Мода ли е да сме без грим?

• 24 509
  • 529
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
На моето работно място повечето жени не ходят силно гримирани. Аз също нямам умения в тази област. Слагам спирала и червило/гланц. Но забелязвам, че през летните месеци, /когато е горещо/ изобщо нямам желание за такива интервенции по лицето. Това, което задължително ползвам е крем за лице според сезона.
Лошо впечатление ми правят девойките, които ходят с тонове грим и изглеждат гротескно направо. Sick А като ги погледна в главите...визията  "свраче гнездо в ремонт" е направо потресаваща.
А какво ще кажете за жени, които са се гримирали, нагласили, а обувките им са с "цъфнали" токчета, мръсни...

# 61
За грима пак да кажа - хубаво е да се бутне малко. Ето...

Освен Голди Хоун и Сара Дж. Паркър, другите жени на мен ми изглеждат съвсем добре без грим. Rolling Eyes  Blush
Макар че първите снимките са с доста лошо качество, което също се отразява като разлика, в сравнение с вторите.

Кое им е добре, като болни са. Кортни Кокс изглежда добре, щото е със спирала и руж  Mr. Green и Кейти Холмс, щото е младичка.

Точно Кортни не ми харесва и с грим, но това е друга тема.  Mr. Green
 Дори и най-здравата и свежа кожа в естествения си вид не е с абсолютно равен тон от горе до долу, така че не ме фрапират тези снимки, нито ми изглеждат като болни. 
Не се опитвам да кажа, че снимките 'със'  не струват пред тези 'без'.  Naughty  Но ако идеята е да се потресем от разликата, аз не виждам нито нещо странно, нито нехубаво.

# 62
Лошо впечатление ми правят девойките, които ходят с тонове грим и изглеждат гротескно направо. Sick А като ги погледна в главите...визията  "свраче гнездо в ремонт" е направо потресаваща.
А какво ще кажете за жени, които са се гримирали, нагласили, а обувките им са с "цъфнали" токчета, мръсни...
Joy hahaha
Сетих се за УбемчИ. Joy hahaha tooth

# 63
...

Ами може да си има само едни жената, какво да прави...

Всъщност познавам много подобни жени, които просто купуват един чифт обувки и докато не се разпадне на краката им, не го сменят и свалят. Може да е практично, не знам...
Като цяло не обръщам внимание на подобни неща, освен ако не са ми натрапени пред очите. Прибързани изводи също не правя...

# 64
Аз пък не познавам жена, която да има 1 чифт обувки. А все пак има обущари, вакси, гъби и пр.

# 65
  • Варна
Чета коментарите и се хиля като ряпа.  Laughing

Интересното е, че виждаме кусурите у другите, но дали забелязваме свои "малки несъвършенства", които за някои отстрани може да изглеждат ужасяващи.  newsm78

Усещам, че това може да е една от следващите теми на Почивна станция по Нова, че като ги гледам какво коментират рано-рано сутрин и ми настръхва косата.
  Mr. Green

# 66
Аз пък не познавам жена, която да има 1 чифт обувки. А все пак има обущари, вакси, гъби и пр.

Аз имам колежка, която си гримира любимите розови обувки с розов лак. Не че няма други, но тези явно са някакви уникални - розови, със седефен блясък и сатенени панделки. Иначе е гримирана, с обемче, с цветни лещи, фльонги и т.н., но с лак по обувките.  Sunglasses

# 67

Не се опитвам да кажа, че снимките 'със'  не струват пред тези 'без'.  Naughty  Но ако идеята е да се потресем от разликата, аз не виждам нито нещо странно, нито нехубаво.
Не вярвам идеята да е да се потресем от разликата, а да забележим, че такава има и тя е, че по добре изглеждат с грим и то доста по добре.Както всяка жена. Аз още не съм видяла такава, която без капка грим е по красива от добре гримирана.
Ето една моя любимка, която всякак ми харесва, но все пак правя разлика.  Simple Smile

предполагам без грим  Laughing
лек грим
по силен грим и фотошоп

# 68

Не вярвам идеята да е да се потресем от разликата, а да забележим, че такава има и тя е, че по добре изглеждат с грим и то доста по добре.Както всяка жена. Аз още не съм видяла такава, която без капка грим е по красива от добре гримирана.
Ето една моя любимка, която всякак ми харесва, но все пак правя разлика.  Simple Smile

предполагам без грим  Laughing
лек грим
по силен грим и фотошоп
Най-красивата жена според мен, ще се направя, че първата снимка не съм я видяла Peace

# 69
Най-красивата жена според мен, ще се направя, че първата снимка не съм я видяла Peace
[/quote]

Като изключа средния пръст, на мене най-много ми харесва на първата снимка. Останалото е боза, която можеш да видиш навсякъде.

# 70

Като изключа средния пръст, на мене най-много ми харесва на първата снимка. Останалото е боза, която можеш да видиш навсякъде.
[/quote]
Не можеш, има уникално лице, а подчертано с грим е просто прекрасно.

# 71
[/quote]
Аз дамата я виждам за първи път, обаче от първата снимка я запомних. Не заради пръста. А от останалите, ми прилича на още хиляди подобни.

# 72
Гримът може и да направи големи бели с лицето на жените, ако нямаме умения да се гримираме.

Пример:

http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2011/12/%D0%B3%D0%BB%D0% … 0%D0%B8%D1%8F.jpg - ужасяваща лелка под 40г.

http://www.capital.bg/shimg/zx620y348_706059.jpg - мацка на 40+

# 73
винаги съм с грим - сенки, молив, спирала, руж, червило или гланц. без грим  колкото и да си стилно облечена, нещо липсва. освен това с годините жените се обезцветяват - кожата губи свежия си цвят, косата също, ако не сложиш грим ставаш все по-безцветен и безличен

# 74
И аз много харесвам Никол  Blush

Единици са жените, които познавам, изглеждащи еднакво добре с грим и без.
Да се вземе предвид, че след пълноценен релакс всички изглеждаме разкрасени, но четвъртък сутрин в работна седмица често има вече натрупани поне няколко часа умора и недоспиване и немалка доза стрес, а те се отразяват на кожата доста видимо.
За мен лично гримирането е и ритуал - действа ми успокояващо, съсредоточаващо, 15 минути сутрешен релакс преди отново да включа на ракетна.

Общи условия

Активация на акаунт