Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 498
  • 763
  •   2
Отговори
# 195
Специално за чантите на Паоло Ботичели изобщо не си изключение! Миналата година ми се разпадна от едно носене тяхна чанта от 75 лв. Веднага я върнах - бях я взела от магазина им в мол Сердика и ми върнаха парите, слава богу!  Twisted Evil Опитаха се да ми я заменят с друга или с обувки, но аз не се съгласих.
Но до момента такова чудо не ми се беше случвало - чанта да се разпадне от няколко часа носене! Едва ли и щях да повярвам, че е възможно. Та чанти от по 15-20 лв. са ми издържали сума ти време!

# 196
  • София
Лакочистител Bravo без ацетон. Изобщо не действа. Все едно в шишето има вода. Не пазя касовата бележка. Иначе щях да отида да вдигна джабала.  Whistling Сега не мога да си оправя ноктите.  Close

# 197
  • Под гъбата
купил за обяд Ариана радлер... Е няма такава боза  Sick
Когато преди години чух за бира с вкус на вишна, мислех че е майтап, но явно се харесваше. Сега не съм чула някой да хареса Арианата с лимон. Всички казват че е като разредена вода.
Ако трябва говорим за бира, Ариана Радлер  не е бира. За мен е просто ниско алкохолно лимоново пиене. Grinning
Обаче я харесвам, даже по-добър вкус има в кутийки отколкото в пластмасово шише!

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 15:39 от mama_mima

# 198
Е,тук вече опира до вкус,а не до качество.На мен Радлер ми харесва.
И не знам кои са тези "всички",които не я харесват.

Има много ниско алкохолни бири и ако за всички се твърди,че са бълвоч,ще ме прощавате. Peace

# 199
На мен също Радлер ми допада като вкус  Peace

# 200
На мен Радлера не ми харесва.
Предпочитам Каменица грейпфрут. Като Фанта портокал е.
Гледах етикетите на Каменица лимон и Каменица грейпфрут. И двете са 50 % бира и 50 % натурален сок. А колко Е - та имаше  ooooh! Tired

# 201
На мен Радлера не ми харесва.
Предпочитам Каменица грейпфрут. Като Фанта портокал е.
Гледах етикетите на Каменица лимон и Каменица грейпфрут. И двете са 50 % бира и 50 % натурален сок. А колко Е - та имаше  ooooh! Tired

Аз не съм чувала бирата да е здравословна...
Ми ето-въпрос на вкус е,аз опитах Каменица грейпфрут и не ми допадна точно защото е като Фанта.Което не е критерий за качество,разбира се.

По-напред в темата имаше изказване,че Ариана била бира за алкохолици...Не знам дали си струва въобще да коментирам такова изказване...

# 202
  • София
Здравейте, включвам се към темата с маслото марка "Верея" - голямо пакетче. Мирише ми на гранясало. Днес отидох в същия магазин, откъдето го купих и помолих да помириша друго пакетче - реших, че е било единичен случай, но миризмата е същата.
Иначе харесвам киселото и прясното мляко - допадат ми на вкус, миризма и консистенция.

В по-предни страници някой беше писал за развалени печени пилета от Пикадили, аз също съм купувала - от магазина в мола на бул. Арсеналски в София.

# 203
Кренвиршите "Кен" да не се произвеждат от две фирми или да произвеждат еднакви по наименование кренвирши, но с различни цени и състав? Само кренвиршите на "Кен" ми харесват. За първи път това съмнение, че има двоен стандарт при тези кренвирши ми се породи, когато ги купих от "Труимф" откъдето бяха ужасни и след това от "Пикадили" - прекрасни. До нас има една магазинче - взимам два поредни пъти от тях - не мога и не мога да ги ям и се отказах от кренвиршите. Мъжът ми сутринта взел от друго магазинче - уж същите, а изключително вкусни. Ако са два вида, как мога да ги разпозная кои са хубавите?

# 204
  • София
Развалиха тотално омекотителя на "Ленор"   #Cussing out След като изсъхнат, хавлиите и спалното бельо едва ли не стоят прави на пода  Sad

# 205
Кренвиршите "Кен" да не се произвеждат от две фирми или да произвеждат еднакви по наименование кренвирши, но с различни цени и състав? Само кренвиршите на "Кен" ми харесват. За първи път това съмнение, че има двоен стандарт при тези кренвирши ми се породи, когато ги купих от "Труимф" откъдето бяха ужасни и след това от "Пикадили" - прекрасни. До нас има една магазинче - взимам два поредни пъти от тях - не мога и не мога да ги ям и се отказах от кренвиршите. Мъжът ми сутринта взел от друго магазинче - уж същите, а изключително вкусни. Ако са два вида, как мога да ги разпозная кои са хубавите?
По принцип за големите търговски вериги почти всичко се произвежда отделно за самата верига, включително и техниката, за добро или лошо  Peace

# 206
Разбрах. В такъв случай правилно ли е ако кажа, че една фирма производител има договор с търговска верига за по-ниска цена, то производителят ще направи компромис с качеството според цената за която са се договорили, а за друга верига, където договорът е да им изкупуват продуктите на по-висока цена, същата марка произвежда продукти с по-високо качество?

# 207
  • София
Развалиха тотално омекотителя на "Ленор"   #Cussing out След като изсъхнат, хавлиите и спалното бельо едва ли не стоят прави на пода  Sad

И аз така мисля.И вече въобще не мерише силно.Днес прах с червен бинго и така хубаво меришат дрехите и бяха мн мекички.Аз преди ползвах и бебешкия и пак бях мн доволна

# 208
  • до най-прекрасния мъж
Верея не я тача откакто работя на сегашното си работно място. Купуват от нас прясно мляко и не мога да разбера как от мляко със средна масленост от 3,7-3,8 могат да произведат кисело с масленост от 4,5 %. Представете си с какво е набъркано това мляко и колко е истинско. А и на вкус е едно такова странно - като ония плодовите кисели млека, дето са като крем. Това ме накара да се откажа от тях. Наистина има крави с маслено мляко около 4,5 %, но млякото се предава общо и никой не си играе да го дели. Така че правете си изводите сами. Не съм запозната с технологията на производство на кисело мляко във фирмата, но майка ми прави домашно и вярвайте ми, не е като купешкото. Взимам мляко от най-маслената ни ферма и е различно - седи си като едновремешното кисело мляко.
И аз пера с омекотител Бинго, бях доволна доскоро, но сега нещо не са ми  толкова меки и ароматни дрехите. Точно мислех на Ленор да си мина отново, но щом казвате, че са го развалили, ще си остана на Бингото или просто ще сменя аромата. Имаше един ленор преди години с перли, дрехите и кожата ми ухаеха прекрасно дни наред с него. Много жалко, че и него са развалили - вероятно качеството за Източна Европа си е такова - скапано и на три пъти по-високи цени.

# 209
Разбрах. В такъв случай правилно ли е ако кажа, че една фирма производител има договор с търговска верига за по-ниска цена, то производителят ще направи компромис с качеството според цената за която са се договорили, а за друга верига, където договорът е да им изкупуват продуктите на по-висока цена, същата марка произвежда продукти с по-високо качество?
Вероятно е така.

Общи условия

Активация на акаунт