Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 328
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Олимпус и аз харесвам - но съм я взимала в едни кофички като от кисело мляко.

# 526
С изварата на Маджаров и аз съм имала такъв проблем. Иначе купувам една на Фрезко, тя бива.

# 527
  • София
Либрес-цикламена опаковка! Naughty Че се и набутах с двойна опаковка!Много дебели и груби превръзки,те на Олуейз класик са по-тънки от тия!Ужасссссс Sick

да не би да си си купила непресованите? пресованите им са съвсем тънички...

# 528
И аз препоръчвам извара Олимпус, поне тази сложена в кофички като кисело мляко, не знам дали има насипна някъде.

# 529
  • Варна
Либрес-цикламена опаковка! Naughty Че се и набутах с двойна опаковка!Много дебели и груби превръзки,те на Олуейз класик са по-тънки от тия!Ужасссссс Sick

да не би да си си купила непресованите? пресованите им са съвсем тънички...
Явно newsm78 не съм уцелила  Confused

# 530
  • София
По принцип използвам това веро: , но проблема е, че не се продава в България и предния път, когато го изчерпахме, реших да взема PUR, което повече няма да купя.
Засега съм заредена, но ще се възползвам от твоя съвет alra   bouquet

И ние често ползваме такова. Продава си се в БГ, в магазините за паралелен внос.

# 531
  • Хасково
Аз няма да си купя брашно от Кауфланд Хасково, поне в идните 3 месеца. Миналата година бях взела от там два пакета брашно, не помня какво, но беше около два лева пакета и като го отворих цялото беше в паяжини. Добре, че пазех бележката и ми върнаха парите. От тогава купувам от там брашно с едно наум.
Миналия месец си взех един пакет Грахам за проба, хареса ми и реших да си взема пак, но като отидох до щанда...

Взехме пакета с паяжините и го оставихме (без да се обаждаме на служителката) на гише информация, и гледахме отстрани. Видя го, огледа го и след малко го върнаха отново на стелажа.  #Crazy  Управителя  през това време се караше на служителките на щанда за месо и му казахме, но само ни изгледа кръвнишки. Подадох сигнал в Агенцията по безопасностна храните, дано вземат мерки. Имайте едно наум, че и брашното по другите градове може да е заразено  #2gunfire

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 02:40 от Ivayla_

# 532
  • София
Ivayla_ , станала си известна Wink)
http://www.blitz.bg/news/article/171791

# 533
  • Хасково
хах да и не с това че съм спечелила Нобелова награда или конкурс за красота Wink
 За съжаление коментарите, особено в нашия хасковски сайт, от който тръгна всичко, са толкова цветисти, че май по-добре да си бях замълчала и да продължат да си продават същите боклуци, по същия начин. Де да имахме алтернатива за пазаруване, нооо... един от недостатъците, да живееш в град с кмет феодал. Ботев е написал преди много време, нещо, което категорично важи  и до днес: "Търпи, и ще си спасиш душата?!... Мълчи народа!", та аз ли , едно момиче на 22, ще променя това   Tired

# 534
И после някой да дойде да ми обясни как институциите се грижат за нас... Нямало нарушения въпреки , че снимките показват друго... Ами да Ивайла,другия път ще си мълчиш...дори зачисти външните белези на прецакания прждукт , че да си го купи друг със сигурност... В тази държава благородна почва има само за завист,злорадство и измами... такива като теб, които все още вярват в доброто не са за тук...  Hug

# 535
като прочетох последния пост, сви ми се сърцето... Наскоро и аз се опитах да "въдворявам ред" в "тази" държава, считайте - да си упражня правата н а гражданин и родител като пискам проверка на градинската храна на детето ми. Е, познайте - всичко е "наред"... по документи. Те и пробите били чисти, ама на таблото други неща пише - че и с марки ги изписват вафлите, за които във всеки магазин може да си направим справка какви гадости съдържат. И така - дотук с опитите ми...
Та и аз съм се замечтала, да не кажа - замислила, за двата изхода от положението в Бг - Терминал 1 и Терминал 2...
По темата - няма да купя вече никога Корни - направили са го отвратително, смърди на гранясало (от ядките ли, от мазнините ли). И не е само от едно място - вече 3-4 пъти от различни места взимам и все същото. А преди поне на вкус го докарваха. Гнусотия.
Както и на Пртестиж подобните им блокчета мюсли - гадни, маргаринени, гранясали.

# 536
  • София
Хайде и аз в темата,

излъгах се да купя кайма от Кауфланд. На следващия ден сутринта я изхвърлих, защото от нея се носеше ужасна миризма  Sick Никоа вече тази грешка  Naughty

# 537
  • София
Днес за пръв и последен път купихме Капи сок банан-абсолютна химия,че и гадна на вкус. Sick

# 538
Всички Капита са химия.

# 539
Четете етикетите, преди да купувате, всичката химия си я пише в общия случай. Това относно Капи-тата и другите плодови напитки.  Peace Изкуствени аромати съдържат и всички "плодови млека".

Общи условия

Активация на акаунт