Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 477
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за отговорите.
И да не е само благодарност - купих вчера страхотно изглеждащи зелени ябълки от Пикадили. И само предусещах как ще са сочни, свежи и нямах търпение да се прибера да ям ябълки - а то на няколко милиметра от повърхността целите ябълки изгнили. А като им се гледа кората и една точка нямат, много примамливо изглеждат. Сигурно са третирали кората с нещо и затова само тя е запазена. Като някои хора - изглеждат ти прекрасни на външност, а по съдържание са ужасни. Обаче ако му кажа на такъв човек - хубав си като зелена ябълка в Пикадили, няма да се сети какво му казвам и се обезсмисля изказването Laughing.

# 226
  • Sunshine state
Aaa,напротив,не се обезсмисля.Много е удачно дори,хем няма да се сети какво имаш предвид,хем му казваш истината в очите. Whistling Simple Smile

Няма да купя никога повече таблетки против комари на Bros. ooooh! Използваме само "Райд",понеже много ме хапят комарите и не мога да спя спокойно,но в магазина до нас нямаха други,освен горепосочените.Е,цяла нощ чувах досадното им бръмчене и бях изпохапана до смърт.Отгоре на всичко миризмата им е много по-силна от тези на 'Райд" и едвам се диша.Никога повече такива. Naughty Днес отидох и си взех от нашите.Ще се спи спокойно.  Heart Eyes

# 227
  • София
Суджук Съксет БГ, ЕТ Стефмарк- Стефан Марков. Толкова гръмко звучи "защитеното географско указание". Жалко, че срамят горнооряховския суджук, като запазена марка. Sick

# 228
  • Варна
Благодаря за отговорите.
И да не е само благодарност - купих вчера страхотно изглеждащи зелени ябълки от Пикадили. И само предусещах как ще са сочни, свежи и нямах търпение да се прибера да ям ябълки - а то на няколко милиметра от повърхността целите ябълки изгнили. А като им се гледа кората и една точка нямат, много примамливо изглеждат. Сигурно са третирали кората с нещо и затова само тя е запазена. Като някои хора - изглеждат ти прекрасни на външност, а по съдържание са ужасни. Обаче ако му кажа на такъв човек - хубав си като зелена ябълка в Пикадили, няма да се сети какво му казвам и се обезсмисля изказването Laughing.

Чела съм ,че ги мажат  с парафин, за да не загнива кората и да изглеждат пресни и лъскави.
Затова повече не купувам "идеално" изглеждащи ябълки, без петънце и на които кората им като ги пипнеш е леко мазна и лъскава.
Такава ябълка и като я измиеш, пак кората остава мазна.

# 229
Благодаря за отговорите.

Чела съм ,че ги мажат  с парафин, за да не загнива кората и да изглеждат пресни и лъскави.
Затова повече не купувам "идеално" изглеждащи ябълки, без петънце и на които кората им като ги пипнеш е леко мазна и лъскава.
Такава ябълка и като я измиеш, пак кората остава мазна.

ОО да , моето годишно потребление на ябълки е голямо, никога не купувам такива ябълки, те са просто скъпо изглеждащ боклук!

По темата - никога нищо на Чиполино, мъча се тука с една количка и едно чадърче, всичко става с много усилия. Също така Бертони шезлонг - опасен за бебета - отпред има борд със закачени джунджурийки, дребен ги докопа веднъж и естествено си ги набута в устата, по едно време гледам от плата изкачат едни нишки, цялата му уста беше в нишки, ама как може да се задави с тях!!!!!! Мислех да се обърна към КЗП ама как не ми се занимава... ooooh!

# 230
  • Sunshine state

По темата - никога нищо на Чиполино, мъча се тука с една количка и едно чадърче, всичко става с много усилия.
Аз пък съм доволна от продуктите им.Имам и количка,и чадърче към нея и нямам никакви проблеми. Peace

За ябълките и аз знам,че ги мажат с парафин,за да са лъскави и перфектно изглеждащи.Много мразя тоя мазен филм,който имат. Rolling Eyes
Добре,че не съм им голям фен,а и имаме от село.. ooooh!

# 231
  • до най-прекрасния мъж
Измивайте старателно, като търкате със сода за хляб кората. Това премахва парафина и ябълката остава чиста и свежа.

# 232
Измивайте старателно, като търкате със сода за хляб кората. Това премахва парафина и ябълката остава чиста и свежа.

Peace мерси, това не го знаех.

# 233
  • до най-прекрасния мъж

Peace мерси, това не го знаех.
Мия по този начин ябълки, круши, лимони, цитруси - ефектът е уау. Ако знаеш какво пада само от тях, бедна ти е фантазията.

# 234
Между другото... сортът на въпросните зелени ябълки е такъв - с мазен филм са. От едно село ги взимам и ако престоят доста време не личи, че ябълката е загнила, докато не я отрежеш. Отвън изглеждат перфектно, а вътре са  кафеникави.

# 235
Сладолед Оптима на Т-маркет с парченца кайсии.  Sick По - гадно е и от ледените сокчета.

# 236
Оптима си е тяхната марка на Т Мркет-не само сладоледа, всичките им продукти са гадни, що неща изхвърлих, докато се чукна, че повредата не е в моя телевизор.
Вече изобщо не пазарувам там.

# 237
  • Sunshine state
Работила съм в Т-маркет през студентските години.Няма да стъпна в тоя магазин повече. Sick Продуктите се съхраняват неправилно и в мърляви помещения.Изобщо всичко им е мърляво на тях.. Rolling Eyes

# 238
  • Sunshine state
Никога повече няма да купя дижонска горчица на Карфур/тяхната си марка/.Отвратителна е. Sick
В голям стъклен буркан е.Така те удря в носа на спиртни изпарения,че чак ми излязоха сълзи на очите.Погледнах етикета и в съдържанието пишеше:спиртен оцет?! Какво по дяволите е това?Отначало си помислих,че просто е люта,но аз обожавам люто,а това си бие точно на спирт и щипе само в носа,а не на езика.Определено се усеща МНОГО силно и изобщо не става за ядене...Изглежда ще я ползвам за мариноване на месо,ако изобщо и за това става.. Rolling Eyes

# 239
И аз споделям мнението за същата горчица. Още преди година или две бях взимала и като описа веднага си спомних как като я отворих ми се насълзиха очите и ми потече носа.

Общи условия

Активация на акаунт