ПрЪвУписТен позСдрав от изкорНДвача за 64упения Удушник на аНкушерката- 70!

• 27 019
  • 742
  •   1
Отговори
# 195

..
"... нос Калиакра се намира в Родопите... "
..
Точно там е  Joy
И предстои да бъде преименуван на връх Калиакра  Mr. Green

Момичета, не се излагайте, казаха ви в миналата тема- Калякра.  Wink

[/quote]
Остава и да е в РУдопите...

# 196
Цитат
‎3v1 Ne ott4akvno dobra kombinacia
- ФБ;  Crazy

# 197
Ееей, не се научихте да пишете правилно Naughty Whistling, каийсий такиви Laughing Hug Wink!

# 198
  • Казанлък of all places
Това 
Цитат
на жергон
ли е?

# 199
  • София
Цитат
и съм страшно доволна!Работи с качествени материали(бой и т.н)

Освен на качествен ... веднъж в месеца, явно хората държат и на качествен бой  Mr. Green

и пак от същата потребителка
Цитат
аз моята е мажех с антибиотик... още на същия ден ми  успокой кожата... Ас вазелин е мажех ... нормално е да я усещаш  по грапава и по груба още е прясна прясна

# 200
  • София
И този очаква купувачи   hahaha

РЕНО ТЛИНГО НА 4АСТИ

# 201
...спава ако не всеки ден през ден наи много и така се таркаля , че ум да ви заиде , маика и баба й правиха прощапулници  още 2 освен този когото е проходила , фаида няма , спанат кон си е и тва  е.
____________________________________________________________________________________
 newsm78 хмммм

# 202
Скрит текст:
Искам да vи кажа ,4е ние оплУvахме мьжете v другата тема,но ние сме по смехотvорни от тях .
4етох ,4етох и не спрях да пла4а от смях.
Аз по тазi тема мога изпиша 20 страници сама....,но сега се сеЩам ,за v4ерашната ми слу4ка...........
Имам аз среЩа с един познат и vьрvейки кьм мястото на среЩата ,минаvа една кола и ми сvирка,тьй като vе4е бях много близко до мястото реших ,4е е моят познат,трьгнал да me пресреЩА с колата и трьгvам аз кьм колата с най -голямото спокойстvие на земята , разvейvам си русата глаvица по пьтя и по едно vреме ,забелязvам ,4е онзи от vьтре си опраvя задната седалка и неЩо много усилено мести,мисля си аз,......4е яvно ку4ето му е било с него и сега маха одеалото ,което обикноvенно седи на задната седалка и с най -голямата усмиvkа стигам до колата и гледам един беззьб дядка ми се хили ,аз v пьржия момент само стоях и гледах и не реагирах,след тоvа се обьрнах без да кажа ниЩО  си продьлжих пьтя.....

Друга слу4ка.....Преди около 8-9 години сме се сьбрали една група от приятели и отиvаме v една дискотека ,която беше доста дале4е от нашия град.Vлизаме vьтре ,на мен оба4е ми е адски ску4но и онези ме карат да си пиийна неЩо(аз сьм скарана с пиенето),сьгласих се аз, и сьм изпила едно питие,даже не помня ,какvо беше,но тьй като сьм скарана с пиенето ,както vе4е казах ми стана зле и излизам на vьн ,малко на 4ист vьздух.....такаааааааааааа,от тук нататьк само са разкази vе4е.......зна4и излизайки на vьн ,сьм се опьтила кьм колата и сьм vлязла жьтре(понеже бях единстvената не пиеЩа ,клУ4оvете стояха v мен),v този момент един от групата излиза на vьн и ме гледа как си паля колата и си трьгvам ,като пьрvия пи4 ,по4нал той да vика след мене ,от там наиска4али и другите след него,vика ли vика ли.......ама ней ти.......аз си карам колата и си заминаvам(за протокола:аз и сега не мога да карам кола)На другата сутрин се сьбуждам от сvиркания пред vратата(дейстvието се разvиvа v селото ми) v 7 4аса сутринта ,излизам аз нерvна и готоvа да vдигна скандал и гледам мойте хубаvци ме гледат е ей такиvа изпитателни о4и  и ме питат ,какvо стана?Аз пьк ги гледам с оЩе по големи о4и и неразбирам ,за какvо стажа дума.V следvаЩия момент vиждам колата прилежно паркирана на тротуара и се 4удя ,тези пьк ,за какvо са я паркирали така .......
ОбЩо vзето след много vьпроси от моя и от тяхна страна разбрахме :след vьпросното питие сьм си vдиgнала парцалките ,ка4ила сьм се v колата и сьм се прибрала най -неvьзмутимо v нас АЗ НЕ МОГА ДА КАРАМ КОЛА.Мом4етата стояли цяла ноЩ на гарата v града ,v който бяхме и се прибрали с пьрvия vлак.
Дойдоха хората да си приберат колата .........а на мен не ми беше предложено vе4е пиене
______________________________________________________________________________________
Скрих го, защото е малко голямо.
Имам странното чувство, че има нещо нередно в този текст  Laughing

# 203
УжасТ и безумие! Crazy ooooh!

# 204
То има и още, ама не ми се играе да ги пиша. Това, обаче, ми направи впечатление.
"Кка не съм утрупала някой незнам."  Laughing

# 205
Цитат
Чудя се кое е по-страшно, да изглеждаш като бустанско плашило, или да си проста като бустанска селянка ...

# 206
 hahaha И двете са страшни, но по-страшно е да те мислят за "бустански" селянин, а ти да си "бустанска селянка"  Joy

# 207
  • Стара Загора
От продавалник:

Цитат
Оргинален парфум купен от Италия,45мл от 50мл малко сам праснала.

# 208
  • София
Цитат
татуйровката

# 209
  • София
Въпрос:
-Ще има ли пак ден на отворените врати?

Отговор:
-Не само днес е било.

Общи условия

Активация на акаунт