Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 402
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Внимавайте със зелето в Кауфланд( София, при Затвора)! В нашето има червей! Същевременно дупчицата, който си я е направил, е в основата на зелката, мъничка, трудно се вижда, а вътре в зелката има тунелчета.

# 436
  • до най-прекрасния мъж
Внимавайте със зелето в Кауфланд( София, при Затвора)! В нашето има червей! Същевременно дупчицата, който си я е направил, е в основата на зелката, мъничка, трудно се вижда, а вътре в зелката има тунелчета.
Значи е естествено и не е наторено, щом червеите го обичат  Laughing

# 437
Аз само ще хваля този път Mr. Green Сирене "Зоров" от Била - много вкусно и като че истинско;-)
Последният магазин, който харесах, е "Фантастико" в Овча купел - голям с голямо разнообразие;-)

# 438
  • sofia
В този дух, сиренето "За гости" в Била е мноогоо вкусно.

# 439
  • Sunshine state
В този дух, сиренето "За гости" в Била е мноогоо вкусно.
+1
Твърдо и с истински вкус. Heart Eyes

# 440
Момичета така се обърквам. Като видя някоя стока в магазина се чудя хвалихте ли я или се оплаквахте от нея

# 441
  • sofia
Момичета така се обърквам. Като видя някоя стока в магазина се чудя хвалихте ли я или се оплаквахте от нея
LaughingПрава си!
Има ли тема "Какво пак ще си купя?" Ако не да спретнем една.

# 442
  • Sunshine state
Записвай си в едно тефтерче. Laughing Crazy

LaughingПрава си!
Има ли тема "Какво пак ще си купя?" Ако не да спретнем една.
Добра идея!  Heart Eyes

# 443
Лютеница от Т.марет с тяхната марка Оптима Линея, която мисля, че се произвежда в България.По принцип аз слагам лютеница върху принцесите, които правя.Ами тази не прилича на никаква лютеница, а на доматено пюре.Като загребя с ножа направо си капе в буркана.За първи път виждам такава лютеница.И преди съм вземала такава, но явно са я развалили.

# 444
# 445
  • софия
Ейййй, много сте бързи. Докато намеря и напиша, че има подобна тема.
По-добре да продължим там да пишем, че много ще се разпилеем. Peace

# 446
Момичета пак съм аз с мюслито от Кауфланд. Искам да се поправя, че повече няма да купя никакво мюсли от Кауфланд. Понеже най-удобно ни е да си пазаруваме оттам, този път взех мюсли на друга марка, в по-малка разфасовка. Но явно мюслито им е много старо, защото и в това има гадини, но са малко по -различни, по-големи и по-дебели са, плика още не съм го отваряла и ги снимах вътре. Но разбрах, че има гадини, защото се разхождаха в шкафа, където стои мюслито и веднага подозрението ми откъде са се появили се оказа вярно. Разгледах плика и вътре беше пълно с тях. Направо съм отвратена. Може би всички мюсли в Кауфланд са заразени, защото тези гадини някакси излизат от неотворен плик.
Иначе и преди години съм пазарувала мюсли от Кауфланд, но не е имало подобен случай. Последните три мюслита оттам, взети в период от месеци, едно от друго, ги изхвърлям веднага.

п.с. Веднъж купих мухлясали яйца от Кауфланд, но си пазех касовата бележка и ги върнах, а те ми върнаха парите. Попадала съм и на кутия салата, която продават с изтекъл срок на годност.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 15:42 от shine ♥

# 447
shine ♥, сигнализирай управителя на магазина. Помоли да говориш лично с него/нея или им напиши едно писмо. Ако не се отнесат добре с теб и не ти обърнат внимание съм сигурна, че има и други органи, към които можеш да се обърнеш, някой който е по-наясно дано да каже.

Аз да използвам случая да "наклепам" кашкавалът на Пикадили с марка Premia. Онзи ден половинът взе за пица, няма такъв ужасен мирис, вкус и консистенция. Пробвах все пак една малка част да запека, осмърдя ми се къщата и душата, а на вкус беше още по-ужасен и от в суров вид. Повече от половината замина директно в коша. 

# 448
За огромно съжаление не пазя касовата бележка и няма как да докажа, че съм купувала от тях  Sad Не знам дали по този начин ще ми обърнат някакво внимание...

# 449
И без касова бележка, няма значение Twisted Evil - тези плачат директно за дълбинно-почвена проверка и да ги затворят докато не се изясни какво точно правят! #2gunfire Потресаващо! Дори фуражът за животни е по-чист, да не живеем в средновековен хорър!??...

Общи условия

Активация на акаунт