ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 22 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Лелее, колко народ трябва да се изпреварва утрее  Whistling И за двете Джонита говоря  Naughty

Повече не правя тази грешка да гледам квалиф, на работното си място  Naughty Във всички решаващи моменти имах работа  Crossing Arms
По- добре нищо да не знам, отколкото само половината  Whistling
Нандо се е справил най- добре в калабалъка  Crazy Замислих се, от кога не съм го виждала да тръгва от пол  newsm78
Сега видях, че на въпросите, които зададох днес, сте били дали вече отговори преди това, но нямах време да ви чета...  Crazy Анелка, мерси  Hug

Онова трафикантче, пак се намърда до Хамилтън  ooooh!  Twisted Evil

Според Уитмарш, утре трябва да вали или да е напълно сухо, за да се надяваме на нещо хубаво(така го разбрах)  Whistling Аз пък си мисля, че това означава, че въпреки всички подобрения- не сме мръднали от Малайзия  Crossing Arms   Crossing Arms   Crossing Arms Жалко  Sunglasses

Дано се получи оспорвано състезание, без дълги и досадни паузи  Wink

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Знаете ли дали ГП-то и финалът на Уимбълдън се засичат Embarassed?

# 647
  • София
Обаче утре всичко ще се обърне надолу с главата според мен - пак ще е инфарктно...

О да,освободете си целия следобед,че днес стартираха в 3 и приключиха в 6,за утре най-рано приключване предвиждам в 8  Sunglasses Joy Joy Joy Joy

Аааааааааааа, да ги нямаме такива, най-много до 6:30 им давам да се разберат кой ще е пръв, ако не аз ще реша  Crazy- на концерт съм, не мога само с тях да се занимавам! Crossing Arms

2 PM пише на сайта на турнира, така че може би ще се поразминат - зависи нашите колко време ще чакат да спре дъжда  Crazy

# 648
  • Пловдив
НЕ се засичат. Ф1 е от 15:00 до 18:00 и веднага след това започват финалите.

Днес измамниците от БулСатКом прецениха, че тениса е по-важен и не даваха квалифицираните по film+ HD.

# 649
Суупер, мерси много Hug

# 650
  • Варна
ко стааа фенки  Mr. Green
ГП2 мноого здраво състезание си направиха  Mr. Green. 16 градуса на въздуха беше в началото на състезанието Mr. Green

да видим ша ли ни завали или няма да ни завали  Mr. Green

Не ми харесва обяснението на Уитмарш за интермедиите ...това ще е проблем и не малък според мен  Crossing Arms

# 651
Днес измамниците от БулСатКом прецениха, че тениса е по-важен и не даваха квалифицираните по film+ HD.
Не ме убивайте, но и аз така бих преценила Mr. Green

# 652
  • Пловдив
Не ме убивайте, но и аз така бих преценила Mr. Green

Проблема беше, че в 15:45 в инфото пишеше "Ф1 квалификация - пряко", а даваха Уимбълдън.  #Cussing out

# 653
Финал на Уимби- квалификация на ГП, усещаш ли разликата Wink? Иначе да, тъпо е да променят програмата в движение, не е като в последния момент да са решили кога ще са състезанията Tired

# 654
  • София
Поне е било само по HD канала...

ко стааа фенки  Mr. Green
ГП2 мноого здраво състезание си направиха  Mr. Green. 16 градуса на въздуха беше в началото на състезанието Mr. Green

да видим ша ли ни завали или няма да ни завали  Mr. Green

Това се чудя от вчера - ако не завали първите 10 ще трябва да влязат веднага да снемят гумите...ще стане доста интересно.
ГП2 са големи скици - как се бутнаха накрая Гутиерес и още някой...почти Хам-Мал от миналото състезание...

# 655
  • КиТ
Тези които нямат Буластком,нямат никви проблеми  Mr. Green А и тук:  http://f1.f-e-n.net/index.php/url19884,даваха от някъде коментари  Crazy

Готова съм за състезанието  Crazy Да видим,ще вали ли  Mr. Green Joy Joy Joy Щом Лана казва,края да е 6:30 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy

# 656
  • Варна
Това се чудя от вчера - ако не завали първите 10 ще трябва да влязат веднага да снемят гумите...ще стане доста интересно.
ГП2 са големи скици - как се бутнаха накрая Гутиерес и още някой...почти Хам-Мал от миналото състезание...
Mr. Green да да с Чекото май се изплющяха накрая в последна обиколка  Mr. Green
Обаче пистата не беше от съвсем сухите, да не кажа си беше мокра, но пък всички бяха със сликове и караха много добре. А Рация беше много напорист от самото начало  Crazy

Уж трябва да завали след началото състезанието, ще бъде сложно и игра на рулетка .. но мен ме притеснява това с гумите, особено ако се окаже едно такова ни мокро ни сухо, а шльокаво  Crossing Arms 

Гледах от панорамните кадри колко промени са направили по пистата  Crazy, много е ъпдейтвана като цяло  Crazy

# 657
  • София
... особено ако се окаже едно такова ни мокро ни сухо, а шльокаво  Crossing Arms 

Мдааааа, непредвидимо е кой ще пие шльокавицата накрая Simple Smile

По Скай дават Tooned, някаква анимация на МКЛ....

# 658
  • BG

Въх, Анелку, ногу ти пораснало котиту, кака! Crazy

Ко говорите за Булсата, аз си гледах вчера. Не знам само HD ли е или не каналчето, ама си гледах.

Хади, загрявате ли гумите вече?!

# 659
  • София
Хади, загрявате ли гумите вече?!

Много ясно!!!!!!!! Simple Smile
Понеже съм голяма тарикатка и гледам 2 програми едновременно, та изпуснах Нандолети по време на парада  ooooh!

Някой знае ли защо има разместване в решетката, Грожан е 9, а Бътън 16...това запомних като разлики  newsm78

ПП Хюлкенберг е 5 места назад - Грожан напред и всички до 14, ама Дженсън зашо е 2 места напред? Аха видях и Кобаяши - 5 назад...

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 14:03 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт