Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 409
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
От тези шампоани на DM съм недоволна-купих само веднъж.

На Гарниер също не съм фен.С  фина и изрусена коса съм,омазнява се бързо в корените.
Инцидентно си измих косата с шампоана Гарниер на съпруга ми :

http://www.ivis.bg/garnier-fructis-men-fall-fight-%D1%88%D0%B0%D … %D0%BB-p6692.html

И останах очарована-косата ми беше чиста 4 дни,което не ми се е случвало с никой друг шампоан.

# 421
  • sofia
Да, страхотен е мъжкият! Има и един лимонов на Гарние, също мъжки, много хубав.

# 422
Аз от Балеа шампоани не съм доволна.

Никога повече крем ванилия на Бор-чвор. Опаковката е като на пудингите в прозрачна чашка. Няма такава гадост с химическа миризма.

# 423
Аз от Балеа шампоани не съм доволна.
И аз не съм доволна, не знам дали сега са променени, защото преди години ги пробвах

# 424
Ами аз от новите не съм доволна - лимоновият за нормална към мазна коса и показаният с малинките. Само 2 дни и косата ми е сякаш немита седмица.

# 425
Повече няма да купя мюсли на Sorte за втори път мюслито е пълно с малки гадники, подобни на мравки  Sick явно са пълни с яйцата на тези насекоми. Още първия път като купихме и преди да отворим плика видях, че щъкаха навсякъде насекоми вътре в него, веднага го изхвърлих с погнуса, после ме хвана яд, че не съм го снимала, защото пликът беше още неотворен. Бях забранила вкъщи да се купува такова мюсли, но случайно беше купено, този път го отворихме и след известно време го гледам пак с тези гадове, които явно са се излюпили вътре, значи е имало яйца в мюслито  Sick

# 426
  • София
Повече няма да купя мюсли на Sorte........

Това е направо потресаващо отвратително  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick

# 427
  • София
Откъде ги взе тия велики мюсли?

# 428
От Кауфланд.

# 429
  • до най-прекрасния мъж
Като цяло внимавайте с продукти от Кауфланд. Особено при консервите има доста съмнителни неща, даже в този в Тракия мирише на развалено като доближиш до щанда с консерви - грах, царевица и други подобни. От там купувам много внимателно и избирателно и очите винаги са ми на 4.
По принцип, всяко мюсли може да завъди такива гадини, дори най-скъпото от най-луксозния магазин. Казвам го от опит. Но трябва да е престояло доста време, за да се стигне до това.

# 430
  • Sunshine state
Аз повече от 2 дни косата си немита не я държа,та за дни не мога да кажа.Все пак след като косата е склонна към омазняване е редно да се мие по-често с някакъв ежедневен шампоан.Себумът допълнително запушва порите и проблемът се задълбочава. Peace

# 431
Мия косата си на всеки 3 дни, не е мазна, а нормална.
Обясних, че тези 2 шамппоана правят мазен скалпа ми и косата ми се сляга гадно. Просто са кофти за моята коса, като това няма отношение към миенето.

Всъщност представям си какво бих си докарала, ако всеки ден се мия с такъв шампоан. Вероятно ще остана без коса.

# 432
  • Sunshine state
Е,аз години наред си я мия всеки ден или през ден и косата ми е повече от добре,но както и да е.И къде точно си конкретизирала,че косата ти сляга? Thinking Писала си,че просто изглежда немита седмица.Е,аз пък ако не си я мия 3 дни,ще е същото положението просто,защото наистина няма да е мита.Мазната коса изисква по-често миене освен,ако не я миеш с хума.Това за миенето по-рядко е остаряло разбиране и не знам дали още има фризьори,които да дават подобни съвети. Wink Вече има меки шампоани за ежедневна употреба.

# 433
Нямах предвид, че ежедневното миене съсипва косата. Имах предвид, че с тези 2 вида, които съм посочила ако мия косата си всеки ден, то може и без коса да остана.
Косата ми е нормална, а не мазна. Ако капеше мас от нея, естествено че всеки ден щях да я мия, както правиш ти.
Ако се вълнуваш още по темата, пиши на ЛС. Темата не е за косата ми и колко често я мия, а за това какво не бихме купили повече.

# 434
  • Sunshine state
Ясно за какво е темата. Mr. Green Конкретно не съм доволна от шампоана им с кокос за третирана коса-по нея остава филм,който не се отмива.Коренна разлика с горепоказания шампоан. Peace

Общи условия

Активация на акаунт