Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 430
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
сухата закваска, която купувам е такава. взимам я от "биомаг" в софия, но и на други места може да се намери. много съм доволна от нея.
Wink

# 391
  • Пловдив
Кисели краставички на Мисота Sick
Ужасно меки и солени Crazy Обичам краставичките да са хрупкави и леко киселки, а тези бяха точно обратното Sad

# 392
Кисели краставички на Мисота Sick
Ужасно меки и солени Crazy Обичам краставичките да са хрупкави и леко киселки, а тези бяха точно обратното Sad

Повечето продукти на Мисота не са хубави.
Аз се прекарах един път със стерилизираните гъби на Мисота. Бяха в трагично състояние, пълни с кал Crossing Arms

# 393
  • до най-прекрасния мъж
Повечето продукти на Мисота не са хубави.
Аз се прекарах един път със стерилизираните гъби на Мисота. Бяха в трагично състояние, пълни с кал Crossing Arms
И ужасно кисели, поне моите бяха такива. Оттогава гъба в буркан не искам да видя.

# 394
Никога повече

# 395
  • sofia
Боб на Оберон- Смилянка.
Онази вечер купих от Т Маркет. Отварям пакета и се оказва, че боба е на странни дупки, а след малко изпадаха и причинителите им-малки черни буболечки, за щастие, мъртви. А на пакета пише-срок 2014...

# 396
  • София
Ако някой има възможност да си закупи млечните продукти на Ситово. Много ми хареса и кравето и овчето сирене, както и кашкавала и киселото мляко. Жалкото е само, че се продават само във фирмени магазини. Цената им е много достъпна.
Включвам се и за рибата минтай - ние взехме от ЛИДЛ фиш фингърс с такава риба и взе, че ми харесаха запечени. Може би е въпрос на вкус.
Гъби в буркан на Мисота - ОТВРАТ!!! Sick Sick Щях да повърна, съсипах си пицата

# 397
А къде имат фирмени магазини в София?

# 398
  • до най-прекрасния мъж
Точно от такива фиш фингърс от Лидл останах ужасно разочарована, при това запечени, а не пържени. Явно е въпрос на вкус, наистина или моите нещо не са били качествени.

# 399
  • софия
Точно от такива фиш фингърс от Лидл останах ужасно разочарована, при това запечени, а не пържени. Явно е въпрос на вкус, наистина или моите нещо не са били качествени.
Има 2вида: 15 или 18 бр. Петнадесетте Тези, който са 18 бр. не са хубави.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 10:00 от zvanche

# 400
В темата за Лидъл на първа страница са похвалени точно рибните пръчици, които са 15 бройки. Аз лично веднъж ги опитах, нищо особено не са. Другия вид не съм пробвала.

# 401
  • Sunshine state
Ако някой има възможност да си закупи млечните продукти на Ситово. Много ми хареса и кравето и овчето сирене, както и кашкавала и киселото мляко. Жалкото е само, че се продават само във фирмени магазини. Цената им е много достъпна.

Не е вярно,че ги има само във фирмените магазини.В магазинчето до нас предлагат цялата гама,а и на много други места в Пловдив съм ги виждала.Не съм съгласна за овчето и кравето сирене-с печат и без печат.Не ми харесват и сирената-овчето няма вкус на такова.Купих вакуумирано и трябваше да го запека,защото беше ужасно безвкусно.За кравето съм взимала с печат и без и не са нищо особено.Но пък киселото мляко им е мечта.Само такова взимаме-кофичката е 500гр.,3.6% масленост и има страшен вкус.Много е хубаво. Peace

# 402
  • софия
.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 10:01 от zvanche

# 403
  • софия
В темата за Лидъл на първа страница са похвалени точно рибните пръчици, които са 15 бройки. Аз лично веднъж ги опитах, нищо особено не са. Другия вид не съм пробвала.
Да. Точно така. Извинявай. Петнадесетте са по-хубави, ако си падаш по подобни храни. Peace Аз много рядко купувам, каквото и да било подобно и не мога да кажа нищо конкретно.

Ситово имат фирмен щанд в Халите. Аз, честно казано, не съм впечатлена изобщо. Овчето сирене изобщо нямаше вкус на такова. Купувам от там сирене за баница, но за ядене си оставам на Добрев.

# 404
  • Пловдив
И в нашето магазинче под блока има почти цялата гама продукти на Ситово...
Сирене не бих си купила - отвратително тебеширено ми идва #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт