Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 491
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Никога вече превръзки от Лидл. 4бр използвах и всички пропуснаха. Сега балконът ми е като на пенсионерките, които перат веднъж седмично - 4бр бикини Embarassed

# 121
Да се върна малко на доматите.
Доста години ползвам това и съм доволна

Пилешко вече не купувам. Ще потърся, обаче Дюк и ще пробвам Peace

# 122
Преди 2-3 години....изследване ....
Пропуснала съм го това , мерси   bouquet.

# 123
  • софия
Преди 2-3 години....изследване ....
Пропуснала съм го това , мерси   bouquet.

Ооооо, то и Градус е било в списъка ooooh!
Изследването е било миналата година.

# 124
Но вие още ли ядете месо... Mr. Green

# 125
Но вие още ли ядете месо... Mr. Green
А ти какво предлагаш ? Круши от Китай - никога повече !

# 126
А аз повече никога няма да купя кашкавал от село Кортен, производител Минчеви ЕООД - КАШКАВАЛ ОТ КРАВЕ МЛЯКО. Този кашкавал сложен на принцеса се изпарява и изчезва. НЕ КУПУВАЙТЕ, не е сигурно какво съдържа!!! А до скоро само такъв купувах, беше хубав. На няколко пъти така ми се случи да изчезва или да ми вмирисва ястията, но го отдадох на случайност. Да но не последните 4 парчета, които купух не ствата за ядене, камо ли за деца.

# 127
Явно става често срещано явление феноменът на изчезването при млечните продукти. Някой попадал ни е на обяснение на какво се дължи?

# 128
  • Sunshine state
Явно става често срещано явление феноменът на изчезването при млечните продукти. Някой попадал ни е на обяснение на какво се дължи?
По мое наблюдение на високото съдържание на мазнини/растителни такива,за съжаление/-стопяват се. Peace

# 129

Растителните мазнини изчезват при загряване.

# 130

Растителните мазнини изчезват при загряване.
Незнам изчезват ли, но на филийктата на детето ми остана само препечен салам и хляб, а върху тях някаква изгоряло, изчезнала пихтия, от която капе мас.

# 131
Именно, саламът е със смлени мишки и плъхоци, а кашкавалчето е всичко друго, но не и мляко.

# 132
  • софия
Ейййй, какво направихте? Как можахте да напишете всички тези неща Sick
То, ако се замислим и в хляба, който масово се продава какво има... Не остана нищо за ядене. Дори и плодове и зеленчуци ooooh!
Чери, не пиши сега и за сладоледа, че ...

# 133
За сладоледа - не знам и няма да пиша.
Но си имам приятел, който търгува с професионални почистващи препарати. Обиколил е мандрите и месарските цехове на всички известни фирми - той е в потрес. Аз също.

# 134
И няма ли изключение?

Общи условия

Активация на акаунт