Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 455
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Взех тези дни рибни пръчици . Реших, че ще е по бързо да вечеряме това. Няма такава отврат  SickОпържих ги. Отвън изглеждаха перфектно, а отвътре бяха сиво- черна пихтиеста маса.  Shocked
Всичките отидоха в кофата. М.  ми умря от смях ,че съм купила боклук. Имало такива ,който били филе/ само от тях съм яла до сега/ и  ми харесваха. Тези били смлени .  Peace Не си купувайте такива за нищо не стават.  Peace
Те са много видове и различни марки. Мъжът ми купува и си прави, някои наистина са точно както описваш, забравих фирмата, всичкото рибно им е такова, други мъжът ми казва, че са страхотни. Все едно да кажеш не купувайте замразени зеленчуци. Трябва да се спомене на коя марка са. Друг е въпросът, че нищо, което се панира и особено, което е замразено готово за паниране не си струва.

# 271
Рибни пръстчета купуваме само от Лидл /по-вкусни са печени, а не пържени/. В темата за Лидл са доста хвалени Peace

# 272
  • до най-прекрасния мъж
Рибни пръстчета купуваме само от Лидл /по-вкусни са печени, а не пържени/. В темата за Лидл са доста хвалени Peace
Точно от лидълските мога да се оплача. Да не би да са няколко вида? Още в началото, като отвори Лидл, имаше едни на промоция - взех, изпекох ги, станаха отврат. Вътре с едно пихтиесто такова, направо заминаха в кофата.

# 273
  • София
Рибни пръчици купувам чат-пат от Пикадили и не са никак лоши, но аз никога не ги пържа, а ги запичам във фурната. Стават много хрупкави. За марка не се сещам, но си спомням, че са със сьомга (най-вероятно само няколко молекули за вкус Mr. Green). Има и с риба тон, но те са гадни.

# 274
# 275
  • I want it all and I want it now.
Купих ги от Лидъл. 18бр. бяха на промоция.  Peace Затова писах ,че трябва да се чете . Аз не четох. Стават за ядене сама тези,който са от филе, а не от смес. Другият път ще видя как се казват и ще кажа.

# 276
Рибните пръстчета на Лидл , които са филе са много хубави - вътре са белички и стават хрупкави на фурна .
Аз няма да купя повече овче сирене "Хаджийски" - взех го от щанда им в Халите - отврат : сухо , трошащо се , никакъв вкус ...

# 277
  • София
Никога повече чийзкейк от Sweet House Papaya
И аз се разочаровах малко от Папая, щанда в Кауфланд - Люлин, по-специално от мъфините, онзи ден взех шоколадов, невъзможно беше да си отчупиш или отхапеш, разрони се на малки трохички целия, според мен беше мин. на 3 дена, за да достигне такава " консистенция "  Sick

# 278
аз НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да купя дюнер - не си купувам фаст-сандвичи по принцип, но рядко, един път на 3 м. да речем, съм си взимала дюнери - от Попа най-вече, Мимасите и не съм се ужасявала толкова, колкото днес. Днешният го взех изгладняла от павилиона на ъгъла срещу УНСС - беше към 18.00, но още ми държи супер гнусния полепващ маргарин, с който беше изкъпан сандвича просто. Дедето го опита и каза не, ама аз нали бях гладна... 100 пъти съжалих, голяма гняс...

Да ви кажа, доволна съм от едни Либрес, дето последно от Кауфланд за двойно по-малко от Оулеис-а ги взехме, ама ше пиша утре кои точно, че не е при мене плика - сини, с крилца.

# 279
  • София
Айде и аз в темата.
Говорите за превръзки. Никога повече няма да си купя Allways ultra с новата "подобрена" повърхност. Тази повърхност след 2-3 часа носене се скъсва и превръзката буквално се разпарчетосва. Освен това ми направиха раничка  Cry с ръбчето, което се образува при обръщане на крилцата.

# 280
# 281
  • София
Айде и аз в темата.
Говорите за превръзки. Никога повече няма да си купя Allways ultra с новата "подобрена" повърхност. Тази повърхност след 2-3 часа носене се скъсва и превръзката буквално се разпарчетосва. Освен това ми направиха раничка  Cry с ръбчето, което се образува при обръщане на крилцата.

Аз също повече няма да си купя, а до сега използвах само такива.

# 282
  • Русе/София
от рибния магазин до Кауфланд-Люлин взех рибно охладено филе,никога повече няма да купя риба от там

# 283
Аз през лятото избягвам топлите витрини (а и по принцип де). Но бях гладна и реших да се взема нещо от щанда на Кенар в Халите. Първо - няма етикет на тавата, дето си бях харесала нещо. Второ - с ужасна досада ми се съобщава какво съдържа тавата, никъде естествено няма цена. Крайната цена се съобщава и ми се искат точно пари - нямали да върнат. След това ме помолиха да се преместя два метра по-назад, неззнайно защо, после пък ми подават кутийката с манджата, без прибори, взех си от чашката на витрината. Салфетки въобще нямаше. Помолих за торбичка, защото няма да ям от кутията на улицата - някак трябва да я занеса - 5 стотинки били. Дадох допълнително. За финал - пълнени тиквички символично количество за 3,79 уж с кайма и ориз ако имаше три грама кайма в плънката, пак добре. Е, то какъв идиот трябва да си, за да си хабиш нерви, стомах и пари да купуваш от там.

# 284
  • SOFIA
Айде и аз в темата.

Перфектно  описано! Точно така е!

Общи условия

Активация на акаунт