Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 304
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Stuck in a moment
Сещам се като сте писали за корнфлейска с буболечки, че съм намирала червейче с суровия микс ядки от Лидъл.
А също така пакет сусам, който веднага след отваряне е прибран в кутия с капак и пакет подправка със сушени моркови, лук и целина, (от други магазини) също прибрани в затворена кутия, после оказват с молец. Това ме навежда на мисълта, че още при пакетирането е имало яйца от гадинките. Просто няма как да съм ги съхранявала неправилно.

# 631
Точно така е  Peace
По съвет от темата купих извара Фрезко - очарована съм!

Аз съм във възторг и от сиренето, кашкавала и киселото им мляко. Но само киселото мляко 2%, по-големият процент нещо не ми хареса.

# 632
  • до най-прекрасния мъж
Сещам се като сте писали за корнфлейска с буболечки, че съм намирала червейче с суровия микс ядки от Лидъл.
А също така пакет сусам, който веднага след отваряне е прибран в кутия с капак и пакет подправка със сушени моркови, лук и целина, (от други магазини) също прибрани в затворена кутия, после оказват с молец. Това ме навежда на мисълта, че още при пакетирането е имало яйца от гадинките. Просто няма как да съм ги съхранявала неправилно.
На мен са ми излизали молци и буболечки от домашно произведени подправки, така че като остареят достатъчно, хващат гадинки, няма начин. Явно годността е изтекла. Забелязала съм също, че излизат, когато има влага в помещението, дори да са затворени добре съдовете - говоря за бурканчета на винт с подправки, които се ползват често.

# 633
И на мен ми се е случвало това с подправките...последно намерих някакви малки бели неща (наченки май на червеи)  в чилито Joy Joy, невроятно но факт.... Shocked

# 634
Май ще се откажа и от Пражките кренвирши-единствените, които си взимам, когато ми се дояде.
Последния път бяха ужасно солени.
 Прави ми впечатление и сръбската наденица с топено сирене -не знам на коя марка е, има я при насипните кренвирши и наденици  в супермаркетите-че има жилки последните два три пъти като взимам. Е не е редно продукт, който струва близо 13 лв./кг. да има жилки  Thinking

# 635
Черният списък на продуктите ми става все по-голям, от днес добавям и прясно мляко на Домлян - кофичка от 500 мл. От две седмици седи на топло и нищо му няма. Вземах си го, защото е в по-малка разфасовка.

# 636
  • София
Лоша работа, и аз взимам от него, но нито стои толкова време, нито пък на топло, но пък мирише на мляко, въобще съм фенка на Домлян, но сигурно и техните неща в един момент ще бъдат развалени Sad

# 637
Тъй като съм на вълна прахове и препарати за пране (не че някога не съм била), та се сетих - никога няма да купя прах за пране Лекс. Преди доста време бях взела 2 кутийки - за бяло и за цветно. Пенят се страхотно, изпиращата сила е равна на една голяма О.

# 638
  • Варна
Тъй като съм на вълна прахове и препарати за пране (не че някога не съм била), та се сетих - никога няма да купя прах за пране Лекс. Преди доста време бях взела 2 кутийки - за бяло и за цветно. Пенят се страхотно, изпиращата сила е равна на една голяма О.
Аз пък си взех от течния,и аз не съм очарована! Не мирише прането толкова силно,а и не успя да изпере като хората!Моя колежка ползва само такъв,доволна е !

# 639
  • до най-прекрасния мъж
Относно праховете зависи много кой какви очаквания има и кое смята за чисто. Зависи и с какви петна се бори, много е относително.

# 640
  • София
Лекс все пак е на медикс (нали не бъркам), аз и не бих очаквала кой знае какво Simple Smile
От този ранг само на бонукс ми харесват и донякъде формил.

# 641
  • София
Относно праховете зависи много кой какви очаквания има и кое смята за чисто. Зависи и с какви петна се бори, много е относително.

Не съм специалист, но техник на перални ми е казвал, че зависи и от водата и от пералнята също.

# 642
Нищо не зависи от водата за качествата на изпиране. Просто се променя дозировката - при твърда вода дозирането на препарат е увеличено.
Темата за препаратите е много обширна, има отделна именно за това.

# 643
  • София
Нищо не зависи от водата за качествата на изпиране. Просто се променя дозировката - при твърда вода дозирането на препарат е увеличено.
Темата за препаратите е много обширна, има отделна именно за това.

Сигурно има отделна тема, ама ще напиша тук. Сама си противоречиш : Не зависи от водата, ама се променя дозировката при по-твърда вода. При течни прахове и гранулирани такива дозировката е различна. Значи зависи от водата newsm78

# 644
  • София
аз противоречие не намирам, ако е правилно дозиран препарата(според кила на прането, замърсяване, тип вода и т.н.) то качествата му не трябва да се променят и ако пере хубаво ще пере, ако ли не...не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт