Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 400
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • до най-прекрасния мъж
Писах на Кауфланд от формата за контакти в сайта им за мюслитата с буболечки и те ми звъннаха да кажат, че са ги проверили и не са открили буболечки там и макар и без касова бележка мога да върна продукта и те ще ми върнат парите. Това, че се обадиха ми направи добро впечатление, но няма начин това да е единственото мюсли с буболечки при положение, че за трети път взимам.
Дезинфекцирай си шкафовете, възможно е буболечките да се появяват у вас, а не в магазина. На мен ми се е случвало да намеря в подправка, и то домашна, буболечки в плътно затворен буркан. Пламне ли у вас, всяко мюсли ще навъжда, ако щеш и от най-луксозния магазин го купувай. Обикновено се появяват, ако е влажно в шкафа или помещението, макар и леко. Това от личен опит.
Иначе е възможно и в Кауфланд да е проблема.
Късмет!

# 466
Писах на Кауфланд от формата за контакти в сайта им за мюслитата с буболечки и те ми звъннаха да кажат, че са ги проверили и не са открили буболечки там и макар и без касова бележка мога да върна продукта и те ще ми върнат парите. Това, че се обадиха ми направи добро впечатление, но няма начин това да е единственото мюсли с буболечки при положение, че за трети път взимам.
Дезинфекцирай си шкафовете, възможно е буболечките да се появяват у вас, а не в магазина. На мен ми се е случвало да намеря в подправка, и то домашна, буболечки в плътно затворен буркан. Пламне ли у вас, всяко мюсли ще навъжда, ако щеш и от най-луксозния магазин го купувай. Обикновено се появяват, ако е влажно в шкафа или помещението, макар и леко. Това от личен опит.
Иначе е възможно и в Кауфланд да е проблема.
Късмет!

Аз веднага дезинфекцирах, да не остане някоя буболечка вътре, но определено е от мюслито, защото в другите продукти - боб, ориз, брашно, няма нищо, иначе смятам, че и там щяха да се навъдят.

# 467
Момичета, вярно ли се разпадат мебелите на ИКЕА след гаранционния срок. Една приятелка се изказа доста разочарована от чудесната си масичка за кафе, която вече не може да ползва поради непредизвикано от нищо счупване. Също така съм намислила да си купя един чугунен тиган от същите тези ИКЕА, все още се колебая дали да не си го поръчам от чужбина онлайн. Моля за коментари в тази връзка... newsm78

# 468
  • Sunshine state
Момичета, вярно ли се разпадат мебелите на ИКЕА след гаранционния срок. Една приятелка се изказа доста разочарована от чудесната си масичка за кафе, която вече не може да ползва поради непредизвикано от нищо счупване. Също така съм намислила да си купя един чугунен тиган от същите тези ИКЕА, все още се колебая дали да не си го поръчам от чужбина онлайн. Моля за коментари в тази връзка... newsm78
Съмнително ми се вижда това,че след гаранционния срок се разпадат.За един чугунен тиган не бих се замисляла. Peace

# 469
Ракия "Сунгурларска гроздова" на Винекс Славянци. След отваряне мирише на джибри и на евтина долнопробна домашна ракия. Върнахме я веднага в магазина, надявам се да вземат мерки и да предупредят доставчиците. Така или иначе в къщи приключихме с тази марка.

# 470
Аз пак съм недоволна от Маджаров, този път от друго сирене. Е, не мога да си обясня този мой глупав инат от време на време да се връщам към тази марка. Явно съм била много впечатлена в началото. Та по същество - козе свежо сирене на Маджаров - по периферията е с онова трошливо, горчиво, прахообразно нещо, което обсъждахме по-напред, а вътрешността му е течна.

# 471
  • Sunshine state
Аз пак съм недоволна от Маджаров, този път от друго сирене. Е, не мога да си обясня този мой глупав инат от време на време да се връщам към тази марка. Явно съм била много впечатлена в началото. Та по същество - козе свежо сирене на Маджаров - по периферията е с онова трошливо, горчиво, прахообразно нещо, което обсъждахме по-напред, а вътрешността му е течна.
Вчера си мислех да взема такова.Благодаря ти за предупреждението!Много ме изкушава това свежо сирене...мислех си,че ще е хубаво. Rolling Eyes А някой има ли представа дали и кравето на Маджаров е кофти? newsm78

# 472
  • София
Преди известно време бях взела 2 опаковки от козето сирене- невероятно беше! Преди дни взех пак, като исках да го запека с орехи- абсолютно такова, каквото казвате!
Маджаров сирене не взимам поне от половин година, защото тези бели тебеширени гранули ме отвратиха тотално....Жалко, защото години наред съм купувала само техни продукти.

Отказвам се и от всички продукти на Медикс. Препарат за съдове е последното ми разочарование.

# 473
Странно - аз ползвам доста неща на Медикс и съм доволна като цена и качество.

# 474
  • София
Течен препарат за миялна, таблетки за миялна, препарат за прозорци, универсален за под, препарат за чинии....единствено кремообразния препарат за печки ми е окей на този етап. Stop
Предпочитам да дам още лев, два и да съм сигурна в качеството на препарата.
За чиниите няма и да говоря- както ги слагам в миялната - вадя ги по същия начин. Sick

# 475
  • Sunshine state
Течен препарат за миялна, таблетки за миялна, препарат за прозорци, универсален за под, препарат за чинии....единствено кремообразния препарат за печки ми е окей на този етап. Stop
За чиниите няма и да говоря- както ги слагам в миялната - вадя ги по същия начин. Sick
Днес за съжаление имам "Бинго" вече 2-ри път...Мислех,че е от съдомниялната,но явно не е. Tired
Гелът за съдомиялна на Медикс,който взехме е пълен боклук-мазни чинии,никакъв резултат.
Препоръчвам праха за съдомиялни на Кауфланд-Clean Maximo.Всичко лъска и ухае на свежо,а цената е.. Shocked  Peace

# 476
  • София
О, благодаря за препоръката! Ще се пробва, че поне по 2 миялни пускам на ден. Hug

Моята е 12 комплекта, ама сега въртя трета ooooh!

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 23:05 от Ms.Gorgeous

# 477
  • Sunshine state
И аз съм същата-пускам по 1-2 всеки ден,че нашата е за 6 комплекта.Прочетох добри отзиви за него в темата за Кауфланд и реших да го пробвам.Е,направо видях рахат и съм изумена. Flutter Simple Smile

# 478

никакъв проблем нямам с миялната и медикс-таблетки, само когато не са подредени правилно съдовете и то не всеки оът (когато някой друг, а  не аз ги е редил).
Харесах кашкавал Самураново - човекът от фирмата каза, че е най-добрият, който предлагат (имат и друга марка кашкавал от тази фирма - "Киана", но не го харесах - много мек и някак недозрял). Наистина е от хубаво мляко, както и човекът каза, 100 %. Другият бил 80 % (от по-"слабо" мляко, а не с растителни мазнини).

# 479
И аз се изкуших преди няколко дни и взех една щафета "Бургас" на Маджаров, защото ми харесва на вкус, но консистенцията му е меко казано разочароваща - много мазен и боядисан. Вече. Едно време не беше такъв. А и при цена от 19 лева килограма - хайде, мерси!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт