели този път

А аз се надявам Алонсо отново да е на най-високото стъпало на подиума. А ако и Маса вземе точки... От свободните тренировки си пролича, че във Ферари доста са поработили.

# 274
Е ще видим обаче аз лично залагам на Фетел . Grinning

# 275
  • Пловдив
Само някой от лидерите да не вземе да се разпише на стената на шампионите. От началото на тренировките вече има няколко автографа.

# 276
  • Варна
аз не бих заложила на "порасналост" и "помъдрялост", предпочитам Хамчо и Нандолетко да не са в един отбор  Mr. Green

Не за друго, а защото история показва, че двама идентични пилоти като каране, манталитет и афинитет към победа трудно биха издържали един до друг  Mr. Green
Да, те са пораснали, вече могат спокойно да се върнат назад във времето да видят ситуацията в която бяха поставени през други очи, без излишна емоция и адреналин ... както и без мениджъри, които да ги "нахъсват" един срещу друг.
Много пилоти се променят с годините, но най-вече от тях самите зависи как и към какво.
Аз не виждам нищо лошо пилотите да имат положително мнение за колегите си, не е нужно да са приятели дори, за да оценят качествата които притежават другите.
За съжаление винаги е по-лесно да обидиш и нагрубиш, само защото другия е конкурент и съперник.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 13:13 от aneli.

# 277
  • София
аз не бих заложила на "порасналост" и "помъдрялост", предпочитам Хамчо  нандолетко да не са в един отбор  Mr. Green

Да бе да...тайно се надяваш да се съберат най-накрая...даже пред себе си не го признаваш Joy

# 278
  • Варна
 Stuck Out Tongue Winking Eye,
ама аз си признавам иначе, много им се радвам заедно, нооо всеки да си знае .. бърлогата  Mr. Green
и
ако се съберат заедно, ше им изпратя от oния тениски с надпис - "Game over"  Mr. Green

п.п.
малката буква в името на Нандо е правописна грешка, поправих я, извинявам се  Crazy

п.п.
и Ланчо, нЕма да ма разконцентрираш с таз тату, аз също нинджа  Mr. Green

# 279
Аз съм изцяло под влиянието на волейболните емоции и вчера сигурно за 2 минутки погледах от квалификацията, много съм недоволна от голямото Джони, какво се случва с него последните състезания, за мене е загадка Sad Сигурно след срещата ни в Будапеща страда за мен  hahaha hahaha hahaha
От колко е стартът днес, сигурно пак ще гледам доста малко.

# 280
  • КиТ
п.п.
и Ланчо, нЕма да ма разконцентрираш с таз тату, аз също нинджа  Mr. Green

Тя нарочно слага такива аватари,аз няма да ги коментирам,че пак ще напиша нещо ooooh! Joy Joy Joy
И защо старта е от 9 часа  Crossing Arms Пффф по нова ще дават много готино филмче  Tired

# 281
  • Пловдив
И защо старта е от 9 часа

То добре старта е в 9 часа, ами да не продължи като миналата година newsm78 че утре сме на работа.

# 282
Миналта година намяше ли дъжд и спряха състезанието за около час някъде ? newsm78

# 283
не е ли в  23.30?

# 284

Общи условия

Активация на акаунт