Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 421
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
И в нашето магазинче под блока има почти цялата гама продукти на Ситово...
Сирене не бих си купила - отвратително тебеширено ми идва #Crazy

Най-точното описание Peace

# 406
  • плевен
Никога повече не бих купила  шампоан Gliss ULTIMATE VOLUME,пише че е за тънка,без обем коса,а като се измих и няма и на 12-ия час косата ми се омазни все едно не съм я мила 5 дена ooooh!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 23:07 от cveteto_2009

# 407
  • sofia
Аз за това Глис и Шаума не купувам. Ефекта е поразяващо...мазен. hahaha

# 408
  • София
Ей, ще ме изядете. Ситово купувам от тенекия на бучки от фирмен магазин на пазара Иван Вазов. Не съм съгласна, че е като тебешир в никакъв случай. Овчето им може би наистина не прилича съвсем на овче, но е много приятно. Съжалявам, ако съм заблудила някой, но на мен наистина много ми харесват. Дано не ги развалят. За вакуумирани опаковки и в пластмасови кутии не мога да говоря - не съм пробвала. Вчера си купих и натрошено краве сирене, също ми хареса в баницата.
Рибните филенца бяха 15 бройки. Помня, защото изядохме по 5, трима човека. Не съм знаела, че има съществена разлика в кутиите с различни бройки. А иначе не съм уцелвала нищо друго хубаво в Лидл.

# 409
  • плевен
Аз за това Глис и Шаума не купувам. Ефекта е поразяващо...мазен. hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 410
  • плевен
и ей такова не бих взела повече никога  smile3514

# 411
  • софия
violenzaa, всичко е въпрос на вкус Peace За това споделяме. Това, че на мен или на теб нещо не ти харесва не означава, че на друг няма да му хареса. А в Лидл има доста хубави неща, но трябва да ги знаеш и пак се връщаме към индивидуалния вкус. Напр. там има едно страхотно сирене. Такова и бг не съм купувала. Стафидите не са обработвани със сяра и т.н.

# 412
Никога повечене бих купила  шампоан Gliss ULTIMATE VOLUME,пише че е за тънка,без обем коса,а като се измих и няма и на 12-ия час косата ми се омазни все едно не съм я мила 5 дена ooooh!

И аз не купувам техни шампоани, моят опит беше с шампоан за изтощена коса, ефектът: същия като описания от теб.

# 413
Никога повечене бих купила  шампоан Gliss ULTIMATE VOLUME,пише че е за тънка,без обем коса,а като се измих и няма и на 12-ия час косата ми се омазни все едно не съм я мила 5 дена ooooh!

И аз не купувам техни шампоани, моят опит беше с шампоан за изтощена коса, ефектът: същия като описания от теб.
Нали изтощената коса по принцип е суха?

# 414
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл има страхотни неща, но наистина не всичко става. Аз харесвам сиренето Софра и Ливади и един кашкавал, който не се сещам как се казва. Кроасаните им са фантастични, пилешкото също ми харесва. А сладолед Ноблисима с орехи е върховен, не съм яла друг подобен до сега. До сега само фиш фингърите са ме дънили, но не помня какви бяха. Още в началото, като отвориха Лидл, ги бяха пуснали на промоция и аз от любопитство взех. Шоколад с цели лешници, хлябът 1 кг, течният шоколад с лешникова паста със зелената капачка и още други неща, за които не се сещам в момента. Част от дрехите им са с добри материи също. Имам блуза, която за две години яко носене не е мръднала.

# 415
Не е задължително.
Моята е суха, изтощена от боядисване, с тънък косъм и мазни корени.
Черния шампоан на Лореал Аргинин Резист ми докарва пърхот, а почти всички го хвалят.  Tired

# 416
  • sofia
Колкото и да е обикновен, най- доволна съм от Уош енд Гоу!

# 417

Във въпросния случай моята не беше суха, а изтънена, накъсана и по-скоро към мазна в корените. Предполагам поради тази причина има отделно шампоан за суха и друг за изтощена коса, не мисля, че е едно и също.

# 418
  • I want it all and I want it now.
При тънка и накъсана и падаща коса ми помогна шампоан Pregaine Peace Оправи ми се косата и почти не падаше, но го спряха от продажба. Вече от почти година не мога да си намеря заместител на този шампоан.

# 419
  • Sunshine state
Еййй,най-после някой да изреве от тия шампоани.. ooooh! И аз съм на същото мнение за всичките им видове.Имам чувството,че слагат олио в тях.Същото се отнася и до Гарниер.Няма и 2 часа и косата ми е вече като мокра от себум. Shocked Аз отдавна си научих урока и спрях да ги купувам.Ползвам обикновени шампоани за ежедневна употреба.Сега съм страшно доволна от този шампоан на Balea от DM:

До следвашия ден косата ми е свежа и с плодов аромат.
Уверявам ви,страхотен е! Peace

Общи условия

Активация на акаунт