Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 455
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Shocked, с колко отклонение е бил, че чак, да го усетиш  ooooh!

200 гр., бяха 2 лимона - няма как да са половин кг., средно големи и се усъмних, но при по-голямо количество, няма да се усъмни човек, та...

# 256
Не е само в Кауфланд.
В Билла двата кантара мерят различно.Много вероятно е на касата да направят скандал,че сте манипулирали везната.Случвало се е пред мен,но не с мен-не са имали късмет да претегля управителя на везните  Mr. Green

В Кауфланд обичайната практика е да ви маркират нещо,което не сте и мислили да купувате,а ако желаете да ви върнат парите,ще изгубите доста време Peace

# 257
  • София
Няма да купя повече майонеза на Петел от Кауфланд ,гадост.

# 258
  • София
Не купувам охладена риба от Хит, миришеше ужасно, след като разкъсах плика да я помириша я върнах и жената я метна обратно в хладилната витрина! Sick

Рибата в Пикадили за мен е най-добра, не съм имала проблеми!

# 259
  • София
Зависи от кое Пикадили, не купувам риба от това в кулите Софарма. Само два пъти се излъгах и двата пъти развалена, а отделно половината магазин мирише страшно на развалена риба.
Писах и в книгата за оплаквания, като я разгледах, почти всички отрицателни отзиви са за щанда за риба.

# 260
В Кауфланд обичайната практика е да ви маркират нещо,което не сте и мислили да купувате,а ако желаете да ви върнат парите,ще изгубите доста време Peace
И на мен ми се е случвало едни тиквички за около лев да ми ги маркират за над 25лв ShockedНе се губи много време да ти върнат парите

# 261
  • София
Зависи от кое Пикадили, не купувам риба от това в кулите Софарма. Само два пъти се излъгах и двата пъти развалена, а отделно половината магазин мирише страшно на развалена риба.
Писах и в книгата за оплаквания, като я разгледах, почти всички отрицателни отзиви са за щанда за риба.

бляк, май моите впечатление са само за този в Мола на Стамболийски! newsm78

# 262
И на мен ми се е случвало едни тиквички за около лев да ми ги маркират за над 25лв ShockedНе се губи много време да ти върнат парите

Стига да забележиш и да имаш половин час да чакаш Peace

# 263
  • до най-прекрасния мъж
Това е доста досадно и неприятно - понякога цената не е като обявената. Един път ми се случи да купя гъби и докато пазарувах останалите неща, чух, че са на промоция, а моите бяха на редовна цена /не съм обърнала внимание, като ги теглих, че ми е чукнало старата цена/. Върнах се, отлепих етикета, теглих, маркирах, пак същото. Изчаках малко, пак маркирах и вече излязоха на обявената цена, а не на по-високата. Връщала съм стоки, става бързо и без да те разпитват защо, как и т.н.

# 264
Сирене на Камаджиев милк от Кауфланд. Имаше нещо вътре...навсякъде вътре...нещо като пясък... Sick Скърца си в зъбите, по- скоро като талк... Абе отврат!

# 265
  • София
Най-вероятно нишесте някакво. Rolling Eyes

# 266
  • I want it all and I want it now.
Взех тези дни рибни пръчици . Реших, че ще е по бързо да вечеряме това. Няма такава отврат  SickОпържих ги. Отвън изглеждаха перфектно, а отвътре бяха сиво- черна пихтиеста маса.  Shocked
Всичките отидоха в кофата. М.  ми умря от смях ,че съм купила боклук. Имало такива ,който били филе/ само от тях съм яла до сега/ и  ми харесваха. Тези били смлени .  Peace Не си купувайте такива за нищо не стават.  Peace

# 267
  • Ямбол
о дааа,от Кауфланд  бях взела такива рибни пръчки ,имаше 2 вида,не помня какви бяха разликите и от кои взех,но смърдяха на тиня.

# 268
Никога повече чийзкейк от Sweet House Papaya (щанда в халите). До момента бях пробвала два вида тирамису (малиново и стандартно) и торта. Тортата също не се оказа особено прекрасна, макар и избрана по препоръка на продавачката - силно биеше на олио и доволно суха.

Имах повод и се спрях на чийзкейка, който обичам във всякакви разновидности.
Изборът се оказа огромна грешка и се изложих ужасно пред гостите ни: по-блудкаво нещо не се сещам да съм опитвала, нищо общо с чийзкейк, а като капак на всичко между желираните ягоди (?) отгоре, имаше развалени.
Ако някога реша да се върна като клиент на Papaya, бих заложила единствено на сигурния избор на тирамисуто (но наистина само в краен случай).

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 17:39 от N1504

# 269
N1504, погледни в Готварския. Имаше лесни рецепти за чийзкейк.

Общи условия

Активация на акаунт